Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

HAYIIIIRRRR saatlerce uldamana grup toplamıştık uldaman yapıp son boss a gelmiştik.. lvl 42-45 grup mükemmel ilerliyoduk rogue warrior hunter priest mage.. son boss u en son %4 e çekmeyi başarmış ama yatmıştık tekrar deneyelim dedik warriorda dedi ki babalar ben lvl atlıcam az xp kaldı 250 falan bikaç mob keselim ben lvl atliyim öle dalarız.. ok dedik 2 mobun arasına daldık dalmamızla beraber serverın göçmesi bir oldu!!! halbuki ne kadar yakındık..
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 gundur lvl kasamiyorum millet insta yapamiyor
butun playerlar arada ufak tefek bisiler yapmaya calisiyor ama blizzin tek yaptigi 2 saat kapayip duzeldi die acip bize umut vermekten baska bisi degil...kafam kolum bacagim elim girsin....[signature][hline]Lets Turn and Burn...!!

Buried Innocence
Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead)

now..Ucandaire - Orc - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar kesinlikle blizzden degil sorun telia dan telekomunda sucu diyeemyiz tamamiyle telia denen sirket yuzunden kablolarinda kopma varmis ve bence bu salak adamlar onunla ugrasiorlar belli saatlerde bu yuzden baglantiyi kesiorlar konsutugum arkadas pazardan once duzelmyecegini soledi:/
Sosyal ağlarda paylaş

lan,
hehe gitti gene, lol tam zindanın ortasında :D

nerde baltam? kesicem![signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

Göçen server hayallerimizi-levellerimizi göçük bir binanın içinde kalmışa çevirdi.Blizze karşı hissettiğim derin ve cici duyguları aktarmak için artık forum kurallarını aşmam gerekiyor.Neyse sakinim-sakinim-sakinim...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 03 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Gene bı kısım oyunda bi kısım göçtü

yaw bu nası ki? login serverı dahil hiç bi şeye bağlanılmazken bazıları nasıl oynuyolar? fazla para mı weriyolar nedir biz de yapalım yani..[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

e kardeşim yeter..bu kadar küfür yiyip gece nasıl uyuyorsunuz be adamlar... ne ölü ne diri bıraktık.. hala server down oluyor.. şimdi benim %10 durulabitiy lost masrafımı kim odicek ? yine ben tabi..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...