Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lol cidden bende mi sorun derken baktım herkes patlamış..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tek kelimeyle supersın blizz nasıl becerıyon bu kadar server ucurmayı merak edıyorum. /applaud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gündüz sorun yokdu şimdi yine düşdüm oyundan offfff...[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kafam girmesin artık, kafama yazık gire gire bi hal oldu. girebilcek her türlü cisim girsin blizz'e.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hayirli olsun telia yine yapacagini yapti ve oyunda konustugum bazi arkadaslarim telia kablolarinda kopma oldugu soledi ve sweden baglanan arkadaslarin baziilarinda internet bile yokmus hatta telefon hatti bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 blizzard. sozum sana; bu nedir ya, grind etsin diye bot kuruyorsun gm basicak diye stres icindesin zaten, bir de server goctum mu, gocmedi mi gerilimi.. nasil is bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oo free ondandır :) hafif :)[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Şöyle 5-10 dk küfür serbest olsa desarj olsak :P[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 HAYIIIIRRRR saatlerce uldamana grup toplamıştık uldaman yapıp son boss a gelmiştik.. lvl 42-45 grup mükemmel ilerliyoduk rogue warrior hunter priest mage.. son boss u en son %4 e çekmeyi başarmış ama yatmıştık tekrar deneyelim dedik warriorda dedi ki babalar ben lvl atlıcam az xp kaldı 250 falan bikaç mob keselim ben lvl atliyim öle dalarız.. ok dedik 2 mobun arasına daldık dalmamızla beraber serverın göçmesi bir oldu!!! halbuki ne kadar yakındık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 +%&/'^+%/^/%%%%++^&&''//'+/ nasıl ıyımı :)[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamendless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sorun blizz'den kaynaklanmiyor. Konustugum herkes dun catir catir oynadigini ibnece anlatiyordu. Gizli gucler yapiyor bunu. Amerika'nin oyunu bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2-3 gundur lvl kasamiyorum millet insta yapamiyor butun playerlar arada ufak tefek bisiler yapmaya calisiyor ama blizzin tek yaptigi 2 saat kapayip duzeldi die acip bize umut vermekten baska bisi degil...kafam kolum bacagim elim girsin....[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now..Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yine goctu[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :) bana yarıyor bu boyuna coppar bar alıyorum.ah yi tukettım 600 tane almısım :)[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kardeks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 al blizzi sok telia'ya... ne ki bu şimdi ya buna para weriyoruz bi de...[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaslar kesinlikle blizzden degil sorun telia dan telekomunda sucu diyeemyiz tamamiyle telia denen sirket yuzunden kablolarinda kopma varmis ve bence bu salak adamlar onunla ugrasiorlar belli saatlerde bu yuzden baglantiyi kesiorlar konsutugum arkadas pazardan once duzelmyecegini soledi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 artık server gidince değil , serverlar açıkken böyle topic açmak lazım "avrupa serverları geldi holey" gibisinden.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gene bı kısım oyunda bi kısım göçtü[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lan, hehe gitti gene, lol tam zindanın ortasında :D nerde baltam? kesicem![signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Göçen server hayallerimizi-levellerimizi göçük bir binanın içinde kalmışa çevirdi.Blizze karşı hissettiğim derin ve cici duyguları aktarmak için artık forum kurallarını aşmam gerekiyor.Neyse sakinim-sakinim-sakinim...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kardeks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: n3mrut, 03 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Gene bı kısım oyunda bi kısım göçtü yaw bu nası ki? login serverı dahil hiç bi şeye bağlanılmazken bazıları nasıl oynuyolar? fazla para mı weriyolar nedir biz de yapalım yani..[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bizimde gitti e be blizzard alacan olsun. son boss a gelmiştik ayıp be[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 blizzden komik aciklama. rested xp verecekmis. lvl 60 adam restedi ne yapsin versin bana 2k gold anlasalim :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 iyi de blizz den kaynaklanmıyo. orda avrupa 2 kıçı kırık adam kabloyu çekiyo takıyo, rotue u değiştiriyo ... ee olmazki böyle yeter be ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 e kardeşim yeter..bu kadar küfür yiyip gece nasıl uyuyorsunuz be adamlar... ne ölü ne diri bıraktık.. hala server down oluyor.. şimdi benim %10 durulabitiy lost masrafımı kim odicek ? yine ben tabi..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar