TheFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2 gündür giremıyodum, şu an bl ye girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende girdim inşallah kalıcı girmişimdir[signature][hline]How can one who is once so holy, falls so far from righteousness? Guild Warsdaki karakterim:Lycander The Quick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi kablonet ne ypasın ufff :([signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 duzelllllllllllllllllldi kablo duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Eylül 2005 11:32 tarihinde demiş ki: Disconnect yedi mi herkes? bl mütamadiyen atıo herkesi. baska servera girdim alt char takılcam :P[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 girdim girdim girdim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gırdım vallaha askldjklfj[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ARKADAŞLAR ARTIK GİRİYOR. BEN GİRDİM. DEMEKKİ BİRİLERİ ÇALIŞIYORMUŞ.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 KABLO DUZELDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla ben bilgisayarda winamp bile açmadım.bekledim öle düzeldi =) geldi bana şimdi[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 girdim bende hade hayirli ugurlu olsun[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet,son olarak blizzarda bize böyle bir gece yaşattığı için kafam girsin diyerek topici noktalıyoruz[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 holey holeyy :horace: eve gitcem 15 dk sonra sırf bu sevinci paylaşabilmek (( öğlen yemeni yemek :horace:)) için !! bende girebilirim umarım[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben hala giremiyorum, akabinde wow-europe'ada giremiyorum garip bende bi sorun var demekki diğer adsl'lerin hali ne?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kablo yada dsl ile ilgisi yoktu zaten... türkiye çıkışları inmişti... cw l3.net bağlantısı koptu... o yüzden sorun yaşandı...[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anyxsa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaşlar ADSL BF serverındayım 5 dk dır oynuorum 200ms heralde düzel iyi younlar[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Düzeldi sanırım[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Kizilbaron, 02 Eylül 2005 11:43 tarihinde demiş ki: kablo yada dsl ile ilgisi yoktu zaten... türkiye çıkışları inmişti... cw l3.net bağlantısı koptu... o yüzden sorun yaşandı... Sen nerden biliyorsun :P[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende girdim ama genede kafam girsin blizzard'a ... gitti o kadar zaman.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Duzeldi evet kolay gelsin size :([signature][hline]Quardon - Orc Shaman - Lightning's Blade[PvP Realm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o kopardi cunku[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: caitiff, 02 Eylül 2005 11:47 tarihinde demiş ki: said: Kizilbaron, 02 Eylül 2005 11:43 tarihinde demiş ki: kablo yada dsl ile ilgisi yoktu zaten... türkiye çıkışları inmişti... cw l3.net bağlantısı koptu... o yüzden sorun yaşandı... Sen nerden biliyorsun :P arkadaşımdan öğrendim... :D güvenilir kaynak diyim eheheh tabi tabi blizzard kopardı hatları :D ahahaha güleceğim yoktu ip kısıtlaması muhabbetide süpermiş ayrıca[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kusura bakmayın kablo yerinden çıkmış 10-15dk önce taktım düzelmiş neyse...[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kedi şu anda yanımda girdi oyuna.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [edit: gereksiz quote] [Bu mesaj innkeeper tarafından 02 Eylül 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar