Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

Yurt dışındanda girilemiorsa sinirlama falan getirmemişler :) Güzel.

Güzel de, bilmem kaç tane sunucu yok mu ? Bunlar niye açılmıyor ? Hadi sadece BL açılmasa anlayacam da, wow-europe.com neden açılmıyor. Ne saçma olaydır.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 02 Eylül 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
Bu adamlar sonunda IP lere sınırlama getirdiler sanırım. Eh bekleniyordu, Türkiye 'de yaşamaktan bir defa daha soğudum.

valla öle bi b*k yerlerse, çok kötü olur. o kadar para bayıp oynuyoz, o zaman versin paralarımızı geri . şurda 1 hafta oynayacağım zaman kalmış. bu hafta 60 olup , 1 hafta full eğleneyim ,pvp yapayım diyodum, gel gör ki server'lar kapalı. neye göre kapalı belli değil. bu adamların verdiğimiz paranın 1 kuruşunu haketmiyo, allah belalarını versin. şu an kafayı yemek üzereyim.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 02 Eylül 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
Bu adamlar sonunda IP lere sınırlama getirdiler sanırım. Eh bekleniyordu, Türkiye 'de yaşamaktan bir defa daha soğudum.

ICq değilki bu böle bir snırlama yapsınlar eğer yapmışlarsa onların ayıbı türkiyenin değil....[signature][hline]gief teh epixx
Sosyal ağlarda paylaş

ne ip sınırlaması ne sacmalıyosunuz?
siz para oduyorsunuz bu oyuna
ve tr dede distrubutoru var bu oyunun
tr de blizzard yetkilisi bile var kadının telefonu blizzard.com da bi linkde yazıyordu

belliki genel bi sorun var eu wowda
us ve test serverı calısıyor
main eu serverlarında sorun var auth serverda muhtemelen..[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sabah iş yerinde web sitesi çalışıyordu blizin oraya durumu anlatan mesaj atmıştım ama şu an o bile çalışmıyor. Benden bu kadar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...