sharky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yurt dışındanda girilemiorsa sinirlama falan getirmemişler :) Güzel. Güzel de, bilmem kaç tane sunucu yok mu ? Bunlar niye açılmıyor ? Hadi sadece BL açılmasa anlayacam da, wow-europe.com neden açılmıyor. Ne saçma olaydır.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kabloyada ayni seyi yapabilirmiyiz acaba[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: SorroW, 02 Eylül 2005 11:25 tarihinde demiş ki: kabloyada ayni seyi yapabilirmiyiz acaba yapamazsın.. kablo net bir havuz içnde bölgesel...[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :( o zmn kalicaz giremicez br daha[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: sharky, 02 Eylül 2005 11:22 tarihinde demiş ki: Bu adamlar sonunda IP lere sınırlama getirdiler sanırım. Eh bekleniyordu, Türkiye 'de yaşamaktan bir defa daha soğudum. valla öle bi b*k yerlerse, çok kötü olur. o kadar para bayıp oynuyoz, o zaman versin paralarımızı geri . şurda 1 hafta oynayacağım zaman kalmış. bu hafta 60 olup , 1 hafta full eğleneyim ,pvp yapayım diyodum, gel gör ki server'lar kapalı. neye göre kapalı belli değil. bu adamların verdiğimiz paranın 1 kuruşunu haketmiyo, allah belalarını versin. şu an kafayı yemek üzereyim.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenux Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya blizzard da bi sorun yok tam olarak, internet sitelerini deniyin, cogu site acilmiyo, wow-europe, vs ttnet i aradim adam yurt disindaki baglantilarda bi yogunluk var o yuzden sorun var dedi, ve durmadan sikayet telefonlari geliyomus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: sharky, 02 Eylül 2005 11:22 tarihinde demiş ki: Bu adamlar sonunda IP lere sınırlama getirdiler sanırım. Eh bekleniyordu, Türkiye 'de yaşamaktan bir defa daha soğudum. ICq değilki bu böle bir snırlama yapsınlar eğer yapmışlarsa onların ayıbı türkiyenin değil....[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben aradım döktüm içimi kabloya burda yazmaktan ıyıdır boş boş sizde yapın[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ikinci restart hala bisi yok du bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 versin[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: caitiff, 02 Eylül 2005 11:25 tarihinde demiş ki: said: SorroW, 02 Eylül 2005 11:25 tarihinde demiş ki: kabloyada ayni seyi yapabilirmiyiz acaba yapamazsın.. kablo net bir havuz içnde bölgesel... Havuzlarına kafam gırsın tobe yarabbım[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ms 800 u budu lag basladı arkadaslar derken disconnect [Bu mesaj jonywayt tarafından 02 Eylül 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ne ip sınırlaması ne sacmalıyosunuz? siz para oduyorsunuz bu oyuna ve tr dede distrubutoru var bu oyunun tr de blizzard yetkilisi bile var kadının telefonu blizzard.com da bi linkde yazıyordu belliki genel bi sorun var eu wowda us ve test serverı calısıyor main eu serverlarında sorun var auth serverda muhtemelen..[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ve bende gene gitti offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 10 dk oynadim ve düstüm gene ayni sorun hehe artik gülmekten baska yapacagimiz bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 biz giremiyoruz adam lag diyor :)[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Tekrar restart attım, oyuna girdim char seçme ekranından enter world dedim , sonuna kadar doldu sonrada disconnected from server mesajı geldi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 02 Eylül 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Disconnect yedi mi herkes?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aradım bilgilerimi verdim şimdi restart atıp tekrar deneyin dedi. Hayırlı bakalım nolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hah düzeldi tekrar : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ucuncu restart hala giremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenux Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 AHA zenedar a girdim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Haydaa dünden beri ilk defa oyuna girdim 800 pingle ve aradan 2dk geçmadan DC yedim ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu sabah iş yerinde web sitesi çalışıyordu blizin oraya durumu anlatan mesaj atmıştım ama şu an o bile çalışmıyor. Benden bu kadar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 beyler arayın sorun var diyin bazı siteleri açamıyoruz diyin onlar ayarlamaları yapıp restart attırıyorlar size. Ben girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar