n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 detaylı anlatırsan sevınırım bull[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kablonet tamamda telekom offffffffffffff telekommm arasan bi dert aramasan bi dert arıyıp laf yiyosun ondan sonra erife bi ton küfür edion[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 beyler bi işi kovalarsanız o iş olur bende kabloyu arıycam solıcem sızlerde arayın bölece adamlar yusuflasın[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Özel istek üzerine kullanmakta olduğunuz Statik IP'nizden dolayı "World of Warcraft" adlı oyunu oynayamama ücretiniz aylık 3 YTL'dir (3 Milyon TL) Aylık ADSL ve Statik IP ücretinizi, bankalardan otomatik ödeme talimatı, kredi kartınız veya şubelerimizden nakit olarak ödeyebilirsiniz. Teşekkür ederiz. TTNeT :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs [Bu mesaj Gangren tarafından 02 Eylül 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 haha 1. ye küfür eder 2. ye eder 3. ye gelince yusuflar ve ciddiye alır.önemli olan 1. ve 2. olmamak :P[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi ttnete bildirmisler cogu kiside varmıs sorun[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla ben işe gidiyom geldiğimde 100 sayfaya dayanmış olur heralde burası....:) inşallah geldiğimde düzelmiş olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ahahaha TTnet mi i aricaksiniz? Adamlar normal sorunlara küfrediyor, "Eeee sey biz oyun oynayamioz plx" derseniz adresi bulur döverler : ) Bi de, bende hicbi sorun yok arkadaslar izmirde pasalar gibi oynuom[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla bu kadar wow oyuncusundan korksunlar bence dovmeyi birak binadan cikamazlar istanbuldaki arkadaslarlar gidelim bütün ilcelerdeki telekomlara :)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 LoL :lol: Milletin sinirden, sikintidan gozleri kararmis, mesajlari gormuyor. Arkadaslar 1-2 sayfa onceyi bi okumaya calisin. Kasin kendinizi. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çanakkalede bi ben warım galibada bende yeterli olurum herhal. dersanenin güvenlik görevlileri ile ben vs 2 görevli ii kapışmıştım. telekomda sorun olcanı sanmıorum. bu sinirle gidersem ii bi tadilat çekerim telekomdakilere[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Şurda yaşanan ve düştüğümüz bu durum bu bizim acı tablomuz ama farkına deılız :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu sorunu bilip de çözmeyenlere, bu topicteki harflerin sayısınca eşşek s..i girsin...[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eşşeğinki az gelmesmi?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 En büyük hangi hayvanınki?[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Exodous, 02 Eylül 2005 11:00 tarihinde demiş ki: Bu sorunu bilip de çözmeyenlere, bu topicteki harflerin sayısınca eşşek s..i girsin... eeheheheh[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 keske su sorunlarala direk kablonet ilgilense en adam gibi calısan kurulus ttnet'in icinde[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Haha tam da bugün WoW hesabım kapanıyordu. Bu kadar mı şanslı olunur be? :D[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ayı balığımı neydi böle fokun 5-6 katı bi hayvan wardıda belgeselde izlemiştim yorum aynen şu: -bu pekde hoş olmayan çiftleşme görüntüleri...... diye dewam etmişti. gerisini siz düşünün :horace: hatta bi kısmı gözüküodu hayvanınkinin :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlar, server geri geldiğinde biz de Blizz'i protesto edip, bir hafta oyuna girmeyelim... Var mı böyle delikanlı?[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 *!havaya bakarak ıslık çalmaktadır*[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Exodous, 02 Eylül 2005 11:04 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar, server geri geldiğinde biz de Blizz'i protesto edip, bir hafta oyuna girmeyelim... Var mı böyle delikanlı? cesaret edemem sahsen:D[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 server gelene kadar 1 hafta olacak zaten ;P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben akşam eve döndüğümde gelicektir ya. en azından ümitliyim[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 En azından bir kaç kişi eksik olurdu da, BL biraz boşalırdı. Ama kimse yemedi. Kıs kıs kıs...[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar