jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 www.ogame.com.tr açılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aynen bende[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aglamak istiyorum:(:(:([signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 www.infernal-affairs.com Dener misiniz lütfen?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: n3mrut, 02 Eylül 2005 10:45 tarihinde demiş ki: arkadasla teldeyım orgımarda ah ta bakınıo server cok boş dıor :) Eheh orgrimmardan naklen yayın yapıyorsun yani :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 agliyalim o zmn böhühühü[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ogame acılıyor bende cıldıracam yavv[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eğer sorun gerçekten 100-150 kişiyi ilgilendiriyorsa, biz bu oyunu unutalım. kimse ilgilenmez bizimle...[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 beyler connect de öle kalıo dedi ufaklık? bende ağlasam? böhhhüühü :([signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadasina sole biraz oyundan bahsetsin yaw dünden beri unuttum iyice:D[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ne bu ya poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Gallant, 02 Eylül 2005 00:16 tarihinde demiş ki: said: JeanPaul, 02 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki: Sorun bizde gibi. Bircok site ulasilamiyor. cnn.com, news.com, vs. routing'de degisiklik var. ya bir hat gitti, ya da routing. ya da hepsi birden. Bahsettiğin sitelerin hepsine giriyorum. Ayrıca sorun şu an blizz yada blizz in bağlı olduğu isp den kaynaklanıyor. Blizz durumdan haberdarız çalışmalarımız devam ediyor diye açıklama yaptı. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-server-status-en&t=416&p=1&tmp=1#post416 Boyle birsey denmis 3. sayfada.. :-)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psirus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Beyler giriyo hücuum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Gangren, 02 Eylül 2005 10:45 tarihinde demiş ki: www.infernal-affairs.com Dener misiniz lütfen? açamadım ? sen gırıebılıomusun wowa ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ogame açılıyor...[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 cakal:D bnm gib bütün patiler ayni anda girmeye calimistir sanirim:)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yok, ne oyuna, ne de guildin sitesine girilebiliyor.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu internal affairs sitesine girmiyor bende boyle devam ediyorsa 1 saate paket bitirmis biri olarak tarihe gecicem sikitidan yetti[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Crane, 02 Eylül 2005 10:47 tarihinde demiş ki: said: Gallant, 02 Eylül 2005 00:16 tarihinde demiş ki: said: JeanPaul, 02 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki: Sorun bizde gibi. Bircok site ulasilamiyor. cnn.com, news.com, vs. routing'de degisiklik var. ya bir hat gitti, ya da routing. ya da hepsi birden. Bahsettiğin sitelerin hepsine giriyorum. Ayrıca sorun şu an blizz yada blizz in bağlı olduğu isp den kaynaklanıyor. Blizz durumdan haberdarız çalışmalarımız devam ediyor diye açıklama yaptı. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-server-status-en&t=416&p=1&tmp=1#post416 Boyle birsey denmis 3. sayfada.. :-) bu iyi bişey ? ehueh[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Baya iyi :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 millet kablonetteki adamı kafaya aldım halletcez kısmetse ve sorunu bildirmisler[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hayir siz yemis bitirmissiniz kendinizi, hala su siteye giriyor mu, bu siteye giriyormu diyorsunuz. :) Sorunnun bizde olmadigi 3. sayfada belli olmus.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaslar bide sole düsünün muhabbet ediyoruz yakınlasıyoruz:D *kosar adımlarla kacar*[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben hala giremiyorum. restartta attim modeme hala giremiyorum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eheh öle bikaç kişinin sorunu olduğunu sanmıyorum.yani serverımdan guildimden tüm arkadaşlar girmior.bariz bi sorun var.oyunu bırak siteye bile girmior.sorun ttnetin bariz bir şekilde[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar