Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Gallant, 02 Eylül 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
said:
JeanPaul, 02 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
Sorun bizde gibi. Bircok site ulasilamiyor. cnn.com, news.com, vs. routing'de degisiklik var. ya bir hat gitti, ya da routing. ya da hepsi birden.

Bahsettiğin sitelerin hepsine giriyorum.

Ayrıca sorun şu an blizz yada blizz in bağlı olduğu isp den kaynaklanıyor. Blizz durumdan haberdarız çalışmalarımız devam ediyor diye açıklama yaptı.
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-server-status-en&t=416&p=1&tmp=1#post416

Boyle birsey denmis 3. sayfada.. :-)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Crane, 02 Eylül 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
said:
Gallant, 02 Eylül 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
said:
JeanPaul, 02 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
Sorun bizde gibi. Bircok site ulasilamiyor. cnn.com, news.com, vs. routing'de degisiklik var. ya bir hat gitti, ya da routing. ya da hepsi birden.

Bahsettiğin sitelerin hepsine giriyorum.

Ayrıca sorun şu an blizz yada blizz in bağlı olduğu isp den kaynaklanıyor. Blizz durumdan haberdarız çalışmalarımız devam ediyor diye açıklama yaptı.
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-server-status-en&t=416&p=1&tmp=1#post416

Boyle birsey denmis 3. sayfada.. :-)

bu iyi bişey ? ehueh[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

millet kablonetteki adamı kafaya aldım halletcez kısmetse ve sorunu bildirmisler[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

eheh öle bikaç kişinin sorunu olduğunu sanmıyorum.yani serverımdan guildimden tüm arkadaşlar girmior.bariz bi sorun var.oyunu bırak siteye bile girmior.sorun ttnetin bariz bir şekilde[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...