Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

yeni kalktım ve hala kapalı.. hem post atıyorum hemde bi güzel küfürler ediyorum..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bizden kaynaklı değil bu. Giriyorum diyen arkadaşlar da şaka yapıyor bence. Dikkatinizi çekti mi, bu sorunlar genelde bakım gününde oluyor. Blizz işe yaramaz adamları alıp teknik bakım yaptırırsa böyle olur işte.[signature][hline]Khalir Blackeagle.
Together we stand,
Devided we fall...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar.. dns yok dns... dns degisse sorun olsa bile
eu.logon.worldofwarcraft.com resolve ederdi.. dns degisse yada bir sorun olsa dns yine cevap verir.. ip dgil bu arkadalar.. onun icin sorun bizde cikamiyoruz disari. dns'ler resolve etmiyor. bir adam türkiye içinden göstersim eu.logon'un trace'ni[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN...

[Bu mesaj caitiff tarafından 02 Eylül 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşin esas komik tarafı ben evden bağlanamayıp iş yerinden bağlanabiliyorum ama tabii ki sadece denemek için :) Ve daha da komiği iki bağlantıda adsl . Yani kablo bağlanamıyor adsl bağlanıyor gibi bir durum da söz konusu değil, random bir olay.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...