SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dedektif tutalim abi bu isler icin blizzardn ic islerini anlatsin anlariz ne olup bittigini[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaslar demin solemistim mübarek gün namaza gidelim en iyisi geldigimizde bir bakmisiz acilmis serverlar:)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya hiç ttnet e bok atmayin bu sorun blizden...us sayfasıda açılıyo serverida baba gibi latency 260 suan...geçen seferde ttnet dedi herkez sonra gene bliz düzeltti demekki sorun blizdeymiş ttnetde olsa ttnet düzeltirdi...bazi portlarımız sorunlu diyolardı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yine yok yine yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yeni kalktım ve hala kapalı.. hem post atıyorum hemde bi güzel küfürler ediyorum..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 blizz icin dua edelim biz en iisi[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Girememe rekorunu da her kötü rekoru neredeyse elimizde tuttuğumuz gibi Türkiye kazanacak bence.. Blizzard da Telekoma bi plaket bi ödül verir artık..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lol[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :D[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 telekomu aradım yurk dısı cıkıslarında sorun yok dıyor offf cnn amazona gıremıyotum yahoo hotmail bbc giriliyom nedir yavv bu offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu arada us serverına pvp ranking sistemi gelmiş sitede var sıralama..Aggramar da horde birincisinin 42.000 küsür kill i var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bence bizden kaynaklı değil bu. Giriyorum diyen arkadaşlar da şaka yapıyor bence. Dikkatinizi çekti mi, bu sorunlar genelde bakım gününde oluyor. Blizz işe yaramaz adamları alıp teknik bakım yaptırırsa böyle olur işte.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaslar.. dns yok dns... dns degisse sorun olsa bile eu.logon.worldofwarcraft.com resolve ederdi.. dns degisse yada bir sorun olsa dns yine cevap verir.. ip dgil bu arkadalar.. onun icin sorun bizde cikamiyoruz disari. dns'ler resolve etmiyor. bir adam türkiye içinden göstersim eu.logon'un trace'ni[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... [Bu mesaj caitiff tarafından 02 Eylül 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 OH adam iyi calismis baya said: quarath, 02 Eylül 2005 10:07 tarihinde demiş ki: bu arada us serverına pvp ranking sistemi gelmiş sitede var sıralama..Aggramar da horde birincisinin 42.000 küsür kill i var:) [signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla onu bunu bilmem 3 gün daha isterim ben blizzden[signature][hline]How can one who is once so holy, falls so far from righteousness? Guild Warsdaki karakterim:Lycander The Quick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 carsamba bakımları cumaya alınmıstı ? ama bu carsamba bkaım yaptılar ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eevt yaptilar ama neye yaradi[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 3 günü bosver ben simdiye kadar warlockumla kac lvl almistim para ve lvl isteyelim bence:D[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben mount isticem :P[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çok krıtık bı zamanda bu sorunla karsılastım ve buyuk bı sorun gıbıme gelıor kötü oldu ya[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 E iyi biz çıkamıyorsak, diğer sitelere nasıl çıkıyoruz kardeşim. Niye sadece http://www.wow-europe.com/en/ adresine ve oyuna giremiyoruz. Diğer yerlere nasıl giriyoruz.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 blizzden abi anlasıldı sorun dedigim gibi us sitesini bilen fln birisi oraya bi topic acsa yada msg yollasa ordaki yetkilillere en azindan bilinsin yani:)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yardimci olun bize walla[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İşin esas komik tarafı ben evden bağlanamayıp iş yerinden bağlanabiliyorum ama tabii ki sadece denemek için :) Ve daha da komiği iki bağlantıda adsl . Yani kablo bağlanamıyor adsl bağlanıyor gibi bir durum da söz konusu değil, random bir olay.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 us sitesinde forumlara avrupa accountunla yazamazsın. Giremiyorsun bile. Aha çok istiyorsan vereyim adresini. http://www.worldofwarcraft.com/[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar