Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

bende baglanmıyo unable connect :( sitede acılmıuyor uffff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne dota yapabiliyorum ne wow ufff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Sosyal ağlarda paylaş

sen kuytuya gelsne okadar giremiyo denir ole alıstıra alıstıra sole :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece giriodum ping en başta azmıştı sonr tekrar 150 ye düştü,şimdi toptan giremiom,wow un sitede hakkı rahmetine kavuşmuş.Bu herifler dangalakmı anlamış değilim insan bari us sitesine bu durumlar ilgili bi ek haber koyarda ne olduğunu anlarız[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben işyerinden hem oyuna hemde web sitesine bağlanabiliyorum. Durumu birazdan forumlarına yazarım zira bu konu orada hiç açılmamış bile millet bağlanamadığından :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

adsl kullaniyorum gecen bir lag sorunu olmustu ben 5000 ms deyken kablo kullanan arkadas 400 le oynuyodu kablo iyidir 444 1 444 sen vazgecme:)
[signature][hline]60 human rogue
lowbie warlock
Burning Legion

[Bu mesaj vengefuler tarafından 02 Eylül 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla bazen iyi bazen ama simdi yurt disi cikislarida sorun olsa sitelerde sorun olur downloadda sorun olur bu maintance olaylarindan kaynaklaniyor gecen haftada ayni sey oldu bu olay ikisi arasinda bisiy ama cözemedim cözen varsa söylesin[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...