Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yuh be... uyudum, uyandım hala kapalı. bu blizz beni sevmiyo. şimdiye kadar 59 olurdum be. 60 olmamı istemiyo şerefsizler.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion
Mesaj tarihi:
valla cnn.com açılıo bende. fakat warcraftmovies açılmadı,wow eu ve us de açılmıyor. nba.com fln de çalıştı :/[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion
Mesaj tarihi:
Dayanın arkadaşlar en fazla 1 ay sonra kutlucaz bu gerekszi devlet işlemlerin telekom hele şürküz özelleşicek ve bize internetin özelikerini gerçekten tam olarak kullanmaya başlicaz.En fazla 1 ay haa gayret[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Mesaj tarihi:
hehe o milyonlar arsındayım eüheüheüh[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:

Anialeyn - Priest(60)
Mesaj tarihi:
yaw abi unable to connect oluyorum sitede acılmıyor uffff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Mesaj tarihi:
Allah belalerı versin nediyeim artık yeter be yeter ben bölye ülkenin öle telekomun taaa insanların sinir sistemini bozuyolar yaa[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:

Anialeyn - Priest(60)
  • Yeni Oluştur...