n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bir yerden kablolar falan kopmuştur veya bin ladin bombalamıştır belki nerf shaman adlı bi füze atmışlardır veya[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yuh be... uyudum, uyandım hala kapalı. bu blizz beni sevmiyo. şimdiye kadar 59 olurdum be. 60 olmamı istemiyo şerefsizler.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Aynı durum söz konusu ark. 3 apartman yanda çatır çatır siteleri açarken bende görüntülenemiyor siteler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla cnn.com açılıo bende. fakat warcraftmovies açılmadı,wow eu ve us de açılmıyor. nba.com fln de çalıştı :/[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ee yuh be uyuduk uyandık gene aynı durum pff[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bence ciddi bişey var :P[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Deli edicikler adami ya lag var yada serverlar göcük allah alalh[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu telebom oldugu sürece bu tür oyunlar insan sağlına zararlı ! tel çok ama kominikasyon yok. bu nedenle telekom değil, türkiye'de olan TELEBOM . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Dayanın arkadaşlar en fazla 1 ay sonra kutlucaz bu gerekszi devlet işlemlerin telekom hele şürküz özelleşicek ve bize internetin özelikerini gerçekten tam olarak kullanmaya başlicaz.En fazla 1 ay haa gayret[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla hircbir wow sitesi acilmiyor bunlar cekti paralari kredi kartlarindan kactilar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Walla simdi sorun telekomdan mi yoksa Avrupadanmi :)[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 blizzarddan galiba,siteleri acilmıyor ama ben diger yabanci her türlü siteye giriyorum telekomdan degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evet wow da sorun vr siteye bende giremiyorm[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 starcraft'a bilem girmiyo.. tüm blizzard göçmüş gibin[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :) noldu acaba biri göcerttimi[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 düsünsene bilmem kac milyon kisi suan acilmasini bekliyo bilgisayarin basinda :)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :) tahmin edemiyorum ama bizlerin bekledigi kesin[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Aklıma chinese farmer*ler geldi aniden. Rofl... *24/7 oyun başında, işleri güçleri farm/grind olan insanlar[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hep beraber namaza gidelim bari dua edelim belki acılır server nede olsa mübarek gün:)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hehe o milyonlar arsındayım eüheüheüh[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Allah blizzardin ayaklarina zeval vermesin böhühühüh[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Saat kaç oldu ya deli olcam nerde[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yaw abi unable to connect oluyorum sitede acılmıyor uffff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 deli eder ler adami[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Allah belalerı versin nediyeim artık yeter be yeter ben bölye ülkenin öle telekomun taaa insanların sinir sistemini bozuyolar yaa[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar