Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Şu an burning legion if ah önünde normalin %30 u gibi bi kalabalık var. Yurtdışındanda pek çok giremeyen var. Friends listesi full offline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Microsoft Windows XP [Sürüm 5.1.2600] (C) Telif Hakkı 1985-2001 Microsoft Corp. C:Documents and SettingsErdü>Tracert www.wow-europe.com En fazla 30 atlamanın üstünde www.wow-europe.com [80.239.174.201]'ye izleme yolu : 1 26 ms 39 ms 32 ms 10.0.0.2 2 42 ms 39 ms 39 ms 85.96.126.1 3 * * 35 ms 10.20.14.250 4 37 ms 39 ms 37 ms 195.175.10.205 5 48 ms 85 ms 46 ms ankM160-aciM160.ttnet.net.tr [195.175.7.5] 6 128 ms 132 ms 137 ms fra7-turk-telekom-10-tr.fra.seabone.net [195.22. 211.37] 7 124 ms 125 ms 123 ms parix-par1-racc1.par.seabone.net [195.22.210.221 ] 8 * * * İstek zaman aşımına uğradı. 9 * * * İstek zaman aşımına uğradı.[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bazi girenler var bizim guilddende ama ben giremiyorum mesela[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arkadaslar ustte arkadasın yazdıgı taktıgı deneyın gırıyor.Modeme reset atıp tekrara baglanın(ip yenıleyın yanı) 85. ... .. . gıbı ip ile su an gırebılıyorum daha onceden gıremıyordum. [Bu mesaj silent tarafından 02 Eylül 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yine olmadı :hmm:[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 modeme res aticam modem kendine gelecek ve ben oyuna girip oyniycam hmmm bence 1 haftayi bulur[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şansıza bağlı biras ilkinde 8 de 2.de 32 de tutturdum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben modemime restart atarsam bir daha geri gelmez :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yaw yuh ya hala düzeltemedier :S[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benden bu kadar yarin bide rakın koka gidecez uzun isler war hade iyi geceler[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 durun bakim hala girebiliomuym..[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet hala girebiliorm..tekliim geçerli level 60 ı olan gelsin bize dürümde sölicem :P[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Biraz sorunlar vardi basta sora tamamen düzeldi. Hatta gayet Zul'Farrak i bastan sona yaptim, grup da güzeldi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Niye her server gidişinden ben etkileniyorum :([signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yonetıcelere sikayette bulunuyorum tahrik var :P Başlık olucaz böyle giderşe "Cinnet Geçiren B.Ş (23) 2 kişiyi feci şekilde doğradı"[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Razien, 02 Eylül 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Niye her server gidişinden ben etkileniyorum :( Ben de öleyim ğühühüh[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şuanda oyuna giremiom ya hala adımı fln yazıom connecting dio takılıo öle bi sorun warmı okumadım tüm sayfaları ama :D[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yok bir sorun sadece sende oluyor heralde format at oyunu tekrar yükle bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 85 ile başlayan ıp numarası için 1280923 kere restart attım..Hala yok, gelişmeleri bekleyin en kısa zamanda 0w4783 restart daha atıp bu oyuna giricem..Wow'a girmek harbi zor...Bu arada aklıma geldi eminim fatih sultan mehmet istanbula daha kolay girmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oha ciddimisiniz yoksa ... yapmaın abi şuanda sorun war dimi[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Blize kafam kolum bacağım girsin bu akşam sabaha kadar oynayacaktım böyle işin ta töbe töbe ibnelerde parann mna koydu iplemiyolar her ay bayılıyoruz parayı yarısı böyle geçiyo.[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: elazul, 02 Eylül 2005 02:51 tarihinde demiş ki: oha ciddimisiniz yoksa ... yapmaın abi şuanda sorun war dimi Yok yavf sorun kimsede niye inanmıyorsun 18 sayfadır geyik yapıyoruz biz oyundan sıkıldıkta sen format at format :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 pofff ne bilem okumadım abi allla alla yeni yükledm oyunu zaten bidaa çekemem okadar install ı ii ozaman...[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ulan dur bişi atma şaka yapio herkes da var sorun... ben hariç :) ahahahahaahah *şeytani gülüş*[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fiziksel zarar vermek istiyorum şu raddeden sonra blizzarda gecenin kaçı olmuş hiç haber vermeden etmeden kapatıyorlar bir o kadar saat hala kapalı kalıyor.nasıl profesyonelliktir bu blizzard gibi bir şirket böyle yaparsa diğerleri ne yapsın.Wowa eşdeğer oyun olan eq2 daha şimdiye kadar bunun yarısı kadar sorunla karşılaşmadı.çarşamba olur öğlenlere kadar maintaince bekleriz,patch cıkacak denır saatler boyu server kapalı kalır,oynarsın bırden server gıder saatler olur ne sıtesıne gırersın ne oyuna gırersın nede bır bılgı alabılırsın.resmen ınsanları kaale almamak sız paranızı odeyın oyununuzu olabıldıgınce oynayın gerısıne karısmayın demektır.serverı stabılıze edemıyorsan al bır hafta bır ay bakıma oyuncularada soyle bır ay gıremeyeceksınız ama sonrakı bır ayınıza verecegız serverlar bırdaha cokmeyecek.ama yapamaz bunu cunku cebıne gıdecek para sayısı azalır.ben boyle sırketın,boyle oyun duzenının ıcıne tukureyım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar