Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gunz online problem hemde çok önemli

berksank

Öne çıkan mesajlar

Zyxell (yada nasıl yazılıyosa) modemden var bende.
Hem 8-10 kişilik odalarda oynasak bizim için daha kötü.Hiç denedinizmi.Ne kadar lag oluyor farkettinizmi.4 kişilik iyi bence.Exp de kasıyorum.Clan kuracaz 4 kişi lazımmış galiba.3 kişiyiz.Gerçi klan savaşlarında gözümz yok ama eski bir gelenek diyelim.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hattan kopma şeklinde herhangi problem yok.Sadece 4 kişiden yüksek odalarda kesinlikle oynanmıyor. Mesela 8 kişilik odada 4 kişi oynarken 1 tane daha adam gelince benim ping anında 1k+ oluyor. O kadar duyarlı yani :)

Clan konusuna gelince , clan kurmak için toplam mevcut 5 kişi olmak zorunda en az . Bu arada kuracağın clan ne işe yarıcak onu pek anlamadım !! 2 vs 2 maç mı yapacaksın ?

Ama şu güzel olur , burdaki herkes tek bir clan altında toplanırsak birbirimi hemen buluruz oyunda ,çünkü clan chat diye güzel bir olay var. Bu nedenle öyle bir durumda benide ekleyin clan'a lütfen.birbirimize xp konusunda yardımcıda oluruz.

Padishah LvL 16
Sosyal ağlarda paylaş

En fazla LeveL 8 çıkması normal.Çünkü leveline göre kanallarda oynuyorsun.Mesela 1-10 , 11-20 , 20-.... gibi.Ama free channellar var.Orda istediğin levelda adamı bulabilirsin.Şansına 1 levelde gelir 30 levelda.Bu arda level farkı 6-7 yi geçen bir adam öldürdüğünüzde adamın experiance (-) yazılıyo.Sana 500 exp geliyo ondan 500 exp gidiyo.Dün arkın başına geldi.
Ark 22 level di diğer ark 15 leveldi öldürdü 22 liğin expi gitti.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

Sosyal ağlarda paylaş

ya bu nico işi nedir ya beleş silah free ye girdim adam nico ile 10 kurşun sıkıp öldürüyo ya cok sacma şu nico olayı lvl 13 adam vardı yanımda hmeen ölüyo bide iki kişiler sinir oldum ya lvl 4 ken ben 2 ellerinde nico üzerlerinde en iyi armorlu kişiyi nasıl kesiyim ben ya.Daha armorum bile yok sıfır karakter eşyası[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle bu aralar telekom çoştu gene.

Alanda çıkmıyor aptal kurumu. Elimizde kaldı :(
Acaba bütün Paticik para toplayıp aramızda alsak şu telebomu (telekom) sonra yaksak !! Belki sonraki nesil için yeni,fiber kabloların döşenmesine sebeb oluruz.. yoksa bunun sonu yok.. 150 yıl daha böle sıkıntı olur internet konusunda ..

[Bu mesaj janis tarafından 02 Eylül 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kafasında O işaret olan adamlar LAG da olduğunu gösterir.Onları vuramassın boşuna ateş etme.

Yukarıdaki arkadaşın sorusunun cevabı ise Free Channel a girme.Yukarda Channel tuşu war ona bas ve 1-10 level arası serverlara gir.Kendi gücünde adamlarla kapışırsın orada.

İyi oyunlar.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

Sosyal ağlarda paylaş

ya şu telekom warya bi işe yaramaz kablo yığınının teki ya elemanlar deil ADSL normal telefon hattını bile adam gibi yapamıyolar bizimorda doğalgaz çalışması war 4 hatları kopardılar 4 gün ne telefon edebildim ne nete girebilgim ya alsalarda kurtulsak ADSL yi 3 günde açtılar modem küflencekti elimde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MysterySpectre, 02 Eylül 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
Bence free channel a girin ben lvl 4 üm lvl 20 adamlar kesiyom :D

yavaş..

[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 04 Eylül 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...