berksank Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oyunda en fazla 10 15 dakika durabiliyorum ve internet bağlantım kopuo.Ama kesinlikle oyundan kaynaklanıo çünkü saatlece internette durdum hiçbir kopma olmadı...yardım ederseniz çok sewinirim.Çünkü shadowbane yüklüorum ve internet koptuğu anda yüklediklerim gidio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Heh aynı problem bende de var.Eğer 4 kişilikten fazla bir servera girersen oyle olur.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 4 kişilikte öle olmıcağından eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 imreniyorum 16 kişilik odalarda oynayanlara .. biz 2 lvl için 1 gün kasarken adamlar 5 lvl alıyor orda .. nerde çokluk orda xp hesabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 router modem kullanıyorsan ve firewall açıksa problem olabilir .Bununla ilgili bazı ayarlar yapman gerekiyor. forumlarda ilgi konular var www.gunzonline.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 janis sen düzeltemedin mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Zyxell (yada nasıl yazılıyosa) modemden var bende. Hem 8-10 kişilik odalarda oynasak bizim için daha kötü.Hiç denedinizmi.Ne kadar lag oluyor farkettinizmi.4 kişilik iyi bence.Exp de kasıyorum.Clan kuracaz 4 kişi lazımmış galiba.3 kişiyiz.Gerçi klan savaşlarında gözümz yok ama eski bir gelenek diyelim.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bende hattan kopma şeklinde herhangi problem yok.Sadece 4 kişiden yüksek odalarda kesinlikle oynanmıyor. Mesela 8 kişilik odada 4 kişi oynarken 1 tane daha adam gelince benim ping anında 1k+ oluyor. O kadar duyarlı yani :) Clan konusuna gelince , clan kurmak için toplam mevcut 5 kişi olmak zorunda en az . Bu arada kuracağın clan ne işe yarıcak onu pek anlamadım !! 2 vs 2 maç mı yapacaksın ? Ama şu güzel olur , burdaki herkes tek bir clan altında toplanırsak birbirimi hemen buluruz oyunda ,çünkü clan chat diye güzel bir olay var. Bu nedenle öyle bir durumda benide ekleyin clan'a lütfen.birbirimize xp konusunda yardımcıda oluruz. Padishah LvL 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 berk sende Firewall varsa onu iptal et, ayrıca Service Pack 2 de problem yapabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benide alırmısınız yeni char açtım healer türü demin bütün milleti kestim :D ama şansıma en falza lvl 8 çıktı :([signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 En fazla LeveL 8 çıkması normal.Çünkü leveline göre kanallarda oynuyorsun.Mesela 1-10 , 11-20 , 20-.... gibi.Ama free channellar var.Orda istediğin levelda adamı bulabilirsin.Şansına 1 levelde gelir 30 levelda.Bu arda level farkı 6-7 yi geçen bir adam öldürdüğünüzde adamın experiance (-) yazılıyo.Sana 500 exp geliyo ondan 500 exp gidiyo.Dün arkın başına geldi. Ark 22 level di diğer ark 15 leveldi öldürdü 22 liğin expi gitti.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperXp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya bu nico işi nedir ya beleş silah free ye girdim adam nico ile 10 kurşun sıkıp öldürüyo ya cok sacma şu nico olayı lvl 13 adam vardı yanımda hmeen ölüyo bide iki kişiler sinir oldum ya lvl 4 ken ben 2 ellerinde nico üzerlerinde en iyi armorlu kişiyi nasıl kesiyim ben ya.Daha armorum bile yok sıfır karakter eşyası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya bende adamların kafada bi işaretler oluyo ve vuramıyorum onları yani vurduklarım bi işe yaramıyor.. Yanda Agent not available yazıyor.. Böhühü sorun ne bilir kişi..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L The_hodja, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Helaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Özellikle bu aralar telekom çoştu gene. Alanda çıkmıyor aptal kurumu. Elimizde kaldı :( Acaba bütün Paticik para toplayıp aramızda alsak şu telebomu (telekom) sonra yaksak !! Belki sonraki nesil için yeni,fiber kabloların döşenmesine sebeb oluruz.. yoksa bunun sonu yok.. 150 yıl daha böle sıkıntı olur internet konusunda .. [Bu mesaj janis tarafından 02 Eylül 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kafasında O işaret olan adamlar LAG da olduğunu gösterir.Onları vuramassın boşuna ateş etme. Yukarıdaki arkadaşın sorusunun cevabı ise Free Channel a girme.Yukarda Channel tuşu war ona bas ve 1-10 level arası serverlara gir.Kendi gücünde adamlarla kapışırsın orada. İyi oyunlar.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bence free channel a girin ben lvl 4 üm lvl 20 adamlar kesiyom :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya sayın patiler (:) ben firewall ı kapadım yine aynı bişey fark etmiyor bi bileniniz çıkmazmı acep? bağlantı kopuooooooooooooo :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu sıralar Gunz da acaip bişey war.4 kişilik serverlarda pingler coşuyo.Bende düşüp duruyom.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 karı char açtım çift taramalı ben bugün gayet rahat oynadım hatta lvl 5 oldum şimdi 6 yapcam oyuna dalıyom :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Düzeldi oyun ya.Ben takılmadan oynuyom.19 oldum az önce.Sıkıldım çıktım.Örenmiş biraz bu gavurlar :D:D Frag alıyorlar.Ama tabiki oynadığım 8 oyunun birincisi her halukarda bendim :D:D:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya şu telekom warya bi işe yaramaz kablo yığınının teki ya elemanlar deil ADSL normal telefon hattını bile adam gibi yapamıyolar bizimorda doğalgaz çalışması war 4 hatları kopardılar 4 gün ne telefon edebildim ne nete girebilgim ya alsalarda kurtulsak ADSL yi 3 günde açtılar modem küflencekti elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: MysterySpectre, 02 Eylül 2005 12:02 tarihinde demiş ki: Bence free channel a girin ben lvl 4 üm lvl 20 adamlar kesiyom :D yavaş.. [signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 04 Eylül 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 valla yalan deil ama şansıma geliyo saklanıyom birbirlerini dövüyolar dierinin hp si azalıyo bende onu kesiyom :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar