raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sms para yazar, email at belese o kadar degersızse senın ıcın lol[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: desirous, 01 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki: en güzel yöntem sms ben yüzyüze denedim karşımda hüngür hüngür ağladı böyle nerdeyse şaka yaptım deyip olayı toparlamaya çalışacaktım :D:D bu arada ben hiç sms ile ayrılmadım ama onun daha kolay bir yöntem olduunu düşünerek yazdım:D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_NoAnGeL_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bence karşındakine aşaılık muamelesi göstermekten başka bişii değil.[signature][hline] Just wanna have good time drinking beer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hattını değiştir zuahah :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben sanki biraz daha farkli bakiyorum olaya belki yuzune karsi soyleyemiyeceksin... ben boyle dusunurdum..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bnce yüz yüze daa ii. bi kitapta okumştm: adam kızla ayrıldıını sölemek içn kızn evine gidiodu ve ayrılmak istediini anlatp daa sonrada sırtını dönp gidiodu.O daa çok koyar tabi insana.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_NoAnGeL_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ne biliim heralde birini aldatmış olsam bunu yapardım ancak[signature][hline] Just wanna have good time drinking beer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yahu herhalde hep terkedilenle dolu burası. Sanki terkeden için çok kolay bişey, ben benim yüzümden üzüldüğünü görmek zorunda mıyım illa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 karşı tarafın herhalde yanlış mesaj oldu diyip salamaması yada olayı dahada zorlıycağı bir hadıseye donusebilir. isim belirtmek faydalı. sen ayse.senı terk edıyorum .. ben..ben terk edıyorum..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 karşı tarafın herhalde yanlış mesaj oldu diyip salamaması yada olayı dahada zorlıycağı bir hadıseye donusebilir. isim belirtmek faydalı. sen ayse.senı terk edıyorum .. ben..ben terk edıyorum..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 face off..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BartSimpson Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 telefonda sölemek önemsememek manasına gelir bence[signature][hline] :tup: kıraç :tdown: ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 +1[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar