raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sms para yazar, email at belese o kadar degersızse senın ıcın lol[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: desirous, 01 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki: en güzel yöntem sms ben yüzyüze denedim karşımda hüngür hüngür ağladı böyle nerdeyse şaka yaptım deyip olayı toparlamaya çalışacaktım :D:D bu arada ben hiç sms ile ayrılmadım ama onun daha kolay bir yöntem olduunu düşünerek yazdım:D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
_NoAnGeL_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bence karşındakine aşaılık muamelesi göstermekten başka bişii değil.[signature][hline] Just wanna have good time drinking beer!!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hattını değiştir zuahah :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben sanki biraz daha farkli bakiyorum olaya belki yuzune karsi soyleyemiyeceksin... ben boyle dusunurdum..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bnce yüz yüze daa ii. bi kitapta okumştm: adam kızla ayrıldıını sölemek içn kızn evine gidiodu ve ayrılmak istediini anlatp daa sonrada sırtını dönp gidiodu.O daa çok koyar tabi insana.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
_NoAnGeL_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ne biliim heralde birini aldatmış olsam bunu yapardım ancak[signature][hline] Just wanna have good time drinking beer!!
zarek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yahu herhalde hep terkedilenle dolu burası. Sanki terkeden için çok kolay bişey, ben benim yüzümden üzüldüğünü görmek zorunda mıyım illa ?
asit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 karşı tarafın herhalde yanlış mesaj oldu diyip salamaması yada olayı dahada zorlıycağı bir hadıseye donusebilir. isim belirtmek faydalı. sen ayse.senı terk edıyorum .. ben..ben terk edıyorum..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
asit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 karşı tarafın herhalde yanlış mesaj oldu diyip salamaması yada olayı dahada zorlıycağı bir hadıseye donusebilir. isim belirtmek faydalı. sen ayse.senı terk edıyorum .. ben..ben terk edıyorum..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 face off..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
BartSimpson Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 telefonda sölemek önemsememek manasına gelir bence[signature][hline] :tup: kıraç :tdown: ceza
Öne çıkan mesajlar