Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

armorsmith

karareis

Öne çıkan mesajlar

ben wepon rep kit aldım, 999999999 ama yinede patladı,
sonra armor rep kit aldım 9999999999999999999 ama gene patladı, üstelik weapon pahalı loot weapondi.

o yüzden armorsmithlere ve weaponsmithlere yaptırmanı öneririm[signature][hline]|Sul of Eclipse_-_-ShadowKnights-_-_> #SK#
|MBH MRFL|
"Through victory, my chains are broken.
The Force shall set me free."
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda karakterinize giydirebiliceğiniz her item'ı (ister normal giysi, ister armor, ister yüzük, ister şapka olsun) condition'ı sıfırlansa da kullanabilirsiniz. ama tabii ki armor ların resist özelliği nerdeyse bitmiş demektir, çünkü armor lar decay oldukça resist değerleri azalmaktadır. condition sıfırlanınca da armor un resist i öyle düşük bi seviyeye gelir ki aldığınız damage ı nerdeyse hiç (belki 1 point bile) düşürmez

ben armor larınızı repair etmemenizi tavsiye ederim. çünkü oyunda bi arkadaşım repair ettiği bi armor unun eskiye göre çok daha kötü koruma sağladığını, hatta normalinden daha fazla wound almaya sebep olduğunu söylemişti. bunu kendim denemedim, ne kadar etkilediğini bilmiyorum, ama ben repair olayını bu oyunda hiç kullanmıyorum. çünkü bu oyunda bi item ın statlerinden birini değiştirdiğinizde, diğer statleri de etkileniyo mutlaka. örnek olarak damage power up larının silahın damage ını artırırken hızını düşürmesi verilebilir. aynı bu düşünceyle armorumu daha uzun süre, ama daha kötü statlerle kullanmak yerine; yüksek statlerle ama kısa süre kullanmayı tercih ederim. ve armorlarımı condition ları 0 oluncaya dek kullanırım.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara)
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...