Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunalımlardayım [ imdak pLz ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
kermit, 04 Eylül 2005 04:52 tarihinde demiş ki:
bu aralar sakın anathema dinlemeyin...

ya bak mesela mmm muzik konusu

sebnem ferah hastasıyım gunun 6 saatini konser goruntusu 2 sarkısını cesitli aralarla izlemekle geciriyorum ama bazen oyle anlar oluyorki monitoru fırlatasım geliyor kafayı yiyorum ben yaf[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Mesaj tarihi:
la ben de şebnem hastasıyım. tabii bütün şarkılarını dinliyorum gün boyu. ekranın sağındaki sidebar a koydum uğraşmıyorum açarken eheh.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
bi büyük olsaydı
noluyo lan size böle
yediğiniz önünüzde yemedğiniz arkanızda
derdiniz ne lan derdi
derdi biliyorum[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
Bence acil kısmından bir psikologa görün.

Ergenlik çağında yaşayacağın depresyonlar (şu anda yaşamakta olduğun gibi), ruh sağlığında kalıcı hasarlar bırakabilir ve hayatının geri kalan kısmında canını daha fazla yakabilir.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
olur bende 17 yasındayım arasıra oluor ama alıştım ama ne bıleyım bıseyı yaparken bırakmak yok mesela basladıgım seyı bıtırıorum ama böle pc basında otururken nasıl sıkılıorm anlatamam dısarı cık gez maç yap yüz koş spor yap insanı aşırı rahatlatıor ama hergun[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
öys warya ondan strese girmişsin bence
takma kafana geçer yakında

allah yardımcın olsun[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Mesaj tarihi:
Sonradan pişman olacağın şeyleri yapma. ! Yaşınla ilgili bir sorun olsa gerek . 17 yaş sendromu. Eminim herkes yaşamıştır.

Belli bir süre sonra geçer.
Dediğim gibi. Sonradan pişman olacağın şeyleri yapma.![signature][hline] Lavinya -> .
.
Mesaj tarihi:
Aynı sorunlar bendede var 17 ya$ındayım, demekki herkezde oluyor korkulacak bişi yok. :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
  • Yeni Oluştur...