Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Biraz basit bir konu olsa da, fikre ihtiyacım var, IE 6,0 yeni update'ni yaptıktan sonra eskiden otomatik web sayfalarını update eden yeni haberlere özellikle favorites'den bookmarkladığım yerlere girdiğim halen karşıma eski sayfalar geliyor. bu ototmatik güncellemyi nasıl yaparım, bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 emin deilim de belki düzelir.. tools->ie options->setting (delete cookies,files ın yanındaki) orda en üstte bi option var, never falansa onu deiştir..
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Options==>Temp int files Setting (ilk sayfada ortada)==> Every visit to page dediğinde sayfaya her girdiğinde yeniden indirir o sayfayı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Dediğini pek anlamadım ama Internet Options'da General Tab'ında Temporary Internet Files kısmı var. Orda Settings'e girersen orda bir ayar var. Check for newer versions of stored pages Bende o ayar Automatically olarak görünüo.[hline]This Cat Scratches Free.
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 IE6 icin: Tools-internet options-temporary files-settings-every visit of the page sorununu cozer sanirim[hline]Leathas Level 40 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Hehehe en hızlı ben yazmışım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Tamam len senden sonra :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hayır benim en hızlı. ben cevabı soruyu sorandan önce postladığım için görülmüyor. sıfırıncı pozisyon olayı :-p[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Desteğiniz ve ilginiz için herkese teşekkürler, dediğiniz yere baktığımda bende "never" seçeneği işaretli did, onu otomatiğe çevirdim sanırım bundan sonra aynı sıkıntıyı yaşamayacağım, İyi akşamlar[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"
Öne çıkan mesajlar