MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hmmm uykusuzluk değil ama uyku rekorumu kırdım. 14'te yattım sabah 6:15'da kalktım. 2 gündür toplam 5 saat uyumuştum ondandır heralde ne blim ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eger araya günde 1 saat olan uykularımı(7de yatıp 8de kalkmak şeklinde) dahil edersek 21 gün, 21 gün boyunca günde 1 saat uykuyla geçindim yok hiç uyumamaktan bahsediyorsak 3günlük bir rekorum var, tam saati bilmiyorum, adsl in tadına doyamadığım gecelerden birkaçıydı sadece ( uo da var tabi arasında)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 en fazla 1 gün. uykusuz duramıyorum ben.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İnsanmısınız siz ya???[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bünye alışıyor 3-4 ten önce pek uykum gelmiyor benim artık[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ne kadar daha böle yaşamayı düşünüyosun?[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İnsan bünyesi oo:oo - o3:oo arası uyku ile dinlenmediği zaman vücut deriyi yenilemez. Bu da aklınızda bulunsun ona göre sabahlayın/uyumayın.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim rekorum 42 saat.. sonrada uyudum .. hobareyyyyyyyyy[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben ayın 27 sinden beri gunde 3 saat civarı uyuyorum :8 nefret ediyorum kendimden. Acayip huysuzum :([signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 10 saat uyuyunca noluyo sanki[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bnde başladım 20. saate girdim haydi hayırlısı :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 off[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tam 72 saat, üstelik sürekli olarak alkol aldım beynim kesinlikle yorulmamıştı ama vucudum isyan etti 26 saatlik rekor bir uyku uyudum. 2 kes uyandım. ilkinde bişiler yedim,işedim. 2.sinde sigara içtim geri yattım[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Benim 72+ lık bir sürem var!! Daimi iş yaptım beyin çalıştı yani.. 1.gün bir şey yok sadece halsizleşip çok yemek yiyorsun. 2.gün ayakta duruken dünyanın döndüğünü hissedebiliyorsun. Konuşulanları anlamakta zorluk çekiyorsun bazen. El göz koordiasyonu azalıyor biraz. Pilav falan yerseniz dökme ihtimaliniz var. 3.gün merdivenlerden inerken veya kaldırıma çıkarken sendeleyebiliyorsunuz. Denge ve koordinasyon az. Aynı yeri defalarca hesapladığımı bilirim. Çok acıkıyorsunuz ve aşırı hararet oluyor. Genelde bağırsak sistemi error veriyor. Uyuduktan belli bir süre sonra uyandım, saatime baktım 6 idi. Az uyumuşum diye düşündüm ancak saat akşam 6imiş! O hafta sonu devamlı uyudum, uyandım bir şeyler yiyip yine uyudum.. Kötü bir durum..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Çok feci durumlar varmış yahu... Bende yaz başlarında günde 18 saat pc, 6 saat uyku şeklinde gidiyordum... Yaz ortalarında yarı yarıya bir oran yakaladım... Şu anda 12 saat pc, iki devre olmak üzere 6 şar saat uyku gidiyorum... Ölecem galiba... (:[signature][hline]http://www.google.com/talk/ msn ve gtalk : [email protected] icq : 195487745 aim ve yahoo : zenphex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ehüehü, uykusuzlukta tek sevmediğim şey, dışarda kar yağarken bile terlemek, ki normalde hiç terlemeyen bir insan olduğum düşünülürse 30 saati geçtiği gibi terlemeye başlıyorum, az boynum tutulmadı klimanın karşısında. bağırsaklarda sorun yaşamıyorum fakat sürekli sıvıya ihtiyaç duyuyor ve sürekli bişiler içip bol bol işiyorum =) 60-65 saat kadar uyanık kaldığınızda beyniniz size enteresan oyunlar oynamaya başliyo, olur olmadık yerlerde aslında orda olmayan şeyler görüyosunuz. 70. saatte artık garipten sesler duyuyordum.. 72 saat gibi bir sürenin sonunda yattıktan sonra uyumakda zor oluyo özellikle gündüz ise. 72. saatte yattıktan sonra 30 dakka yatakta döndüm, gittim 2 duble viski içtim yorganın altına girdim birden deli bi sıcak bastı ve uyuyuverdim =) gördüğüm ruyaları genelde hatırlarım, 26 saatlik uykum boyunca sanırım 12-14 uyandığımda hatırladığım ruyam vardı.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İmdak paticiği zombiler bastı! Ben de bir vampirim, pişman değilim. Kendime söz verdim ama, okul başlayınca bitecek bu vampirlik. Benimki böyle bişi: Akşam saat 21:00 falanda kalkıyorum, bilgisayar tv vs vs, bi bakmışım saat sabahın onu olmuş. Annem babam kalkıyor "hadi yat" falan diyorlar, ben de "hı hı" diyip ne iş yapıyorsam ona devam ediyorum. Bir kaç saat geçiyor aradan "bak kahvaltın soğudu onu yiyip yat artık", cevap: "hı hı". Aradan bikaç saat geçiyor mutfağa gidiyorum, masada öğlen yemeği. Yiyip biraz daha tv/bilgisayarın başında zaman geçiriyorum bi baktım saat 14:00 civarı olmuş. Etraf güneşlik, uyunmaz ki. Ertesi gün saat 06:00 civarında yatıp o günün 21:00ında kalkıyorum, olay baştan başlıyor :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende uykusuzluk hastalık gıbı bı sey oldu.Gercekten soyluorum fazla uyuyamıorum kalktıgım zaman hep gozlerımın altı morarıyo bı gozum oburunden kucuk su an annem fln ara sıra gorunce telaşa kapılıyo.Hastalığın nası basladıgını tahmın edebılıorum.Bi kaç sene once bende bobrek hastalıgı wardı pek et yıyemıodum.Geceleri ewdekıler gormeden et yıyodum cunku sebze yıyemıorum bende annamıorum.Sureklı gece yemek yemekten bı agırlık cokuodu ve uyuyamıodum.Boyle yarım sene fln dewam et sımdı ıse gercek ıstedıgım wakıtlerde kendımı uyanık tutamıorum yolda ruh gıbı yuruyorum mınıbuste arasıra ayakta uyuyorum.Geçenlerde ark.larda kalırken amutta uyumuşum oyle dıolar,gozlerım acık bıle uyuyorum bazen.Yzları ozellıkle pek uyumadım ama bu aralar sabah 5 te fln yatıp 7:30 da fln kalkıyorum biraz uykumu alıorum.Mesela 24 saat uyanık oluorum ertesı gun uyumak ıstıyorum olmuo.En fazla 2 saat uyuyabılıorum we bana yetmıo ınsan uykusuzken ne kadar sınırlı we asabı oluo bı ara hap fln denıyecektım bagımlılık yapar dıye kullandırtmadılar.Halime Acıyorum..!![signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 en cok 2 gece uyumadim 3.gun aksama dogru yattim. Universitede oda arkadasim 4 gece uyumamisti bi kere.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 rekorum bir gun ama kiracam bu sene 2 3 yapcaz bir seyler...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 insomnia..aman aman[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 uykusuzluk rekorum 1,5 hafta....(sadece çalışmaktan) uyku rekorum 26 saat .... uyumayı sevmem....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Manyakmısınız ya. günde en az 4 saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 valla 2.gunden sonra beyin ölümüm gerceklesmişti benim[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bloodless şu an doksandokuzuncu uykusunda herhalde sesi soluğu çıkmıyor.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar