DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arkadaşlar bende msn 7.0 + msn plus + stuffplug varken 7.5 yükledim. bilgisayarı yeniden çalıştırdım baktım herşey düzgün ama msn le oturum açınca veya msn ana penceresini açınca hata verip kapanıyor. bunun üzerine bari plus ı falan sileyim dedim denetim masasında program ekle/kaldır a tıkladım bi de baktım açılmıyo bi ufak Parser Message penceresinde Value creation failed " at line 521 yazıyor. format demeyin hayatım mahvolur şu vakit bunun bir çözümü var mıdır ad-aware ile falan da tarattım her ihtimale karşı hani olmaz ama... yardım edin lütfen... teşekkürler[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sistem geri yukle 2 gun onceye fln hallolur herşey aklıma gelen en pratik şey o bu saatte.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 format :D şaka bir yana msni tamamen kaldırıp yeniden kur msn plusun da prog ekle kaldırda olması gerekiyor ama olmazsa klasörünü bul sil msconfigden msni kaldır vs[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi sorun zaten başta program ekle/kaldır ın açılmaması. bunun anlamı nedir? bozulcak bişisi de yoktu hayret bişi *sistemi düne geri yükledim. msn düzeldi. lakin denetim masasında program ekle/kaldır hala aynı hatayı veriyor. bunun sebebi nedir?[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 02 Eylül 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 formatsız çözüm anlatıyorum [spo1=burda]1-) önce belgelerim ve masaüstünü harddiskine yedekle... 2-) Bilgisayarı XP cdsinden boot et format atarken girdiğin yere gir (hani R ye basıp da giriyosun) 3-) (Harddiskini c olarak farzediyorum) cd c:windowssystem32config del software del system cd c:windowsrepair copy software c:windowssystem32config copy system c:windowssystem32config bunları yap.[/spo] bilgisayarımı yaklaşık 5 kere böyle formattan kurtardım hatta abartı virüs vardı sağ tıklayamıyodm onu bile çözdü bu olaya sıfırlama diyoruz ama belgelerimle masaüstü gidicek unutma sakın onları... %100 garanti veriyorum kesinlikle hiçbir zararı olmayacak...[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 1.sorumu cevaplaman lazım: en son ne zaman formatladın bilgisayarı?ve bu formattan sonra hiç ekle/kaldır'ı kullandın mı?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öteki bir uyarım bazı programları tekrar yüklemeden gerekebilir (program/ekle kaldır sıfırlanır manuel siliceksin) trial codeları filan unuturlar office varsa yeniden yükliceksin mutlaka bi de uo varsa makinende çalışmaz...[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet aynen öyle..olası bir yanlış format ve/veya windowsu üzerine tekrar yükleme ekle/kaldır da sorunlara yol açabilio[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Gilean, 02 Eylül 2005 02:06 tarihinde demiş ki: 1.sorumu cevaplaman lazım: en son ne zaman formatladın bilgisayarı?ve bu formattan sonra hiç ekle/kaldır'ı kullandın mı? tabii ki. bi hafta öncesinde hatırlıyorum açtıığımı. format en son ne bilim baya oldu ama temiz kullanırım..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @prudent onlar sorun değil de abi gecenin bi saati xp cdsi... neyse bi cd bulup repair denerim olmazsa senin dediğini yaparım sağol.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 doruk dediğimi dene menun kalacaksın :horace:[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR [Bu mesaj PrudenT tarafından 02 Eylül 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj PrudenT tarafından 02 Eylül 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: DoruK, 02 Eylül 2005 02:11 tarihinde demiş ki: @prudent onlar sorun değil de abi gecenin bi saati xp cdsi... neyse bi cd bulup repair denerim olmazsa senin dediğini yaparım sağol. repair değil benim dediğmi dene çok daha kısa olacak ve aynı etkiyi yapacaktır..[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 saol prudent elime cd geçince deneyecem. ya gıcık oldum ya 1 ay öncesine aldım aynı sorun msconfig de çalışmıyo nası oldu bu anlamadım windowzum firefox tercih edip style xp kullandığım için bana cephe aldı heralde. öff[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet bikaçyüz takla attım şu an artık msn plus ve pluginleri yok :( ayrıca sistemin içine etmişim resmen nası olduysa bi anda.. denetim masasında bikaç şey açılmıyo hiç bi şekilde başlat - çalıştır - msconfig diyorum birlikte aç penceresi çıkıyor msconfig i neyle açayım diyor... neyse artık regedit var onla idare edicez tembelim format fln atamam yedekle fln oooo çok uzun iş[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sana dediğimi denesene olm. sadece masaüstü belgelerim alıcaksın[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tamam la düzelttim. kehehe dahiyim ben. gerçi helpctr yi silmişim virüs diyen ama kim takar findovz yardımı. neyse saolun yardımlarınız içinnn.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 arkadasim sorunun stuffplug'dan kaynaklaniyo, stuffplug'in sitesine girsen anlardin. sanirim buyuk boyutta resim kullaniyodun msn 7.5'un girisindede resim kontrolu ve resim gosterimi oldugu icin o boyutu taniyamiyor ve msn cokuyordu (tecrubeye dahildir) stuffplug'in yeni surumunde halledildi o sorun..[signature][hline]a.k.a Drunken
Öne çıkan mesajlar