Blackwqlf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 demınden berı denıyorum sifremı kabul etmıyo arkadaslar yanlıs sıfre dıyo aynı sorunu yasıyanlar varmı[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yanlis anlamisim. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 03 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sakın caps lockun açık olmasın yada biri şifreni deiştirmiş olmasın (şifre deiştiriliyor mu bilmiyorum hiç bakmadım ama olması lazım)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 accountun çalınmış olabilir en kötü ihtimal ki onuda authenticate keyinle çok rahat geri alırsın heralde.belki de sistemde geçici bi hata olmuştur??[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hım nasıl yapacamkı mesele o ısde calınmıs olsa bıle keyımı nereye fılan nasıl basvuracamkı bı yardım arkadaslar kafayı yıyecem[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 direkt blizzle irtibata geç. müşteri hizmetleri bölümü hızlı cevap veriyor...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 blizze kredi kartı numaranı gönderince yolluyorlar mailine account bilgileriyle beraber[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar