bilkan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yine de MMORPG si olsun diyenlere katılmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Daggerfall online yapsınlar daha iyi.. Bir türlü ısınamadım şu morrowinde...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 daggerfalla benzeyen gördüğüm tek mmoprh meridian 59 du.. oda pek güzel durmuyordu.. arıyorsan öyle birşey dene. .(çok reski ama)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Lethe o oyunu oynamıştım zamanında.. Pek güzel değil ya :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 2 gün sonra multiplayer walkthroughlar çıkar . :) Yok hangi karakter daha güçlü yok kim kimi döver . Ama bence büyük ihtimal ağır zırhlı warrior + athletics dağıtır gibi . Büyücü olacan da fireball'u tenha tenha sallayacanda hızlı bir savaşçıyı tutturcan . :) Yaşasın Nord'lar ... [Bu mesaj Deathblade tarafından 04 Eylül 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar