Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara neyle yakılmalıdır?

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
tahakiraz, 01 Eylül 2005 03:37 tarihinde demiş ki:
hehe sigara içiosun zaten..
yasal uyarı:sigara sağlığa zararlıdır.

ehe o bakimdan dusunmemiştim de.. yani benzin olayi falan 3000 zehir madde varsa 3001 oluyo ölme riski işte :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre olay şu canlarım benim
zippo kullanmam yaktığımda benzin tadı ki söylemişler yukarı ve ilerilerde..
kibrit ise tadı değiştirmiyor gibi denedim az önce
kibriti yaktığın ve sigaraya yaklaştırdığındaki kibritten çıkan kokuyu tad olarak alıyoz gibi geldi bana yada ağzım bozuk benim :). çakmakta pek bişi olmuyo gibi o yüzden çakmak idealdir. kibrit insanı kıl eder çünki.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

@tahakiraz: konu baslıgı ile alakasız mesajlar attıgın için sistemden uzaklaştırıyoruz. sürekli söylediğimiz gibi: konu baslıgı ilginizi cekmiyorsa , girmeyin o konuya. başka bir konuya giripn veya kendi ilgi alanınızda bir konu açın.

ne yaparsanız yapın ama begenmediğiniz konunun icine girip "sacma gereksiz " vesaire seklinde mesajlar atmayın. gereksiz olan siz oluyorsunuz bunu yaptıgınız zaman.

ha birde quote butonunu da kullanmayın, gereksiz yere alıntı yapanları gördüğüm an banlıyorum buaralar.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 01 Eylül 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 01 Eylül 2005 10:12 tarihinde demiş ki:
ha gayret 5 kaldı

ahaha efsaneydi bu=)

ben kibritten gelen o tadı seviroum FAKAT kibrit adamı dellendirir rüzgar falan..bi de çöp derdi var.zippo karizma için alınmalıdır.ama yakarken normal tokai kullancaksın=P[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

e o zaman artık madalyalıların her topice atmaya başladığı abuk subuk laflar olursa onları da banlayın? karşıdaki madalyasız veya balonlu olduğu anda direk millet kendini bi rahat hissediyo ,burası benim mekanım bu gelmiş istediğimi derim ona düşüncesinde herkes. o zaman "garbıç" ve "gereksiz" gibi havalarda uçuşan kelimeleri söyleyenler de banlansın?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Sosyal ağlarda paylaş

kibritin olayı var rüzgar için...
kutuyu yarı açık tutuyosun , sonra kibriti yaktıktan sonra dik tuttuğun kutunun açıklığına sokuyosun kibriti ve sigarayı da ordan yakıyosun.
fiyuv demiştim ilk gördüğümde. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 01 Eylül 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
e o zaman artık madalyalıların her topice atmaya başladığı abuk subuk laflar olursa onları da banlayın? karşıdaki madalyasız veya balonlu olduğu anda direk millet kendini bi rahat hissediyo ,burası benim mekanım bu gelmiş istediğimi derim ona düşüncesinde herkes. o zaman "garbıç" ve "gereksiz" gibi havalarda uçuşan kelimeleri söyleyenler de banlansın?

+1[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

kibritle yakmak hos oluyor ama nasil soyliyim:P

bi kibriti yakip icindeki butun kibritleri yakiyorsun bir alev topundan sigarini yakiyorsun zuzu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 01 Eylül 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
kibritin olayı var rüzgar için...
kutuyu yarı açık tutuyosun , sonra kibriti yaktıktan sonra dik tuttuğun kutunun açıklığına sokuyosun kibriti ve sigarayı da ordan yakıyosun.
fiyuv demiştim ilk gördüğümde. :9
yalnız hymn cim dikkat ediyorsun açık bıraktığın kısım kibritlerin ucunun bulunduğu yere denk gelmesin.Yoksa kötü şeyler olabiliyor :)Bir yöntemde kibritin ucunu sigaranın ucuna getirip kibrit kutusunu çakıyorsun ilk parlamada sigarada yanıyor yani yağmur çamur hiç şansı yok[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me
]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...