Wuchstein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 flashte sagtus penceresini nasil iptal ederim. yardimci olursaniz cok sevinirim
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ayarlardan =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 flash playerdan bahsetmiyor sanırım[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Wuchstein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 flash movie nin sag tusunu nasil iptal ederim. yani bir movie hazırladıgımda sag tusa tıkladıgın zaman menu acilmayacak. ayarlarla falan ilgisi yok yani bi scripti olmalı.[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eventlerde öyle bişey yokmu[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 script'i HTML için geçerli [sadece print ve about çıkıyor] yani adam senin .swf'yi aldığı zmn gayet güzel kontrol edebilir.. o yüzden film dahilinde çözüm bulacaksın sağ tuş yollarına ..
Öne çıkan mesajlar