AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Türkiye Yayıncılar Birliği, geçtiğimiz ay en çok satan kitaplar listesini açıkladı. Birlik'ten yapılan yazılı açıklamada, ''2005 Ağustos ayında kitapçılarda en çok satan kitaplar''ın, Türkiye çapında belli başlı kitabevlerinden alınan satış rakamlarına göre düzenlendiği belirtildi. ''Ağustos 2005 en çok satan kitaplar'' listesi şöyle: 1- Şu Çılgın Türkler, Turgut Özakman, Bilgi Yayınevi 2- Ferrarisini Satan Bilge, Robin Sharma, Goa Basım Yayın 3- Yolculuk Nereye Hemşerim?, Gülse Birsel, Epsilon Yayınları 4- Bir Gün, Ayşe Kulin, Everest Yayınları 5- Üçüncü Dünya Savaşı, Burak Turna, Timaş 6- Benim Hüzünlü Orospularım, Gabriel G. Marquez, Can Yayınları 7- Zeka Oyunları, Emrehan Halıcı, Tübitak 8- Elli Parça, Murathan Mungan, Metis Yayınları 9- Metal Fırtına, Burak Turna-Orkun Uçar, Timaş 10- İhanet Noktası, Dan Brown, Altın Kitaplar [spo1=Kaynak]Bana Güvenmiyormusunuz?[/spo][signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 evet güvenmiyoruz sana :-P "şu çılgın türkler" tavsiye ediliyor baya. 2 haftadır gidip alamadım bi türlü.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ferrarisini Satan Bilge güzel bir kitap okudum tavsiye ederim.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yahu bu kitaplarin e-book larini bulabilecegim bir yer biliyormusunuz ? malum yurtdisi bulamiyoruz..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 www.kitapyurdu.com burayi dene yurtdisina kitap siparisi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Linki spoilere koyunca hata veriyo ya ne iş anlayamadım.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 metal fırtına yazarından III.Dünya Savaşı 2.baskısıyapıldı yeni daha mutlaka okuyun[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Temin etmeye çalışacam.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar