MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Toplamış olduğum addonları çevirebildiğim kadarıyla Türkçeleştirerek bir paket haline getirdim. Pakette yer alanlar; Titan Panel Türkçe - Arayuzu bozmadan degistirerek bir cok bilgiye kolayca ulasmanizi saglar. Menzil - Hedefinize kullanacaginiz skillin menzilde olup olmadigini gosterir. Atlas - Instance haritalarini detayli olarak gosterir. Canta Durum Gosterici - Cantalarinizdaki bos slotlari, tum slotlari ve diger bilgileri gosterir. Buff Zamanlari - Buff zamanlarini detayli olarak gosterir. Chat Scrool - Mousenizin scroolu ile chat penceresinde asagi yukari hareketi saglar. Quest Level - Quest levellarini quest isimlerinin yaninda gosterir. XP Bar Tasi/Gizle - XP Bari tasimanizi ve yok etmenizi saglar. Ekstra XP Bar - Sol ustte yer alan ekstra guzel bir xp bar. Hızlı Quest Alma - Questleri alirken yazinin hizli yazilmasini saglar. Hızlı Lootlama - Lottladiginizda loot penceresi mouse okunuzun uzerinde goruntulenir. Paketi download etmek için linkte tıklayın; (2.90mb) http://www.gamesturk.com/dosyalar/worldofwarcraft/MOSAD-AddonPack-v16.exe [Bu mesaj MOSAD tarafından 02 Eylül 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 saçmaladığımı farkettim. [Bu mesaj nightstalker tarafından 02 Eylül 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hızlı Quest Alma - Questleri alirken yazinin hizli yazilmasini saglar. Bu çok güsel :horace: bayıyodu[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 inceleyip siteme koyayım[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tebrık ederım guzel bır calısma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: raistlinthewiz, 02 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: tebrık ederım guzel bır calısma Sağolasınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gerçekden alın teri kokan bi çalışma. Teşekkürler...[signature][hline]Aksakal Lvl-60 Gnome/Warlock İnvadoria/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: T0RN4D0, 02 Eylül 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Gerçekden alın teri kokan bi çalışma. Teşekkürler... gnomelar alabiliyomuydu koku :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yaaa dur rencide etme :D[signature][hline]Aksakal Lvl-60 Gnome/Warlock İnvadoria/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: mADmaXimus, 02 Eylül 2005 21:38 tarihinde demiş ki: said: T0RN4D0, 02 Eylül 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Gerçekden alın teri kokan bi çalışma. Teşekkürler... gnomelar alabiliyomuydu koku :D Aksakal herşeyi yapar :D ;) Addonları türkçeleştirip emek harcamışsın ama alışmıştım dorusu ingilizceye :)[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaslar ilk defa kullanacam bole bir sey bunu cektikten sonra nerye atacam bir anlatabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Eline sağlık, güzele benziyor. Bir önerim: Paketi exe yapmak yerine zip ya da rar yaparsan daha güven verici olur. Bir de not: Hızlı Quest Alma v1.7 de oyunun kendi ayarlarından açılıp kapatılabilecek.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 03 Eylül 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Güzel bi çalışma olmuş yalnız sct ile equip compare ı eklesen güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Grizzly, 02 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Hızlı Quest Alma - Questleri alirken yazinin hizli yazilmasini saglar. Bu çok güsel :horace: bayıyodu benim de en sevmediğim addon o :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 biri bunun nasıl calısacagını acıklayabilirmi? 2 msg üstede sormustum ama kimse takmadı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 venge , sana özel mesaj attım. sen önce ona cevap ver . Sonra arkadaşlar söz sana açıklamasını yapcak bu Add-On kullanmanın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ehe ok siteye girmedim her msgda nicki yazip msg atiyodum bakıyorum hmn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: vengefuler, 03 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: biri bunun nasıl calısacagını acıklayabilirmi? 2 msg üstede sormustum ama kimse takmadı herhalde Exe'yi download edeceksin ve ileri ileri yapacaksın o kadar..[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Ragnaros - Mosad Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar