thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 uogamecodes'dan alacak olan varmı? tek upgrade kodu satılmıyor, bir yeni account bir upgrade kodu olarak satıyorlar :/ bu şekilde alacak olan varmı? alacak olup da upgrade kodunu kullanmayacak olan var mı :P (konuya giriş lol) niyetim kötü değil canım sadece koda yazık olmasın istedim ;) şaka bir yana, niyeti olan arkadaşlar varsa koda talip olabilirim :) [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 20 Ağustos 2005 08:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sadece upgrade codeu olarakda satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eger iyi arastirirsaniz hic para odemeden upgrade codelarini bulabilrsiniz..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ha?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla codeların 27 dolardan satıldığını düşünürsek bedava bulursan zengin olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aldım ben hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ayın 30 undan sonra turkuaz ve yeşil renkli elf resimleriyle dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya bu dungeons and dragons da yalan olursa uoya bi "U" dönüsü yapacaim bu mondains dalgasini alinca tüm ultima packleri dahil mi buna yoksa tek tek bastan mi düzcez seriyi? birisi ayrintili bilgi verirse araniza katilmak iyi olur..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hepsi dahil oluyo SE falan 30una kadar preorder edersen bide war horse veriyolar etnernal vari bi pet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 siparisi nereden veriyoruz peki?[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 http://www.shatteredcrystal.com Bu arada D&D Onlineda pvp olmıcak bildiğim kadarıyla hiç açmaz beni öyle oyunlar middle earth onlineı bekliyorum bakalım ondada pvp varmı yokmu belli değil henüz [Bu mesaj Sethlor tarafından 28 Ağustos 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben anlamadim ya burda ultima satilmio gift gold falan satilio son sürümü hepsini icerio dediler nerden alicam onu??[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Tam olarak ne istediğini söylersen yardımcı olabilirim.Sıfırdan acc istiyosan ayrı code upgrade istiyosan ayrı code alıcaksın ama hepside var o verdiğim linkte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi orda paketler sanirsam ya.ben bu oyunun yenisi ile birlikte tüm serilerinin oldugu bi kutu oyun istiyorum.ordan codelar falan var..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Anladım sen kutu olarak istiyosun o zaman http://www.chipsbits.com/ diyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi chipbits midir nedir mandatory fields hede hodo dio state ve postal code a ne yazcaz ki kabul etcek bu adam deli etti aldırtmıo oyunu allahsız..yok mu bunun box satan başka sitesi birisi sevabına yardım etsin rezil olduk valla :)[signature][hline] ..ainu was here.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 03 Eylül 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar