ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet banlandıktan bir süre sonra geri geldim, hatam sanırım aldım (ve okuyorsa özellikle karakediye msndeki davranışlarımdan dolayı özür dilerim) eh işte geri geldim umarım artık eskiden uyuz olduklarım dahil dayha ii arkadaşlar oluruz ps: Ben Raistin
2pac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 inş hayırlııs olsun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Amin.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hojgeldin tekrardan. Önemli olan hatanı anlamış olman zaten.[signature][hline] Lavinya -> . .
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 .... hoş geldin. neden banlandığını bilmiyorum ama banlanmadan önce gereksiz şekilde serttin. bana da anlamsız bir mesajın olmuştu. neyse, umarım bir daha uzaklaştırılmazsın..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 doruk saol, insight sende saol ( damdan düşeni damdan düşan anlarmış) 2pac sanada özellikle hemen yetişip mesaj attıgın için saol
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bana teşkür yok ha tamam ya ühühü :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 atlamışım seni sorry :( atladıgım için sana duble teşekkür :)
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Olleeeey sevindirik oldum :P şaka bi yana ... Sert davranışlarından barınmış biri olarak dönmüş olman dileyi ile[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Damdan düşenden ziyade dönüşün muhteşem olsun bana yeter :)[signature][hline] Lavinya -> . .
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 saolun :) daha cok ugrasırsınzı sie nie geldin filan dersiniz sanıodum .... birde yeni fark ettim tyrande banlanmış oley :P ps: insight simdi topicini okudumda geçmiş olsun
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 estafurullah.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sütünü iç duanı et yat yatağına bakim...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kermit 6 haftadır hiç degimemisini hala alaycı ve komik :) tamam abe, içim süt mü olsun pınarmı? vin_cavanaugh biraz sulu birisin ama neyse
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hohoho yine uçurdular bunu. gelme geri. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yinemi gitti ya :([signature][hline] Lavinya -> . .
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 nie gitti bu şimdi?[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz..
Razien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Blackroseden alıntıdır : banlanmış üyelerin aynı ismin başka başka çeşitleriyle ya da "merhaba ben aslında XXX'im" şeklinde açtıkları accountlar da banlanmaktadır, bilginize... teşekkürler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 lol bune ya. .| /.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İnsan ne ise odur..Aksi takdirde gene yamalı bohça olur.. ki bu hep tekerür etmiştir..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Karakediden alinti Banlanan uye akillanmissa ne mutlu bize.[signature][hline] Lavinya -> . .
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 attığı mesajlardan pek akıllandığını sanmam. sabah okudum , eski tas eski hamamdı.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Raistlinn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cevap yazmayıp karakedi ile konusrak halledecektimde utanmadan hala arkamdan konusuyorsunuz o yüzden cevabımı verip gidecegim... 1. banlandım cunku karakedi aslında yeni bir başlangıç için actıgım "shadowman" adlı acc nin fake oldugunu zannetmiş msn e geldiginde kendisiyle konuşup düzelttirecehim.. 2. hymnofsnuk sırf arkamdan laf ettin die garbıçda cvp verdik die "eski hamam eski tas" mı olduk? zaten o yüzden gerek diablotg gerek zeytin vb ile fazlasıyla "sert" eski tavrımlar konsutum dimi? 3. raizen kimsin nesin bilmiorum ama sunu biliruum burada yöenticilerden alıntı yaparak adam olunmuyor
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hala aynı. :9 nerde vermişsin garbage'da ? ö.m[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Raistlinn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hymn koptum :) eger eski tas eski hamam die apticik.com bölümünde zeytinle olan cıkışmışssın cıkışmamıssını kast ediyorsan onu ö.m den hallettik
Öne çıkan mesajlar