Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geri geldim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet banlandıktan bir süre sonra geri geldim, hatam sanırım aldım (ve okuyorsa özellikle karakediye msndeki davranışlarımdan dolayı özür dilerim) eh işte geri geldim umarım artık eskiden uyuz olduklarım dahil dayha ii arkadaşlar oluruz

ps: Ben Raistin
Mesaj tarihi:
.... hoş geldin. neden banlandığını bilmiyorum ama banlanmadan önce gereksiz şekilde serttin. bana da anlamsız bir mesajın olmuştu. neyse, umarım bir daha uzaklaştırılmazsın..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
Olleeeey sevindirik oldum :P

şaka bi yana ... Sert davranışlarından barınmış biri olarak dönmüş olman dileyi ile[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
saolun :) daha cok ugrasırsınzı sie nie geldin filan dersiniz sanıodum .... birde yeni fark ettim tyrande banlanmış oley :P

ps: insight simdi topicini okudumda geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
sütünü iç duanı et yat yatağına bakim...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
Blackroseden alıntıdır :
banlanmış üyelerin aynı ismin başka başka çeşitleriyle ya da "merhaba ben aslında XXX'im" şeklinde açtıkları accountlar da banlanmaktadır, bilginize...

teşekkürler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
cevap yazmayıp karakedi ile konusrak halledecektimde utanmadan hala arkamdan konusuyorsunuz o yüzden cevabımı verip gidecegim...

1. banlandım cunku karakedi aslında yeni bir başlangıç için actıgım "shadowman" adlı acc nin fake oldugunu zannetmiş msn e geldiginde kendisiyle konuşup düzelttirecehim..

2. hymnofsnuk sırf arkamdan laf ettin die garbıçda cvp verdik die "eski hamam eski tas" mı olduk? zaten o yüzden gerek diablotg gerek zeytin vb ile fazlasıyla "sert" eski tavrımlar konsutum dimi?

3. raizen kimsin nesin bilmiorum ama sunu biliruum burada yöenticilerden alıntı yaparak adam olunmuyor
  • Yeni Oluştur...