Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire mı Frost mu??

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar şu an level 20 yim fire a kullandım hep ama ilerde galiba herkes fire resistance alıyormuş bide bi kaç kişiyle oyunda konuştum fire la ii damage verirsin frost sadece savnma sadece uzun yaşarsın dediler.Blizzard var frostta o fireın area damageinden daha iyi sonra frost nova var frost boltta yavaşlatıo falan ama fireball falan bide talentten alınnan varya fireda phroblast mı firoblast mı ne öle bişi oda güzel valla kararsızım sizce ne alım?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeter :D daha açmayın abisi şu konuları :D lvl 58 de frost olucan mc--onx--bwl gibi yerlerde frost olman gerekir eger buralara girceksen frost... ama yok pvp yapacam dersen fire olcan son zamanlarda BL de fire resisit 250+ adamlar türedi.. dikkat et :D bi de frost u ezersin deselerde inanma..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben lvl 45 e kadar fln , dımbıl bi build ile kafama göre gittim. sırf solo mob kesmek için yapmıştım :p sonra bi rebuild yaptım 31 arcane/20 fire olucak şekilde, çünkü 45den sonra abartı şekilde pvp yapman gerekiyo. bu build lvl 60 a kadar en iyisi. yada 58 işte.. adamları çat çut kesersin. bak şimdi 58 oldum ben , artık frost'a geçmem gerektiğini anladım. her adamla pvp yapışımda your scorch hits x for 200(123) resisted gibi yazılar can sıkıyor :) onun için yüksek lvl olana kadar arcane/fire , sonra frost.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

60 a kadar 21 arcane gerisi fire dadandim oynadim keyifliydi frost derler bi talent tree varmiş neden kimse kullanmazmiş dedim döndüm frost a keyifliydi güzeldi ama sıktı insan igniteyi ariyor bi süredire 31 arcane 20 fire oynuyorum meger huzur ondaymiş her itemimde crit aldim armor % 2 dierleri % 1 bi yüzügümde eldivenimde crit yok eldivenide Gloves of the Hypnotic Flame aldim stat ve dmg yönünden hoş diye şu an baya keyif aliyorum bence fire icin bol crit az bucuk dmg up çok daha efektif oluyor 60 da bi frosta dönüp takılmani öneririm reist felan giyiyiorsa hp den ödün vermiş demekdik e firesen bu demek değilki tek buyu okulu kulanacaksin bi rogue arkdaş var 286 fire resitli o harici pek bir uğraşım yok yinede frostken kesitigin gibi roue kesemiyorsun özellikle barmen specler bazen zorluyor[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

efendi.. frost olmayan mage ye kız vermiyorlar.. biliyon mu ?[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

"frost olmadan mc,onyxia yapamazsin"
yalan.
catir catir da yaparsin.ha bir frost specced kadar etkili olamazsin belki,frost channeling,improved frostbolt,shatter,piercing ice,arctic reach olmadigi icin su tip sorunlarin olur;
daha fazla mana harcarsin,
daha fazla cast time harcarsin,
daha az critlersin,
daha az vurursun,
daha yakindan cast edersin.
ama bu degildir ki 30/21 fire/arc specced olarak mc'ye onyxia'ya giremezsin.vallahi girenler var,bu girenler de standing 1'i karsilikli olarak her hafta degistiriyorlar,honor piyasasini ellerine almis durumdalar.dolayisiyla bu sekildeki pvp setinle normal bir frost mage gear'ina oranla mana/spi dengesizliginden bir olcude kurtulabilirsin.
yani bir frost gormedim ki gvg'lerde bir fire mage kadar efektif olabilsin,standing 1 olsun.
boyle diyorum ama 3-4 gundur frosta geceyim mi gecmeyeyim mi diye de ciddi ciddi dusunuyorum.
mc/onyxia'da sicarim bu spec'le diye degil de,ice barrier cekip aoe farming'in kralini yaparim diye dusunuyorum.
ama iste su an 30% falan critim var,fireball'in 1500 critleyip adamin ignite'la alismasini gormek kadar da zevkli bir sey yok.
fire resist pek yaygin degil serverimizda henuz,o yuzden "60 olunca her attigin resist olacak" diyen bir takim ibneye de selam ediyorum.(lafim sana head,seni seviyorum)[signature][hline]a c i d:
cok seviyesiz olcak
dream.:
Seviye zaten paladin dps'i ekseninde dolaşıyor burada ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi soyle acikliyim fire kasmicaksin fire resist oldu herkste benim suan 18 arcane de var gerisi frost ve frostta nelere vericeni veriyorum
Improved Frostbolt Rank 5
Ice Shards Rank 5
Improved Frost Nova Rank 2
Piercing Ice Rank 3
Cold Snap Rank 1
Improved Blizzard Rank 1
Arctic Reach Rank 2
Shatter Rank 5
Ice Block Rank 1
Improved Cone of Cold Rank 2
Frostbite Rank 5
Ice Barrier Rank 1
Frost Total: 33

Bunlari yaparsan sirtin yere gelmez frostun sonunda alican o shield yeter ve ice barrier tarzi buyuler gayet faydali ayri yetten yeteri kadarda critic cikartiyorsun.Kolay gelsin[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SorroW, 02 Eylül 2005 07:22 tarihinde demiş ki:
Simdi soyle acikliyim fire kasmicaksin fire resist oldu herkste benim suan 18 arcane de var gerisi frost ve frostta nelere vericeni veriyorum
Improved Frostbolt Rank 5
Ice Shards Rank 5
Improved Frost Nova Rank 2
Piercing Ice Rank 3
Cold Snap Rank 1
Improved Blizzard Rank 1
Arctic Reach Rank 2
Shatter Rank 5
Ice Block Rank 1
Improved Cone of Cold Rank 2
Frostbite Rank 5
Ice Barrier Rank 1
Frost Total: 33

Bunlari yaparsan sirtin yere gelmez frostun sonunda alican o shield yeter ve ice barrier tarzi buyuler gayet faydali ayri yetten yeteri kadarda critic cikartiyorsun.Kolay gelsin

Benimde talenlatıom böle aslında firea göre hayatta kalma sansımız çok fazla criti itemler çok önemli değil
çünkü genelde novalı hedeflere shatter var.
Çok critik itemin varsa fire mage ile ortalığı dağıtırsın ama resist olayı bu sıralar biraz problem yaratıcaktır.[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bende bugün veya yarın oyuna girdiğimde 31 arc / 20 fire'dan 33 frost/18 arc'a dönücem. işallah zorluk çekmem. bugün şu yazıyı gördükten sonra kesin olarak karar verdim.

your pyroblast hits x for 520(520 resisted)
your fireblast hits x for 1xx(4xx) resisted[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...