Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 şimdi bi soru bide sorunum war sorun olan:oyunu yukledim gayet guzel calısıyo ama ses yok oyunda sesler birbirine karışıyo daha dorusu nası diyim bi adam konusurken dierinin sesi girio arabaya yada arabayla kaza yapıyosun kaza efekti 2 saniye sonra geliyo fitil oluorum tabi çağresi nedir bunun soruda şöyle:sorun ses kartımdan kaynaklanmıyo naalaka peki bu herkese teşekkürler şimdiden
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ses kartindan kaynaklanmasa bile yinede ses kartinin yeni driverlarini yukle. onun disinda seskartinin 3d effect ayarlari varsa onlari off yap. bide oyunun icinde optionsdan suround sound gibin birsey vardi onuda off yap.[hline]Can't rain all the time...
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 İlk oyunu açarken bi şey doldumu yani oyunu yüklemekten başka tam yazan şey aklıma gelmedi ama bidaki oyunu açtıklarında olmayan bişey büyük olasılıkla o olmamıştır optionsa gir ayarlama yap ses kartına göre çünkü efektlerin geç gelmesi o yüzden.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail|||
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 gamecopyworldden son clientini indir belki düzelir[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 getea vays siti diye topic açılcak herhalde bir sonraki sefer..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bone delircen yakinda bu turkcelestirilmis basliklardan dimi :D cunku bende delircem[hline]Can't rain all the time...
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yalan! Ben vays falan sitmedim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar