Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi neden ben hep laglı oynyorum aşağıda hiç bi şey açık diil ib tek cheating death abi yine laghdayım 300 ping le oynyorum millet 50 ile niye bi help[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Virus, trojan, worm falan olmasın. Ad-aware, Spybot 1.4 ve Antivir ile tarat sistemini. Rate ayarlarına bak demeyeceğim çünkü 300 pingde bir yararı olabileceğini sanmıyorum. Hattında parazit falan da olabilir, download hızın normal düzeyde mi oyun dışında bir şey indirirken?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 orjinal steam den oynuosan steam otomatik olarak bişi dl edio olabilir.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 rate ayarlarinda sorun olabilir.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eger steam kullaniyorsa , steam de dl etmesi gereken birsey varken sen steam de oyuna girince , dl leri pause luyor ve dl etmiyor , sen cıkınca otomatik kaldigi yerden devam ediyor , zannedersem arkadasin rate lerinde sorun var veya spy yemiş.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Silphatos, 02 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Virus, trojan, worm falan olmasın. Ad-aware, Spybot 1.4 ve Antivir ile tarat sistemini. Rate ayarlarına bak demeyeceğim çünkü 300 pingde bir yararı olabileceğini sanmıyorum. Hattında parazit falan da olabilir, download hızın normal düzeyde mi oyun dışında bir şey indirirken? worm tarattım ufak tefek bişeyler çıktı onları sildi rate ayarları 9999 mu ne rate i onu kac yapacagımı bılmıyorum ayrıca download hızı normal indirirken .[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yabancı serverlarda oynamıyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yabancılarda deniyorum ondan mı acaba ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ondan tabii ki :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eet ondanmış türk serveruında en fazla 60 ile oynuyorum :) ondada iyi oynuyorum diye tavuk yapıyolar lol :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eheh baştan sölesene :)[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 doğru tahmin etmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar