Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben niye hep laglı oynuyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi neden ben hep laglı oynyorum aşağıda hiç bi şey açık diil ib tek cheating death abi yine laghdayım 300 ping le oynyorum millet 50 ile niye bi help[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Mesaj tarihi:
Virus, trojan, worm falan olmasın. Ad-aware, Spybot 1.4 ve Antivir ile tarat sistemini. Rate ayarlarına bak demeyeceğim çünkü 300 pingde bir yararı olabileceğini sanmıyorum. Hattında parazit falan da olabilir, download hızın normal düzeyde mi oyun dışında bir şey indirirken?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
said:
Silphatos, 02 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
Virus, trojan, worm falan olmasın. Ad-aware, Spybot 1.4 ve Antivir ile tarat sistemini. Rate ayarlarına bak demeyeceğim çünkü 300 pingde bir yararı olabileceğini sanmıyorum. Hattında parazit falan da olabilir, download hızın normal düzeyde mi oyun dışında bir şey indirirken?

worm tarattım ufak tefek bişeyler çıktı onları sildi rate ayarları 9999 mu ne rate i onu kac yapacagımı bılmıyorum ayrıca download hızı normal indirirken .[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
  • Yeni Oluştur...