Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server down ( espiri olsun :) )

Levent

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar yine server down oldu yok mu bir yetkili aciklma yapıcak adma degil miyiz biz hadii kac saat bekliycez olmaz ki ya offfff isimiz gucumuz var :))))) butur yazılar uo hayatımızda cok sıkca okudugumuz yazilar oldu heralde ozellikle nebulada oynayanlar icin . Simdi Swg serverlarıda upodate icin down olduda bir nevi espiri olsun bir nevi saatlerce down kalabilen cesitli uo serverlarini yad ediyim dedim ..[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Engineer '
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PhyolfCharedtes, 14 July 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
OnlarI BeklemesIde AyrI zevklIydI Bea ama SwgyI Beklemek Cok daha zevklI Olcak :)

Ne demessin Tam Architect olucaz kasiyoruz server down :) bayagi zevkli tabi. Hergun update var yalniz sunu diyim bir cok insan konustu yok oyun cok bugli cok kotu filan diye acikcasi bir sey oldugu kesin sorun olarak serverda cunku hergun bir update veberaberinde fix ler geliyor ama su varki bunlarin hic biri playerları rahatsız etmiyor herkes oyununu diledigi gibi oynayabiliyor , ve ben diyorum ki bu 10 gunluk swg hayatımdan edindigim tecrubeyle bu oyunu yapanlarin kafasi hakkaten korkunc calisiyormus ve gercekten 4 4 luge ramak kalmis bir oyun yapmıslar ..
Sosyal ağlarda paylaş

Olan bir olayı anlatayım..Avlanıyorum..Bir grup hayvan vardı önce femalelerden birini head shot ile aldım,birden baktım yanındaki baby hayvanlar hemen cesede gelip bağırmaya başladı.O an kendimi gerçekten kötü hissettim yani bu kadar atmosfer var oyunda..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PhyolfCharedtes, 14 July 2003 21:44 tarihinde demiş ki:
Pis Katiller :(( Cocuk Katilleri Sizi...[hline]Reich Ein Fuhrer.
Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir

[Bu mesaj PhyolfCharedtes tarafından 14 July 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Baby yaratıkları öldürmem :),zatan xp olarak kazancı da yok ve de tamerlara yarıyor onlar :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha bu oyun hepimizi dunyadan soyutlayacak galiba hakkaten bu kadar detay cok fazla geliyo insana bu arada tatoonie de bi magara var iyice gelismeden gitmeyin oraya dun gece 3 bucuk attım ona gore sona solemedı demeyın.

bide gecen arnayla oturuyoz arazıde camp yapıyoz rakı mangal anaaa bırden yer deli gibi sarsıldı ole sallandık lan ne oluyo, dumur hıc bekledıgım bısı degıldı ya deprem oldu yada hakkaten baya baya buyuk bısı bızım yakınlarımızden gectı ve sanırım bız cok sanslıydık.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda oyle hemen ölmek diye bir sey yok yani soyle ki ilk once Etkisiz hale geliyosun yani yere dusup bir nevi bayılıyorsun koma geciriyorsun diyelim buna , seni bu hale sokan kisi/yaratık eger ustune gelip yerde yatan vucudunu parcalarsa o zaman ölmus oluyorsun ve Clonelama merkezinden yeniden hayata donuyorsun , ustundeki esyalar ise henuz Newbie statusun dolmadıysa kalıyor eger doldu ise ve de Sigorta yaptırmadıysan gidiyor sigortalıysa kalıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

en çok da Bloodfin çöküyo ;adamlar forumlara yazı yazamıyolar :) ... Belki de eclipseden sonra en rağbet gören server halbuki .. starsider da var tabii ..

ben oyunda mıyım ,değilim .. beta testerlık yaptım biraz Beta3 de .Oyunu alacam ama başından kalkamam ;dersler patlar .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...