Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Run UO Level Sistemi Arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar runuo.com dan birşey anlamadığım için sizlere danışmak istedim illaki aranızda runuo bilgisine sahip olan arkadaşlar vardır diye düşündüm evet başlıktada belirttiğim gibi runuo da level sistemi nereden bulurum ve nasıl kurarım runuo 1.0 kullanıyorum şimdiden çok teşekkür ederim he bu arada arama yaptım zaten runuo hakkında kısıtlı konular açılmış .[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya biliyorumda hepsi ingilizce ve runuo 1.0 a uygun değil sanırım bazıları eklediğim zaman scriptlerin hatalı olduğunu filan söylüyor yani türkçe tercümeli level sistemi arıyorum ;)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Türklerin yazdığı öyle bir sistem yok.Herkez gibi ordan almışlardır ingilizceyi türkçeye çevirmişlerdir belkide 1-2 şey çıkarmış eklemişlerdir..

Ordaki level sistemlerindede sorun yok, sen yapamıyorsun bazı şeyleri demek.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar özür dilerim biraz geç oldu ama bana runuo.com forumlarında runuo 1.0 a uygun level sistemini nasıl serverıma ekleyeceğimi anlatabilirmisiniz bir link vererek ? şimdiden çok teşekkür ederim[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...