UOYardim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Merhaba arkadaşlar runuo.com dan birşey anlamadığım için sizlere danışmak istedim illaki aranızda runuo bilgisine sahip olan arkadaşlar vardır diye düşündüm evet başlıktada belirttiğim gibi runuo da level sistemi nereden bulurum ve nasıl kurarım runuo 1.0 kullanıyorum şimdiden çok teşekkür ederim he bu arada arama yaptım zaten runuo hakkında kısıtlı konular açılmış .[signature][hline]
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 www.runuo.com/forum da arat hepsi orada :)
UOYardim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya biliyorumda hepsi ingilizce ve runuo 1.0 a uygun değil sanırım bazıları eklediğim zaman scriptlerin hatalı olduğunu filan söylüyor yani türkçe tercümeli level sistemi arıyorum ;)[signature][hline]
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 turkce bulman imkansız gibi...[signature][hline]Biz Burdayız!
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Türklerin yazdığı öyle bir sistem yok.Herkez gibi ordan almışlardır ingilizceyi türkçeye çevirmişlerdir belkide 1-2 şey çıkarmış eklemişlerdir.. Ordaki level sistemlerindede sorun yok, sen yapamıyorsun bazı şeyleri demek.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
UOYardim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaşlar özür dilerim biraz geç oldu ama bana runuo.com forumlarında runuo 1.0 a uygun level sistemini nasıl serverıma ekleyeceğimi anlatabilirmisiniz bir link vererek ? şimdiden çok teşekkür ederim[signature][hline]
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 turkce cevrilimis siteler var :) ve nerdeyse tum runuo var google da araman yeterli...
Öne çıkan mesajlar