Dagger Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Full sürüme az kaldı... Kayıp şifre olayı da ekledim. Şu anki sistemin tek eksiği admin paneli ve install sistemi... Ha tabi bir de eski sistemden aktarma olayını yazıcam... Alınız test ediniz... http://www.accomplices.net/acc.rar[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben full unu bekliyorum :) kolay gelsin bazi insanlar bu account sistemini 800$ yapıyordu teşekkürler sana isim vermicem çok tanındık birisi [Bu mesaj bilgehan tarafından 01 Eylül 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gözünü para hırsı bürümüş insanları şiddetle kınıyorus *!kın*[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Dagger a cok tesekkur ediyorum burdan ne kadar o acc sistemini kullanicak serverım olmasada.Belki bir gun acarim :P Birde bunu ucretsiz bir sekilde severek yapmasindan dolayi tesekkur ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 * şiddetle kınar *[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 çok güzel gidiyor :) zamanla daha da iyi olacağı su götürmez.. tebrikler :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar