ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Lensle uyunmaz. Uyursan neden uyunmaz olduğunu anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 uyuyan varsa deneyimlerini aktarsın please..kız arkadaşım nedn uyunmasın fln dedi daha önce uyunmaz diye bişi duymuştum kıllandım... Bu kız beni kör etmeye mi çalışıo yahu..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 size bide lensle uyuma tutorial ı yapmak lazım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Uyku ortalama 9 saat ohaaa 2 satlik .avi bile 700mb eyyvah download edemicez :D..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kız arkadaşın seni pek sevmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kör etcek sonra ......... :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şimdi bu topic altındakı kısa tutorial ımza geçiyoruz arkadaşlarınızla buluştunuz eğlendiniz çoştunuz gece de arkadaşınızda kalcaktınız birden hasss lens kutum yok napcam len sımdı lens suyuna 10 20 ytl veremem off dememek için yanınızda 1 adet refresh* suni gözyaşı taşıyosunuz [spo1=bu kutu olarak][/spo] [spo2=bu da içinden 3 lü cıkarılmış hali][/spo] bu üçlüden 1 tanesi yeterli gece boyunca cüzdanımızda bulundurmamız lazım yani bunu gözümüze uykudan önce sıkıyoruzki gece uyurken lensimiz kuruyup kalmasın havasızlıktan gözümüz mikrop kapmasın diye heleki benim gibi 1 aylık lensinizi 1 ay degılde 3 ay kullanıyorsanız sakın ama sakın lensle uyumayın çok sık 1 olur 2 olur 3. de patlarsınız 1 hafta şebek şebek gezersiniz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize[Bu mesaj jacabo tarafından 02 Eylül 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Day and Night lensler var uyurken de takabiliyorsun. Daha doğrusu takıyorsun bir ay sonra çıkarıyorsun çok güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Exodus ohaa öyle bişi varsa süper olur yaa ben gözlerimi seviommmm.......lens takarken onları oymak istemiom :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Chitzkoi, 02 Eylül 2005 17:24 tarihinde demiş ki: 0,50 için gözlük ya da lens mi kullanılır ya... ben 1,75 le bile çok rahat yaşıyorum... 2,5 la bile yaşıyorum çok da rahatım..:)[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oha yaaaa ben 0,50 ile rahat değilim siz 2,50 dionuz yuh :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 niye bea 2,5 şöyle kısınca görüyosun herşeyi:D[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Olm antreman cıkıslarında bazen dolmuşla dönüorum eve uzaktan adam seelektör çakıo ama ben göremiom nereye gidio ta dibime girio koulumu kaldırıım çok kötü oluor yahu :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ohahaha yok ya 2,50 bana çok kötü gelmiyo harbi rahatım ha bi olay oldu ama geçen akşam hava karanlıktı dışarda annem geliyomuş karşıdan işaret yaptım görmedin oğlum dedi hehehe harbi karanlıkta berbat oluyo annem gelse tanımıyorum :D[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://www.nightanddaycontacts.com/html/lens.shtml Tavsiye ederim, daha sorun yaşamadım bunlarla, 3 haftadır falan kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Exo çok saol yaa pazartesi bi gidiyim fiyat öğreniyim.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nasıl mışki bu 30 günlük lensler. madem niye herkez bunlardan kullanmıyo gibi bi soru oluştu kafamda alal ? fiyatları ne civardaki bunların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 90 YTL verdim ben 3 çift için. Normal lenslerden daha tuzlu doğal olarak ama çok daha rahat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ahaha benim hastene ile anlasmam yav 3 aylık 27 milyon veriyom 1.5 miyop a :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 laa sağlık karnesiyle lens alınır mı :D:D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya hala süresiz lens var mı ki?hepsi 30 günlük deil mi?bu arada lens fiyatları gözünün bozukluğunun çeşidinenumarasına ve istediin lensin özelliğine göre deişir..mesela bende 4.00 miyop 2.50 astigmat var bunun yanında day and night focus kullanıorum yani 30 güğn hiç çıkarmayabilecein lenslerden ve iki gözümün numarası ayni deil bu yüzden iki ayri kutu almam gerekio bunun sonucu olarak benim altı aylık lens param 350 ye gelior..ve ssk dan yararlanılabilinio bildiim kadarıyla..gözlük paranı onlar verioılar sen üstüne para ekleyip gözlük yerine lens alabiliosun...[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar