Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens lens sorular...

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

uyuyan varsa deneyimlerini aktarsın please..kız arkadaşım nedn uyunmasın fln dedi daha önce uyunmaz diye bişi duymuştum kıllandım...
Bu kız beni kör etmeye mi çalışıo yahu..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu topic altındakı kısa tutorial ımza geçiyoruz

arkadaşlarınızla buluştunuz eğlendiniz çoştunuz gece de arkadaşınızda kalcaktınız birden hasss lens kutum yok napcam len sımdı lens suyuna 10 20 ytl veremem off
dememek için yanınızda 1 adet refresh* suni gözyaşı taşıyosunuz

[spo1=bu kutu olarak][/spo]

[spo2=bu da içinden 3 lü cıkarılmış hali][/spo]

bu üçlüden 1 tanesi yeterli gece boyunca cüzdanımızda bulundurmamız lazım yani

bunu gözümüze uykudan önce sıkıyoruzki gece uyurken lensimiz kuruyup kalmasın havasızlıktan gözümüz mikrop kapmasın diye

heleki benim gibi 1 aylık lensinizi 1 ay degılde 3 ay kullanıyorsanız sakın ama sakın lensle uyumayın çok sık 1 olur 2 olur 3. de patlarsınız 1 hafta şebek şebek gezersiniz[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

[Bu mesaj jacabo tarafından 02 Eylül 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Olm antreman cıkıslarında bazen dolmuşla dönüorum eve
uzaktan adam seelektör çakıo ama ben göremiom nereye gidio ta dibime girio koulumu kaldırıım çok kötü oluor yahu :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

ohahaha yok ya 2,50 bana çok kötü gelmiyo harbi rahatım ha bi olay oldu ama geçen akşam hava karanlıktı dışarda annem geliyomuş karşıdan işaret yaptım görmedin oğlum dedi hehehe harbi karanlıkta berbat oluyo annem gelse tanımıyorum :D[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Sosyal ağlarda paylaş

ya hala süresiz lens var mı ki?hepsi 30 günlük deil mi?bu arada lens fiyatları gözünün bozukluğunun çeşidinenumarasına ve istediin lensin özelliğine göre deişir..mesela bende 4.00 miyop 2.50 astigmat var bunun yanında day and night focus kullanıorum yani 30 güğn hiç çıkarmayabilecein lenslerden ve iki gözümün numarası ayni deil bu yüzden iki ayri kutu almam gerekio bunun sonucu olarak benim altı aylık lens param 350 ye gelior..ve ssk dan yararlanılabilinio bildiim kadarıyla..gözlük paranı onlar verioılar sen üstüne para ekleyip gözlük yerine lens alabiliosun...[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...