Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaslar içöim yanıo cok kotu. bir insan cep teliefonu nu acmadıgı içn kız arkasdını terketder mi? yadsa 3 sehne cıktıgı bir cocugu abalsına sataır mı ? 1 sene grıousmedikleir halde ? bu mnudur asjk bu mudur bişikleri paylasgmak ? bole ask olmaz olsun bole ikili infsan ilişkilkeri olmas olsun sevmemek en iyisdi en azından cekmikyorsun arkads ya be n sevmek istemitotum dunyada olan butun inasni duygularuı istemiyorum sadce rubylight gibi nefrtet istyiyorum salyt negfret ciidiyim[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 alkol aldık mı?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abicim noluo ya klavyede mi yandi? sakin ol bastan anlat[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet sarhoş...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Diablo, 03 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: alkol aldık mı? +1 üzülme ya geçer :([signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu gece yine cook uyudum halen sersemim biras başım dönüyor biras da sarhoşum bir gün beni görürsen bakıp da aldan ma göz yaşlarım olsa bile beni mutsuz sanmaa[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ahh ahhh.karanlık gizliyor gözyaşlarımı kimseler bilmiyor acılarımı hayalin kaçırır uykularımı.sessizce aglarım gece oluncaa[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şöförsen bas gaza aşıksan vur saza[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım not:kusra bakmayın wallahi 3 gündür süreki içiyorum.bugunde içtim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 manda yuva yapmış söğüt dalına mandalar sulak yerlerde ağaç gölgelerinin dibinde yatarlar yavrusunu sinek kapmış gördün mü?[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya sarhoş ya da sarhoş taklidi yapıo[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 taklidi fazla ya sarhoş arkadas.. bende içiom az sonra bende sarhoş olurum merak etmeyin..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nolcak bu gençliğin hali[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 boşversene ya, 3 günlük bir dünyada yalnız doğdun yalnız öleceksin, herşeyi kendin için yapacaksın. hiç birşey ebedi değildir. an'ı yaşa, keyfine bak. gez toz bilmemne..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi sevmek kötü şey be bide içine atıpda sevdiğin insana söyliyemezsen çok kötü çooook. allah aşık olanlara yardım etsin ne diyim. bu arada içkiyide fazla kaçırmayın yağmur vururken cama gece dalarken gama özleyen kollarıma usulca sokul yeter ----------->sadece bunu istiyorum :-( :-( :-([signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 amin +1[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Çok akıcı bir türkçeyle anlatmışsın derdini. Allah yardımcın olsun.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ehe saol be irfan. o kadar promilden sora ellerimi zor kontrol ediyordum. her neyse sevmeyin kardesim sallayın ya ne sevceksin dua etmiş bide arkadas nefret ediyorum bundan sonra baska bişi yok. zaten pazartesi gidiyorum ugrasmıcam artık kımseyle salt nefret ve yanlızlıktan baska da bırsey ıstemıyorum. pişmanlıkmıs sevgıymıs aldatılmaymıs kıskanmaymıs ugrasamam yanlız koboy trıplerı ıle teoman nın dedıgı gıbı atımla beraber gun batımına dogru...[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar