Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everything Burns

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar içöim yanıo cok kotu. bir insan cep teliefonu nu acmadıgı içn kız arkasdını terketder mi? yadsa 3 sehne cıktıgı bir cocugu abalsına sataır mı ? 1 sene grıousmedikleir halde ? bu mnudur asjk bu mudur bişikleri paylasgmak ? bole ask olmaz olsun bole ikili infsan ilişkilkeri olmas olsun sevmemek en iyisdi en azından cekmikyorsun arkads ya be n sevmek istemitotum
dunyada olan butun inasni duygularuı istemiyorum sadce rubylight gibi nefrtet istyiyorum salyt negfret ciidiyim[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

abi sevmek kötü şey be bide içine atıpda sevdiğin insana söyliyemezsen çok kötü çooook. allah aşık olanlara yardım etsin ne diyim. bu arada içkiyide fazla kaçırmayın

yağmur vururken cama
gece dalarken gama
özleyen kollarıma
usulca sokul yeter ----------->sadece bunu istiyorum

:-( :-( :-([signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Sosyal ağlarda paylaş

ehe saol be irfan. o kadar promilden sora ellerimi zor kontrol ediyordum. her neyse sevmeyin kardesim sallayın ya ne sevceksin dua etmiş bide arkadas nefret ediyorum bundan sonra baska bişi yok. zaten pazartesi gidiyorum ugrasmıcam artık kımseyle salt nefret ve yanlızlıktan baska da bırsey ıstemıyorum. pişmanlıkmıs sevgıymıs aldatılmaymıs kıskanmaymıs ugrasamam yanlız koboy trıplerı ıle teoman nın dedıgı gıbı atımla beraber gun batımına dogru...[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...