Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene Yeni Map yapılır

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

isteyen istediini, yapıp satabilir arkadaşlar buna kimse karışamaz paticik açıldıından beri connector yapılıp satanlar vardı buda yeni çıktı map yapıp satmak hade hayırlısı ama benim tavsiyem normal brit. i deiştirmemenizdir bilinen haritada oynamak istiycektir çoğu kişi sırf deişik map yolumu bulamıyom die arqas ı bıraktım ki böle güsel bi map daha önce görmemiştim neyse hadi hayırlısı...[hline]
..........My Info..........

MY ICQ
=Listeye Ekle
MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Nebula,Hard Gamer,Quaxis,Agras,Uo Türk de Atlar Mavi Yapilir 5 at mavilestirene bi tane Bedava Orn Oclock Zos Fiyatlarida Aynidir.İsteyenler İcq dan konusalim :) ahahahaha[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

İCQ=173110143
http://www.flashberk.net/kola.html
Bence Su animasyonu bi izleyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM_galadniel, 10 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Nedeni: Çünkü 3 aydan beri arıyorum ve kimse cevap vermiyordu ondan

Bir daha sana yardim etmeyeyim o zaman, nasil olsa sen kasten yardim etmedigimiz izlenimini almissin artik, bosa cikarmayayim. Herseyi bilmek ve/veya yardim etmek zorundayim ben cunku, pardon. Mullardan anlamadigimi yuzbin tane topicde soyledim.

Oyle olsaydi bile, birileri sana yardim etmediyse/edemediyse ve sen en sonunda o seyi kendin ogrendiysen, gelirsin baskalari da ayni problemle karsilasirsa diye buraya yazarsin. Biz de en azindan Faq topicine ekleriz veya siteye koyariz, isteyen acar bakar. Milletten yardim alamadigin icin laf edip simdi millete parayla yardim etmeye kalkiyorsun, kendinle celiskiye dusuyorsun.

Scriptsharing forumunda boyle bir topic bana da ters geldi ama bilmiyorum yasak mi, zamaninda connector satilan topicler kilitlenmedi diye hatirladigim icin ellemiyorum, habire up up diye mesaj atarsan kilitlenir ama.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PawligeR, 11 July 2003 09:46 tarihinde demiş ki:
Aman Kalsın Galadniel in Yazacagi Map Irak Map ı Gibi Olur.

:-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »

lol heheh hertaraf çöl fln abi programı söyliyecek varmı map değiştirme programını cunki Dwarfların Elflerin vs vs vs vs değişik Small house marle house vs vs vs lerden ev yapıcam boş bi araziye ve oradan cıkıncada You left the Elf Guard Protection olucak bi taş olucak (tabi yapabılırsem) Guilddeki function'ı yapıcam mesela secenek olucak Dwarf Şehrine Savaş aç vs sşehrine savaş aç.Sonra Oyunuzu hangisine kullanmak istiyorsunuz cıkıcak Savaş Aılsın Açılmasın diye 2 tane olucak 2 gün sonra o oylar işlicek ve Dwarf şehrine savaş açılcak ve dwarflar elf şehrine giremeyecek bunu yapıcam ben :)
Şu an harika bir plan var kafamda ama map programı lazım[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw

[Bu mesaj Erutan tarafından 11 July 2003 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PawligeR, 11 July 2003 09:46 tarihinde demiş ki:
Aman Kalsın Galadniel in Yazacagi Map Irak Map ı Gibi Olur.

:-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »

ii o zaman sen yapda cezayir gibi olsun nerden biliyon sen adamın ıraq gibi map yapacağını ? alla alla ya :D[hline]Mixed Website
e-m@il
[b]TheSilver Bir zamanlar Dediki ;

sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PawligeR, 11 July 2003 10:32 tarihinde demiş ki:
Birseyler Biliyoruz da Konusuyoruz Arkadasım Uydurmuyoruz ya.
Alla Alla[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »

senden bişi olmaz :D[hline]Mixed Website
e-m@il
[b]TheSilver Bir zamanlar Dediki ;

sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...