GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Başlıktaki gibi isteyene düşük bir ücret karşılığı yapılır.... Nedeni: Çünkü 3 aydan beri arıyorum ve kimse cevap vermiyordu ondan[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Hayırlı işler.[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Yetkililer bile ucret kar$iliginda hizmet vermiyor ve yardim edemedikleri icin sitem de bulunuyorsun ha.? Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 mazbul sen buranın yetkilisimisin[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ben bile utandim ki yaziyorum neyse sana kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 YAw Lisansta Satış Yapmak yasaktır dıye bir YEr varmı :)[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 isteyen istediini, yapıp satabilir arkadaşlar buna kimse karışamaz paticik açıldıından beri connector yapılıp satanlar vardı buda yeni çıktı map yapıp satmak hade hayırlısı ama benim tavsiyem normal brit. i deiştirmemenizdir bilinen haritada oynamak istiycektir çoğu kişi sırf deişik map yolumu bulamıyom die arqas ı bıraktım ki böle güsel bi map daha önce görmemiştim neyse hadi hayırlısı...[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Belli bi ücret karşılığında Spawnlar Yapılır (Sadece Şehir ufak ücret tabiki bunlar 30 40 arası isteyende bahşiş verebilir :P)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: mazbul, 10 July 2003 18:53 tarihinde demiş ki: Ben bile utandim ki yaziyorum neyse sana kolay gelsin. O BAGGİO FALan burda bize hizmet veriolar okadar onlar para istiyomuu ha sölesene insafsızz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Nebula,Hard Gamer,Quaxis,Agras,Uo Türk de Atlar Mavi Yapilir 5 at mavilestirene bi tane Bedava Orn Oclock Zos Fiyatlarida Aynidir.İsteyenler İcq dan konusalim :) ahahahaha[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kesin kitlenecek HAA :) abi bu arada brit bankın çatısına cıkmak icin bi tane merdiven yaptım dandirik harika oldu cok güzel :-) harika süferb[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Mariah, 10 July 2003 20:55 tarihinde demiş ki: said: mazbul, 10 July 2003 18:53 tarihinde demiş ki: Ben bile utandim ki yaziyorum neyse sana kolay gelsin. O BAGGİO FALan burda bize hizmet veriolar okadar onlar para istiyomuu ha sölesene insafsızz zuhaha adam bana yazmi$ ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 mauah adam reklam yapio lan git milliyet seri ilanlara ilan ver lol :D burasi sharing forumu sharemiceksen sharettiririz :p[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: GM_galadniel, 10 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Nedeni: Çünkü 3 aydan beri arıyorum ve kimse cevap vermiyordu ondan Bir daha sana yardim etmeyeyim o zaman, nasil olsa sen kasten yardim etmedigimiz izlenimini almissin artik, bosa cikarmayayim. Herseyi bilmek ve/veya yardim etmek zorundayim ben cunku, pardon. Mullardan anlamadigimi yuzbin tane topicde soyledim. Oyle olsaydi bile, birileri sana yardim etmediyse/edemediyse ve sen en sonunda o seyi kendin ogrendiysen, gelirsin baskalari da ayni problemle karsilasirsa diye buraya yazarsin. Biz de en azindan Faq topicine ekleriz veya siteye koyariz, isteyen acar bakar. Milletten yardim alamadigin icin laf edip simdi millete parayla yardim etmeye kalkiyorsun, kendinle celiskiye dusuyorsun. Scriptsharing forumunda boyle bir topic bana da ters geldi ama bilmiyorum yasak mi, zamaninda connector satilan topicler kilitlenmedi diye hatirladigim icin ellemiyorum, habire up up diye mesaj atarsan kilitlenir ama.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 İtinayla her türlü script yazılır :10$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 istiyene dayak atılır 0$ 0€ 0tl.şimdiye kadar bi kere dayak alan bidaha istedi yeni teknikler buldum siz 2 kere daha istersiniz eminim.[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 1 map alana 7 keser sapi bedava :)[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arqas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ben bedavaya yaparım :) işlerine mani oldum :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Aman Kalsın Galadniel in Yazacagi Map Irak Map ı Gibi Olur. :-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: PawligeR, 11 July 2003 09:46 tarihinde demiş ki: Aman Kalsın Galadniel in Yazacagi Map Irak Map ı Gibi Olur. :-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » lol heheh hertaraf çöl fln abi programı söyliyecek varmı map değiştirme programını cunki Dwarfların Elflerin vs vs vs vs değişik Small house marle house vs vs vs lerden ev yapıcam boş bi araziye ve oradan cıkıncada You left the Elf Guard Protection olucak bi taş olucak (tabi yapabılırsem) Guilddeki function'ı yapıcam mesela secenek olucak Dwarf Şehrine Savaş aç vs sşehrine savaş aç.Sonra Oyunuzu hangisine kullanmak istiyorsunuz cıkıcak Savaş Aılsın Açılmasın diye 2 tane olucak 2 gün sonra o oylar işlicek ve Dwarf şehrine savaş açılcak ve dwarflar elf şehrine giremeyecek bunu yapıcam ben :) Şu an harika bir plan var kafamda ama map programı lazım[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw [Bu mesaj Erutan tarafından 11 July 2003 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: PawligeR, 11 July 2003 09:46 tarihinde demiş ki: Aman Kalsın Galadniel in Yazacagi Map Irak Map ı Gibi Olur. :-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » ii o zaman sen yapda cezayir gibi olsun nerden biliyon sen adamın ıraq gibi map yapacağını ? alla alla ya :D[hline]Mixed Website e-m@il [b]TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Birseyler Biliyoruz da Konusuyoruz Arkadasım Uydurmuyoruz ya. Alla Alla[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bana biştane afrika haritasi ciz ne kadarsa anlasırıız fiyatta ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bana Bul programı Yapim sana beleşe[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: PawligeR, 11 July 2003 10:32 tarihinde demiş ki: Birseyler Biliyoruz da Konusuyoruz Arkadasım Uydurmuyoruz ya. Alla Alla[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » senden bişi olmaz :D[hline]Mixed Website e-m@il [b]TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar