MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şu gruplarin son maçlari oynanirken bu topici up'licam. bazilari söledikleri laflari çok pis yutacak. midelerine oturacak. en az 9 puan diyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Türklerin oyladığını bende soyledim .. Fakat tekrar soyluyorum Fenerbahçe bu grupta 9 puan toplayacaktr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bi arkadaş topic açıldıktan 2 gün sonra bu Oylamayı tekrar yayınlayın sonucu görelim ozaman inanırım demişti .. 3 gün geçti .. AC Milan 5.90% PSV Eindhoven 1.66% FC Schalke 04 1.07% Fenerbahçe SK 91.38% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben demi$tim ve artık fenerbahceye (sonuçlara bakmadan) inanmaya başladım bence bu turu geçecek gibiler ama dier tura umarım hezimetler yaşanmaz[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Fenerbahçe Geçen sene 3. Torbadan kolay rakip seçmesine kurban gitmişti açıkçası .. Fakat ilk 2 torbadan gerçekten güçlü ekipler geldi .. Bu sene 3 Takımda eşit gibi .. 2 - 3 - 4. torbalardan gelen .. Ve Puan kaybetme her maçta yaşanabilir .. Geçen sene 7 puanlı takım Bir üst tura çıkarken Fenerbahçe 9 puana ramen 3. olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 9 puanı bırak 2. bi 0 puan vakası yaşamayında...[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: bLackcha0s, 02 Eylül 2005 09:19 tarihinde demiş ki: said: tellos, 02 Eylül 2005 01:59 tarihinde demiş ki: kardeşim fb işallah gruptan cıkar ama mantık sınırlarını zorlamyın lutfen zaten 4.torba takımı ne kadar iddali olabilirki öyle deme Manch. püf takımını 3-0 yendiler hedefleri değişti artık. @sabonis van bommel o :P onu sattılar bi kaç kişi daha gitti.Ama çok kaliteli adamları var. Kluivert ı aldılar galiba bu sezon. van bommel'i biliyoz yuh. senin gibi kaka'yı manchester'lı bilmiyoz =p yok bi tane park vardı onu sattılar üstüne bi tane daha koreli mi japon mu ne bi herif vardı onu da sattılar.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 orda fenere verilen oyların %5 inden fazlasının yabancılar tarafından verildiğini düşünen kaç kişi var burda hayır salakların listesini yapıcam da hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 salakların listesini , fenerbahçeye oy veren %5 yabancıları yazarak yapmaya başlayabilirsin :D:D:D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 19:29 tarihinde demiş ki: orda fenere verilen oyların %5 inden fazlasının yabancılar tarafından verildiğini düşünen kaç kişi var burda hayır salakların listesini yapıcam da hahah ahaha budur[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 fener utandırsın bizi:D:D[signature][hline]22 HaziraN 2006'da görüşmek dileğiyle... Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaşlar biraz gerçekci olalım. bazı olayı abartmış gözü boyanmış gerçekleri göremeyen kişiler 1 puan fln demiş , babayı alırsın diyorum. katılıyorum , daum ile çok fazla bişi bekleyemeyiz ama , 2. turu bekliyorum bene gene. aptal şanssızlıklar yaşamazsak bu gruptan çıkarız. ha eğer adam gibi bi teknik direktörümüz olsa ben çeyrek final beklerdim orası ayrı. hala elimizdeki kadronun yeteneğini görmezden gelenler kendilerine 2-3 tokat atsın ayılsın diyorum. zaten 1 puan alır diyen arkadaşa allahtan acil şifa diliyorum.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: üstüne bi tane daha koreli mi japon mu ne bi herif vardı onu da sattılar. koreli Jin Sun Park Man UTD a gitti(iki mesaj dır hatırlayamadın aydınlatayım dedim:D )[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bahsettigi herif Ono olsa gerek.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok tusubasa[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 13 eylül'de Giuseppe Meazza / san siro / milano / italya'dayım. başarılar dileyin en azından. ben fenerbahçe'ye inanıyorum ve maça gidiyorum. [Bu mesaj Goering tarafından 03 Eylül 2005 04:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok başarı maşarı yolun açık olsun o ayrı ama fenerde bol bol yesin niheh[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar