Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD de Kasırga

pipo_14

Öne çıkan mesajlar

küresel ısınmaya gelirsen o da petroldendir yani petrol için binler öldüren amerikadandır bak yine aynı kapı..

ve ayrıca küresel ısınma nedendir japonyada yapılan anlaşmaya katılmayan sanayici (!) ameriakadandır bak nedense (!) yine aynı kapı..

evet çok yazık oldu o insanlara bushu seçtikleri için[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

petrol ve küresel ısınmayı direk birbirine bağlayarak bir ilk yaptın ya neyse..
ben yatıyorum..sonra cevap bulamadı demeyin[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 02 Eylül 2005 02:07 tarihinde demiş ki:
al sana ispat: ben en çok bej rengini severim.çünkü yuva azamanımdan itibaren en yakın arkadaşım ile paylaştığımız bir renktir.bu yüzden..

bravo öznel düşünceleri ispatlamaya çalışan biri allahım :)[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 02 Eylül 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
"en çok siyahı severim." önermesiyle, "sevmediğim insanların ölümü, içinde bulunduğum grubun veya şahsımın çıkarlarını iyi yönde etkiliyorsa, mutlu olurum." önermesini aynı kefende incelediğin için ...
hadi rasgele.

o kadar basit değil işte o temelleri var onun bi türlü anlatamadım..[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 02 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
petrol ve küresel ısınmayı direk birbirine bağlayarak bir ilk yaptın ya neyse..in

neye göre kime göre sana göre mi? sana göreyse git küresel ısınmanın fazla CO2 nin sera etkisinden kaynaklandığını, fazla CO2'nin de petrol gibi fosil kökenli yakıtlardan kaynaklandığını ve bunların amerika'yla olan bağlantısını düşün/öğren..[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 02 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
eohoeh bu arada 007, imzanı gördüm de.. izi kaybetmişsin anlaşılan ehe.

dünyanın bi ucundan gelip vatanımın pistlerinden uçak kaldırıp komşu ülkeyi vuran bi devlete karşı barış diyosun..

o zaman 2. dünya savaşında neden dedeler edirnede hitler'i bekledi? ya da o zaman neden TSK var? barış için bazen savaşlar yapılır düşünmeden konuşmayın beyler.[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

anasını satayim sanki kazma kürekle savaşıyor oradaki halk.

hadi ben savaşa da karşıyım, sebebi ne olursa olsun. o konuda tartışmam da. bare savaşın sivillere yansımasından da mutlu olduğunu söyleme. zaten bu akılla ne II. dünya savaşı'nda ne londra'yı, ne de dresden'i, ne de tokyo'yu bombalayan adamlardan bir farkın olmadığını gösterdin. hayat görüşü aynı, sadece taraflar farklı ki bu taraf dediklerim iyi veya kötü değil.

eh..[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

diğer bir yandan savaşa nerden girdik zaten ehoe. doğal afetti bu, ki sen diyorsun ki bu doğal afet, ırak işgali namına iyi bir şeydi, ki bu da saçma.

o işgal bitmiş, amerika alacağını almış, yapacağını yapmış afedersin. ırak savaşı esnasında olsa, bu mantığını da algılayabileceğim. ama o sırada da olmamış, ırak'ta olan olmuş, orada olan vakanın dünyanın herhangi bir ülkesinde, özellikle ırak'ta ıraklılar namına bir kar getirmesi de beklenemez.

hadi mantıkla değil, tamamiyle intikam duygusuyla konuşuyorum de de, bitirelim şunu. sen yoruldun ben yoruldum, hala bir objektifliktir gidiyorsun afedersin.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 02 Eylül 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
zaten bu akılla ne II. dünya savaşı'nda ne londra'yı, ne de dresden'i, ne de tokyo'yu bombalayan adamlardan bir farkın olmadığını gösterdin.

senin ataların kurtuluş savaşı'nda savaştı sanırım?

bazen hayatta kalmak için öldürmek gerekir ne yazık ki bunun adı da savaştır yani insanlığın milenyumlardır süregelen cahil acizliğinin doruk noktası.

bazen de savaşsızlık için savaş şarttır.. beni anlamıyosan lütfen devam etme çünkü konu kayıyor[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 02 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
007, alıntıladığın yer ile verdiğin cevap arasında en ufak bir alaka bulunmadığını

said:
-007-, 02 Eylül 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
beni anlamıyosan lütfen devam etme çünkü konu kayıyor
[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

Insanlık kendi sonunu kendisi hazırlıyor. Allah'ın insanlara gönderdiği uyarılarılar bunlar. Böyle giderse ABD ve dünya dana ne felaketler görecek?... Allah kimselere göstermesin... Çok büyük bir felaket..

[Bu mesaj Bloodless tarafından 02 Eylül 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet net ve açık bir şekilde görüşümü belirttim! Anlaşılmayacak hiçbirşey yok. Insanlar yaptıklarıyla kendilerini yakıyorlar. duyarsızlık olarak bunu adlandırıyoruz zaten. Allah ise giderek artan bu olaylara tepki oalrak bir uyarı yapıyor ama insanlar yine aynı şekilde devam ediyorlar hatalarına. Ben böyle düşünüyorum. Yanlış birşeyde söylediğimi düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-007-, 02 Eylül 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
...ama ben amerika insanını seviyo musun dersen genel anlamda sevmiyorum ve büyük gerek başkanlarına gerekse de bunu seçen halkına büyük bir antipatim var ha ölümleri beni mutlu etti mi? beni ilgilendirmez kişisel olaylar ama bunun sonuçları amerika için maddi olarak kötüyse evet mutlu etti bazı durumlarda insanlık olmaz amerika çok mu insanlıklı

boyle diyosunda, tsunami olayindan sonra abd disisleri bakani `bu bizim icin buyuk bir firsat` demisti. ne farkin kaldi ondan, nefret ettigin insanlardan birinden?[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...