Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Jabba, 02 Eylül 2005 01:44 tarihinde demiş ki: 1000 e yakın ölü diye izledim bugün haberlerde ve 25 milyar dolar hasar.Cidden çok üzücü bir olay.Ama işin ilginç yanı daha önceden halkı uyarmışlar ! 1.5 milyon tahliye var daha ne yapsınlar. bizde olsa 1.5milyon ölürdü 100 kişi tahliye olurdu[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 007, amerika hakkındaki fikirlerini merak etmiyorum. konu zaten bu da değil. dünyanın neresinde olursa olsun, hiç yoktan insan/insanlar ölmüş, bunu politikaya endeksleyip, bir çıkar doğrusu çıkarmanın ve onun bir tarafında yer almanın ne manası vardır? başlık abd'de değil de, dünya'da kasırga olsun yahu. ölen insan be insan, her gün sokakta ve evinde gördüklerin kadar insan hepsi. senin açından tek farkları, senin onları tanımaman ve onların da seni tanımaması. bir söz vardır, kimin dediğini hatırlamadığım: "bir savaştan evvel, iki tarafın askerlerini 10-15 dakikalığına birbirleriyle tanıştırır ve konuşturursanız, o savaş alanında silah sesi duyulmaz."[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: LiquiD, 02 Eylül 2005 01:44 tarihinde demiş ki: zira terörist de olsalar, yine insanlar. her ölenin arkasından üzülünür, bu senin öznel yorumun ve kişisel bir düşüncen oturup insanlarla bu tip kişisel düşünceleri tartışılmaz seninle ters düşmemizin sebebi bu benim düşüncem senin kadar insanlıklı değil anlıyo musun karşımda hitler gibi bi adam olsa insan falan demem savaş zamanı öldürürüm oturup bunu tartışmak çok saçma[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Redeagle, 02 Eylül 2005 01:46 tarihinde demiş ki: Ölümlerden avantaj veya dezavantaj çıkarmak nedir abi? Gecenin dibinde çözemedim? asker mantığıyla düşün[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 alt üst olmuş resmen new orleans. kasırgadan sonra yağmalamışlarda. amerika ilginç bir ülke. o kadar kasırga vb. şey başına geliyor fakat hızlı bir biçimde toparlanıyorlar. bu kasırgadan sonrada yeniden new orleans inşaa edecekler gibi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cok unlu bir laf vardir zengini sevmeyen halklar asla zengin olamazlar. bizimde durumumuz bu sokakta kalmis insanlara sevinen insanlar asla insan olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Asker misin? Siviller ölünce kına yakmak TSK de yakışmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 amerika'yı ve nasıl oluyorsa paralel olarak amerikan halkını kişisel olarak hiçbirini tanımadığın halde sevmemen hususunu atladık. benim hala ısrarla anlayamadığım, sevmediğin bile olsa, bir insanın veya insan grubunun ölümünden mutlu olabiliyorsun; sebep ne olursa olsun, bu insanların ölümü başka arenalarda ne gibi sonuçlar doğurursa doğursun.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şimdi bir dakka duble cevap vericem. 007: Kişisel ölüm ne demek be kardeşim ya.Ölümün kişiseli mi olur. Ha 1 kişi ölmüş ha ha 100 kişi. Kalbinde duyacağın acı aynı olmalıdır.Hayır cidden mantığım almıyor şimdi amerikaya atom bombası atsalar yarısı gitse sevincekmisin bushta patladı diye?twin towers yıkılınca OH OLSUN mu dedin? BUSH TEK BİR ADAM!!! Liquid: sonra ben de okudum yanlış anlaşılmış. Yani orda örnek göstermek istedim de olmadı. yoksa herkesin ölümü insaı üzer/üzmelidir. ANA CEVAP: NEDEN ÜZMELİDİR? Bana kalırsa "iyi" insan, "kötü" insan yoktur. İnsan aynı insandır. Sadece karşılaştığı şartlar onu farklı yönlere iter. Biz bu kavramları iyi ve kötü olarak yorumlarız. Yani bir düşün aklı başında bir adam canlı bomba olur mu?bu adam kötü değil beyni yıkanmış bir "insan".[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: LiquiD, 02 Eylül 2005 01:49 tarihinde demiş ki: ölen insan be insan, her gün sokakta ve evinde gördüklerin kadar insan hepsi. senin açından tek farkları, senin onları tanımaman ve onların da seni tanımaması. işte dediğim gibi seninle bu konuda farklı düşünüyoruz ben olayları çok büyük bir objektiflik ve kendimce çok büyük bir mantık çerçevesinde değerlendirir ve son noktayı koyarım. kendi düşüncelerim amerika halkı hakkında olumlu değil olay bu. ha bir insanın ölümü beni ilgilendirir mi? tanıyorsam evet. tanımıyorsam da kötü bir şey ama tanımadığın insanların ölümünü her zaman insani boyutta değerlendiren biri değilim.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 objektiflik hususunda çığır açtığını kabul ediyorum. bu tartışmadan kendi namıma çıkardığım tek sonuç bu. [Bu mesaj LiquiD tarafından 02 Eylül 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: -007-, 02 Eylül 2005 01:52 tarihinde demiş ki: said: LiquiD, 02 Eylül 2005 01:49 tarihinde demiş ki: ölen insan be insan, her gün sokakta ve evinde gördüklerin kadar insan hepsi. senin açından tek farkları, senin onları tanımaman ve onların da seni tanımaması. işte dediğim gibi seninle bu konuda farklı düşünüyoruz ben olayları çok büyük bir objektiflik ve kendimce çok büyük bir mantık çerçevesinde değerlendirir ve son noktayı koyarım. kendi düşüncelerim amerika halkı hakkında olumlu değil olay bu. ha bir insanın ölümü beni ilgilendirir mi? tanıyorsam evet. tanımıyorsam da kötü bir şey ama tanımadığın insanların ölümünü her zaman insani boyutta değerlendiren biri değilim. biz ona "mantık" değil başka bişi diyoruz dicem de gereksiz bişi olcak o yüzden sustum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Gilean, 02 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: ANA CEVAP: NEDEN ÜZMELİDİR? Bana kalırsa "iyi" insan, "kötü" insan yoktur. İnsan aynı insandır. Sadece karşılaştığı şartlar onu farklı yönlere iter. Biz bu kavramları iyi ve kötü olarak yorumlarız. Yani bir düşün aklı başında bir adam canlı bomba olur mu?bu adam kötü değil beyni yıkanmış bir "insan". seninle ters düşmemin sebebi bu tamam mı bence iyi ve kötü insan vardır ve bu gayet objektif bir şeydir. tanımadığım birinin ölmesine üzülecek kadar insanım; ama bu sevmediğim nefret ettiğim bi düşmanımın birinin ölümüne üzüleceğim anlamına gelmez. benimle kişisel düşünceleri tartışmayın bu arada kişisel ölümle kast ettiğim şeyi sormuşsun bu ölen kişiyle sahip olunan duygusal/insanı bağ sonucu o kişinin ölümüyle sahip olunan psikolojik durumdur[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sonuç olarak herkesin kişisel dünya görüşleri zevkleri renkleri tercihleri kafa çalışma yapıları vardır bu tip konular tartışılmaz. ben böyleyim sen öylesin ee? herkesin değer yargıları farklı benim değer yargılarıma göre de budur kimse de ispatla diyemez.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi böyle bir konuda değer yargısı ne demek ya hey allahım neyse...forum bunun için.bir sonuca ulaşamıcaz nasıl olsa bırakalım burda[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kritersiz saf bi şekilde tamam bir hortumda ölen insanlar için herkes üzülür ve baş sağlığı diler ben de dahil objektif bakıyoruz ben başka kriterleri ekliyorum bu olayda olay bu[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 007, kimse ispatla diyemez ne be eheo ispatla anasını satayim, neyi ispatlayacağını da anlamadım gerçi. hayır ispatlayamam veya belirli bir mantık kullanarak gerekli cümleleri yerlerine oturtacak birikimim yok demiyorsun, bu kadar ucuz bir laf ediyorsun; nedendir bu garip ruh hali?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 neden biliyo musun konu abd'ye neden düşmansınız değil o yüzden ispatlamam ve öznel düşünceler ispatlanmaz bu yüzden[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öznel düşünceler ispatlanmaz? ha? inançlar ispatlanmaz olacak o be arkadaşım. düşünce dediğin oluşumu gereği bir mantık içerir ki, o oluşumunda geliştirilen mantığın dile getirilişi açıklamadır. bu mantığın dayandığı birikim de ispattır.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 farklı bir boyutta tartışıcaksınız demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ayrıca ispat ne be, sanki yeni bir şey bulduk ehoe dayanak deyiver şuna.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 en çok siyahı severim sen? ve lütfen ispatla öznel düşünceden kastım budur kişisel tercihler kişisel seçimler zevkler hayat görüşü[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 geçmiş olsun amerikaya.... Güzel arkadaşlarım ne bu şiddet tamam amerikalıları sevip sevmezsin o sana kalmış ama oradaki de insan en azından buna saygı gösterin. Küresel ısınma olayında ise alman basını iyi yazmış ona tamamen katılıyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 al sana ispat: ben en çok bej rengini severim.çünkü yuva azamanımdan itibaren en yakın arkadaşım ile paylaştığımız bir renktir.bu yüzden..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 "en çok siyahı severim." önermesiyle, "sevmediğim insanların ölümü, içinde bulunduğum grubun veya şahsımın çıkarlarını iyi yönde etkiliyorsa, mutlu olurum." önermesini aynı kefende incelediğin için seni takdir ediyor ve şu başlıkta geçirdiğim dakikalara acıyorum. hadi rasgele.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar