CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gecmis olsun ne diyelim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben hiç üzülmedim ırak'ta ölen binlerce masumdan sonra az bile[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Arlooax, 01 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki: said: LonelyWolf, 01 Eylül 2005 17:09 tarihinde demiş ki: köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı... ehehe :-) 300 milyon köpek yaşıyor yani USA'de. Bende dilerim ki senin gibilerinin nesli tez zaman da tükenir bu dünya da. Adamlar doğal felaket yaşamış, yorumlara bak. Kimi köpek der, kimi hak ettiler der, kimi beter olsun der... Hoca orada yaşayanlar, hayatlarını kaybedenler de sen ve de ben gibi insanlar. Bişi yazmadan önce bir düşünün önce. Ne alakası var böyle bir felaketin yok Irakla, yok egzozdaki karbon miktarıyla, yok Bush'la, bla bla bla .. Çok mu zor bir keşke olmasa idi demek. durma devam et. amerika kurtaracak zaten sizi.[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Oradaki binlerce masum insanı; kadını, çocuğu, bebeyi, savaş karşıtını, çocuğunu sadece yöneticilerin hatası olan onlarca savaşta kaybeden acılı ailelerin ölmesi sizin için çok sevinçli bir olay sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nasıl bu kadar yoz bir milliyetçilik anlayışına ve dünya görüşüne sahip olabiliyorsunuz, anlamak çok güç. cehaleti bile kabul etmiyorum böyle bir hususta; zira aptallıktan başka açıklaması yok. mantığı olan herkes, herhangi bir bilgi gerektirmeden hayır dualarını sunar böyle bir konuda.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 biçok sebepten abd halkına karşı bi antipatim var benim milliyetçilikle alakası yok. arada masumlar öldü yazık oldu. abd ye verdiği maddi zarardan bahsediyorum abd fazlasını hakediyo.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dünyada yaşayan ve bireysel olarak hakkında en ufak bir bilgin olmayan 300 milyon küsür insanı sevmemek gerçekten mantık yoksunluğu gerektirir. diğer bir yandan, sevmediğin insanların ölmesinin şahsını mutlu etmesi de, insaniyet yoksunluğunu..[signature][hline]ben BombaciMulayim [Bu mesaj LiquiD tarafından 02 Eylül 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 150 milyonunun bush gibi birini başkan yapması bana yeterince fikir veriyo kardeşim abd milletinin genelini çeşitli sebeplerle sevmiyorum bu tamamı anlamına gelmez.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 150 milyonu aynı kefeye koyup, aynı anda salt tek bir kesişim ekseninde değerlendirmek, mantık kullanımındaki sıçışa delalettir.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Amerikan seçimlerinde 40 tilki dönüyor. Adam görünüşte kimsenin oyunu almasada başkan oldu. Göründüğü gibi basit değil Amerikan devletinin yöntemleri ve amaçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 canım mandoo'm hayat o kadar kolay mı zannediyorsun? O kasırga sonucu ne oldu hiçbir fikrin var mı?tek düze bakma. Kasırga sonucu amerikada benzin fiyatları galon başına 2.31 dolardan 5 dolara çıktı. EE iyi olmuş patlasın dicen. Ama sen zannediomusunki o bizi etkilemio? petrol fiyatları iki günde tüm dünyada 135 dolar arttı. üstelik tüm firmalar 2 haftalık ihracatlarının hepsini bir günde SIRF amerikaya yolladılar. peki bu ne demek? bize benzin gelmiyor ve tüpraşın boktan benzinine kaldık demek AYRICA fiyatların arttığını görüosun.daha bugün litre başına 5 kuruş arttı. 40 litrede 2YTL fark demek bu. Önümüzdeki günler 15 kuruş daha zamn bekleniyor. amerikaya beddua okucağına bize olan sonuçlarına bak[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: LiquiD, 02 Eylül 2005 01:31 tarihinde demiş ki: 150 milyonu aynı kefeye koyup, aynı anda salt tek bir kesişim ekseninde değerlendirmek, mantık kullanımındaki sıçışa delalettir. abi sende döktürdün valla aman diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: LiquiD, 02 Eylül 2005 01:31 tarihinde demiş ki: 150 milyonu aynı kefeye koyup, aynı anda salt tek bir kesişim ekseninde değerlendirmek, mantık kullanımındaki sıçışa delalettir. benim için değildir başka kriter tanımıyorum. sevmemek için başka sebeplerim de var izah etmek ya da ispatlamak zorunda değilim[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 izah etmek ve ispatlamak zorunda olmadığın fikirlerinin eleştirilmesini istemiyorsan, ilk iş olarak izah ve ispat göstermek zorundasın. hala diretmekte kararlı isen, şahsının alnına hem burada hem de günlük yaşantında yapıştıralacak "sığ" sıfatını kabullenmek zorundasın. ha hala paşa gönlün biliyorsa, sen yoluna ben yoluma. ama umarım ki daha hayırlı yollar bekler seni benden. keşke ummasam da, bundan emin olabilsem; ama nerde?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sonuna kadar liquid[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 liquid güzelim senin derdin amacın ne bu monitör başında bu saatte neden ortamı geriyosun bu forumda herkes istediği öznel ya da nesnel düşünceyi belli kurallar çerçevesinde başkalarına sunabilir. benim zevkim hayat tercihim dünya görüşüm duygularım ya da mantığım adını sen koy Amerika'ya karşı bir antipatiden temellenmiş durumda buna da kimse itiraz edemez kişisel duygusal ya da siyasi görüşlerim olabilir bu görüşleri de kimseye açıklamak öznel düşüncelerimi ispatlamak zorunda değilim çünkü senin gibi öznel fikirlerimi kimseye zorla kabul ettirmeye çalışan bir "sığ" değilim. başkalarına hakaret etme sen kaybedersin.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 diğer bir yandan ana husus, insaniyet hususuydu ki benim de gözümden kaçmış bunu atladığın. sevmediğin bir insanın veya insan kümesinin ölümü seni nasıl mutlu edebilir ki? hadi mutluluk fazla kaçmıştır belki; neden mutsuz etmez ki? insan yahu, senin ve benim gibi. öldükleri sırada senin, benim veya herhangi birinin başına silah dayamış da değiller; geçmişte bir günahları varsa, bunun cezası ölmeleri mi olmalıdır? sen mi 500 sene evvelden geliyorsun, yoksa ben mi uçtum orasını algılayamıyorum.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sen haklısın liquid sonuna kadar..başka bir açıklaması yok. çünkü 007'nin dediği şey sanki o ölenler terörist falan da seviniyo hey allahım.insanlık ölmüş[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eh be arkadaşım, fikir veya düşünce tartışmıyoruz. burada algılama ve yorumlamanı tartışıyoruz. bu başlığı, forumdaki herhangi birinin bir yakınının ölüm başlığı gibi düşün, ki emin ol hiçbir farkı yok. ölen hep insan ve öldüğümüzde her ne oluyorsa, aynı yere gidiyoruz veya hiçbir yere gitmiyoruz. insan doğunca da 20.000 km uzaklıktaki insanla aynı, ölünce de.. bunun fikirle veya düşünceyle ne alakası vardır? sen burada sapkın bir duygusal ve mantıksal duruş içerisindesin, amerika'nın dış politikalarını yorumladığı yok kimsenin. tartıştığımız da bu değil zaten.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben kişisel ölümlere girmiyorum tabii ki ölüm iyi değildir. ben o kutsal ve kişisel terazimde ırakla amerikayı tartıyorum ve ırak daha üstte çıkıyor bu yüzden ıraklı masumlar amerikalı masumlardan daha yüce ve değerlidir benim gözümde ama asıl değindiğim nokta bunun maddi etkisidir. tabii ki doğal afetler ölümlere sebep olmasın tabii ki kimse acı çekmesin. ama bunu önce amerika'ya söyleyin amerika hakkında kötü konuşmak istemiyorum çünkü forum kurallarına aykırı olabilir anlıyo musun konu hakkında öznel fikirlerini daha da merak ediyosan msn adresini özelinden yollarsın..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Gilean, 02 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: çünkü 007'nin dediği şey sanki o ölenler terörist falan da seviniyo hey allahım yoo kişisel ölümlerle ilgilenmiyorum benim için bir avantajı ya da dezavantajı yok. bush için kötü bir sonuç varsa işte bu benim için "iyi" bir şeydir anlıyo musun[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 1000 e yakın ölü diye izledim bugün haberlerde ve 25 milyar dolar hasar.Cidden çok üzücü bir olay.Ama işin ilginç yanı daha önceden halkı uyarmışlar ![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gilean, özür dilerim ama sana da katılmıyorum; ki bunları yazmasam ve suskunluğumu dile getirsem, dediklerini benimsemiş gibi görüneceğim. zira terörist de olsalar, yine insanlar. her ölenin arkasından üzülünür, akabinde olmasa bile bir vakit sonra üzülünür. ölen insandır, senin gibi bir çift gözü olan ve dünyaya aynı gözlerle farklı mekanlarda bakan insanlardır. terörist dediğin gelip alnıma(genelleyin) silah dayamadıkça, öldürmem. o an öldürsem de, sonrasında içim parçalanır. çok basit bir denklem zira, ikimiz de insanız; hatta ikimiz de canlıyız. o bir gaflete düşmüş ve içini kötülük bürümüşse, benim de aynı kötülükle cevap vermem en son seçenek olarak kalır ki bu çağda yaşayan her insan için bu böyle olmalıdır.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: LiquiD, 02 Eylül 2005 01:41 tarihinde demiş ki: burada algılama ve yorumlamanı tartışıyoruz. bu başlığı, forumdaki herhangi birinin bir yakınının ölüm başlığı gibi düşün, ki emin ol hiçbir farkı yok. sen burada sapkın bir duygusal ve mantıksal duruş içerisindesin tekrar belirteyim doğal afet sonucu oluşan kişisel ölümler ilgi alanım değil objektif bakarsan keşke olmasa ama ben amerika insanını seviyo musun dersen genel anlamda sevmiyorum ve büyük gerek başkanlarına gerekse de bunu seçen halkına büyük bir antipatim var ha ölümleri beni mutlu etti mi? beni ilgilendirmez kişisel olaylar ama bunun sonuçları amerika için maddi olarak kötüyse evet mutlu etti bazı durumlarda insanlık olmaz amerika çok mu insanlıklı[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: -007-, 02 Eylül 2005 01:43 tarihinde demiş ki: said: Gilean, 02 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: çünkü 007'nin dediği şey sanki o ölenler terörist falan da seviniyo hey allahım yoo kişisel ölümlerle ilgilenmiyorum benim için bir avantajı ya da dezavantajı yok. bush için kötü bir sonuç varsa işte bu benim için "iyi" bir şeydir anlıyo musun Ölümlerden avantaj veya dezavantaj çıkarmak nedir abi? Gecenin dibinde çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar