quamor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Bilgi alabilirmiyim nasıl ne kadar yakar fiyatlari ne durumda he ayrıca en guzel şekilde spor bir tarz yaratmak istesem hepsi dahil ne kadara patlar. ??[hline][i]NOBODY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 şöyle 98 model war 106 GTI Spor çok hoş gerçekten de Bilgi bölümünde ise şöyle yazıyor ARAÇ BELDEN AŞAĞI BOYANDI ÇITA İPTALİ YAPILDI. FİLTRE, EGZOZ, CHİP TUNİNG, KISA ŞANSIMAN, SARI YARIM DERİ KOLTUK, ALET MODİFİYELİ, SPOR KAPUT,(FİLTRENİN ORDAN KAPUT KESİLDİ), SPOR ÖN TANPON, ALARM, TEK AİRBAG, ABS, KLİMA, İSTEYENE TESKO İLE BİRLİKTE. TRİGER KAYISI DEĞİŞTİ, SIFIR BASKI BALATA TAKILDI YETKİLİ PEJO SERVİSİNDE 90.000 KM BAKIMI YAPILDI.ARAÇ MOTOR İLE TAKAS OLUR AYRICA 10 MİLYARA KADAR ARABA İLE DE TAKAS OLUR VE VADE YAPILIR.4 ADET SIFIR GİBİ LASTİK 185/60/14 POTANZE . SPOR KAPUT SEFEROĞULLARI KAPORTA (YETKİLİ PEJO SERVİSİ) TARAFINDAN UZUN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA YAPILMIŞTIR. . . 95000 kilometrede olmasına karşı bakımlı temiz bir araç modifiye masrafın da olmaz param olsa alırdım diyelesi bir araba (?)[hline]Mixed Website[email protected][/b][/i][Bu mesaj Prawler tarafından 10 July 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abi bittim araba cok hosuma gitti fiyatini hemen ogreneyim vallahi aşırı hoşlandım arabadan :)[hline][i]NOBODY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 pek guzel bişi bu ama fiyati felan nedir acaba? Bu halde degil normal boş bi 106 ne kadaradir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 11 10 milyar civarlarında ama genel oalrak tavsiye etmem 2 inci el GTI alınmaz alcaksan normal al 106 yı pejo aldın mı yeni alacaksın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 fazla siyah olmuş :) jantlar çakma[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ben zaten öylesine söyledim arkadaş merak etmişti[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Zegna, 12 July 2003 10:44 tarihinde demiş ki: begenmedım :)[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc Bende sonradan begenmedim :) 11 Milyar felanmış . :P[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 daha ucuza bulamazsın pejo GTI ları dediğim 2 nci elelri sakattır 8 e 9 a 106 bulursun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 neden sakattır?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi 2 nci el anasını bellerler genelde gti arabaların[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 GTI serisi arabaların 2. eli genelde çarpilmiş, en iyi ihtimalle de kotu bakılmış olur. Bin tane de belki bir tane temiz bakılmış GT serisi araba bulabilirsiniz. Hele bir de motorun omrunu kısalttığı zaten bilinen motor modifikasyonu hele hele nereye yapıldığı bile bilinmeyenmotor modifikasyonu yapılmış bir 2. el araba almaktansa gidin kıbrısa kumarhaneye slot machinelere basın o parayı. Kazanclı çıkma ihtimaliniz daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 XR dan şaşmayacaksın onun için yani ghaldzar :)[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar