sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 TİFLİS IVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ'ne gidiyorum var mı gelen =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oha o nasi uni adı ya :D ehehe ben liseyi bu sene bitircem işte bi terslik çıkmassa, herşey planladığımız gibi giderse Thompson Rivers University e gidicem.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende gidiyorum Bulgaristan - Varna teknik ünv. - Bilgisayar müh. bugün son işlemleride tamamladık bakalım hayırlısı. sheref gelmiom ben senin oraya :p ben içmiom nasıl olsa eauheh[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan [Bu mesaj ultrAslan tarafından 12 Ağustos 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bulgaristan- Sofya Teknik Üni. Endüstri müh- İngilizce. beklerim =)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 m.i.t - makine gitcem gibi işalalh seneye :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ne bu mit'ye giren girene, yol gecen hani olmus. torpil yaptiracak birilerini mi buldunuz?[signature][hline]Tulahr
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 varna teknik bilgisayarda virüs var patiden[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mit türkiye şubesi filan mı açtı?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 volfied ile clementine de gidiyor sanırsam ama emin degilim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende gidicem hayırlısıyla..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Sheref sen git bi bakalak ol ben ona göre gelem :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 MIT kabul şartlarını mı düşürdü yoksa? Veya bizim öğrencilerimiz cevher onları mı farketti?[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 birde sirplayA var kandırmaya çalışıom oda gelecek bizim bölüme inş. adam rusyaya gidecem diye tutturdu.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: DynamicK, 13 Ağustos 2005 09:45 tarihinde demiş ki: varna teknik bilgisayarda virüs var patiden Bu garip olmuş yav "bilgisayarda virüs var" gibi ehüh...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 auehuea bende bir an öyle anladım sonra üye aklıma geldi :)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bulgaristanda tıp ingilizce olsa gitcektim bu sene. seneye ingilizce tıp açılma ihtimali varmış,bakalım bu sene beykentte okıyım ingilizce hazırlığı seneye bulgaristandayım açılırsa.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 elesso ingilizce tıp var diye biliyorum ben www.balkanuniversity.com aracılığı ile bir görüş istersen bu arada siprlayA'da geliyor varna teknik bilgisayara gelecek arkadaşlara yardımcı olabilirim baya bilgi aldım.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bulgaristan - Varna Universitesi Bilg. Muh. Hadi bakalim[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
helena Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: asinanyavuz, 13 Ağustos 2005 14:37 tarihinde demiş ki: MIT kabul şartlarını mı düşürdü yoksa? Veya bizim öğrencilerimiz cevher onları mı farketti? patide baya bir MIT öğrencisi olduğunu yazan olmuş, bu konuya "değinmeden" geçmeyi tercih ediyorum. öte yandan, ivy league üniversitelerine kabul edilen bir çok türk öğrenci var, özellikle geçen yıl robert kolejinden baya öğrenci kabul almıştı. robert gibi bir okuldan çıkışlıysanız + etkileyici sosyal aktiviteler varsa + SAT skorlarınız iyiyse + referans sorunu yaşamıyorsanız imkansız değil. bu yazdıklarım başvuran öğrencilerden genel beklentiler, ama MIT özel başka kriterlere de bakıyor olabilir tabi. şayet varsa bunu MITli arkadaşların aktarması daha doğru olur.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ivy leaguedekilerle MIT aynı değil pek...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
helena Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 zaten teknik üniversite olması ve biraz daha farklı bir konuma sahip olması nedeniyle başka kriterlere bakıyor olabilir dedim. ama sonuçta amerikanın en iyi 10 üniversitesinden biri olarak kabul ediliyor,öğrenci/eğitim profili olarak yale-harvard ile aynı olmasa bile.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 mit'in teknikligi ayri bi olay. oraya amerikadaki ogrenciler okul ici referans olmadan pek giremiyo, onun icin baya garip kacti. ozellikle basvuru formunu eline alip bu nasil doldurulur diye bakinca cok daha rahat anlasiliyo olay, is ki formu alsin insan... yani bu kadar potansiyel varsa, helal tabi, baska soze ne hacet. ancak bi ara modaydi boyle mirc kanallarinda sohbet ederken insanlar bogazici vs. diyerek digerlerinin tepkilerine bakiyolardi, belkide kendilerini tatmin ediyolardi. bu da biraz oyle kokmaya basladi bana..[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Ağustos 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: ultrAslan, 14 Ağustos 2005 13:36 tarihinde demiş ki: elesso ingilizce tıp var diye biliyorum ben www.balkanuniversity.com aracılığı ile bir görüş istersen bu arada siprlayA'da geliyor varna teknik bilgisayara gelecek arkadaşlara yardımcı olabilirim baya bilgi aldım. görüştüm tıp bulgarca
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sunu net soyleyebilirim gecen sene mit ye 3 kisi gitti tr den ondan onceki sene kimse gitmedi. undergraduate tabi bunlar. gidenlerden biri kibris turku. digeri robert birincisi kaan karaman(ki cocugun ozelliklerini anlatsam heralde olursunuz) ucuncu kim bilmiyorum. bu sene kimseyi duymadim daha[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu varna teknik filan nasıl ya iyimi egitimi filan okuyan varsa bi bilgi alalım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar