cenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Şarkıyı ilk defa bu gün dinledim ve bir şarkı bu kadar mı harika olabilir bu kadar mı süper olabilir bir şarkı bir insanı ancak bu kadar birşeyler retmeye itebilir heralde şiddetle öneriyorum hele hele hertarafta zengin olmaya çalışan punk görünüşlü kolpalar doluyken eskide olsa bunları dinlemekten iyi[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kimin şarkısı onuda yazsaydın bari[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 punk ölmedi tabii ama belli bölgelerde ölü doğdu mesela TC'de. yaşatmaya çalıştığımız onca şey bir kaç kişinin gösteriş merakı yüzünden gidiyor çok yazık...[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mal gibi şarkının kimin olmduğunu yazmamışım Şarkı Expoited'ın aynı adlı albümünden[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hehe... Exploited 97 yada 98 de beat the bastard albümü almıştım.Kaset... çok severim.Duyduğuma göre 10 yılda 13 grup elemanı plakçılar tarafından öldürülmüş.Ekşi sözlüğün yalancısıyım... Beat the bastard , They lie , affected by them , mucky pup (bassları süper mucky pup mucky pup hele hööö) , Massacre Of Innocents , cop cars kısacası 2 albümde indirilmelik :D Beat the bastard ve Punk's not dead. Gerçekten süper şarkılar... Beat the bastard son derece Gaz bi şarkı.Bateristimiz çift gidebilse tam çalıncak şarkı.Hemde şarkıda 2 tane solo var.Bi kaç şarkısında daha vardı yanılmıyorsam 2 solo... [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 01 Eylül 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 odamın duvarında albümün kapağı var =] sex.... and violance.... sex.... and violance.... :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 01 Eylül 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: cenin, 01 Eylül 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Mal gibi şarkının kimin olmduğunu yazmamışım zaten dinlediğin müzikten seviyen anlaşılabiliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: esp, 02 Eylül 2005 14:34 tarihinde demiş ki: said: cenin, 01 Eylül 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Mal gibi şarkının kimin olmduğunu yazmamışım zaten dinlediğin müzikten seviyen anlaşılabiliyo... ya geldin foruma s.çma ortalığa aha uyarıyorum yörünge dışına atarlar seni![signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 02 Eylül 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 punk kültürünü anlamamış insanlar gelmiş buraya dinlediğin müzikten seviyen belli diyor ya ona gıcık oluyorum... peki sen ne dinliyorsun kardeşim??[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Maxen, 02 Eylül 2005 14:41 tarihinde demiş ki: punk kültürünü anlamamış insanlar gelmiş buraya dinlediğin ne punk kültürü nedir ya?insanların sadece daha çok para kazanmak peşinde olmalarından ortaya çıkan,hiç bir armoni,nota,teknik seviye gözetmeksizin insanların eline enstrüman alıp 'ota karşıyız,b.ka karşıyız'ana teması ile Türkçe'de 'Süt içtim dilim yandı off amanın...'ile aynı anlam ve derinliğe sahip parça sözleri yazarak yaptıkları bir iş,oluş veya hareketin(hangisi olduğuna karar veremedim,karar okuyanındır;hoş hiçbirine koyamadım ya...) kültürü nasıl olur lütfen bana bir bilen açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 punk kültürünü dinlediinde anlarsın sana kimse açıklamaz eger hepsinin para pesinde olduunu düsünüosan bi gün git bi onların takıldıgı sokaga kesin hepsinin ferrarisi vardır bi gurubun hatta parasızlıktan daılan gruplar biliorm hatta onlardan birini çok ii tanıyorum hatta her hafta sonu çalmalarına ve barın yada kafenin bos olmmamasına ragmen parasızlıktan daaldılar o yüzden bazı seyleri bilmeden konusma dusunerek konus zaten cok bilio olsaydın bunları solemezdin:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Lütfen yapmayın yahu,bu kadar saf olmamalıyız arkadaşlar.Biraz gözlerimizi açalım...Hangi profesyonel punk icra sanatçısı(!!!)para kaybeder yahu,popüler olan bir şey nasıl olur da para kazanamaz.Tabi Türkiye'deki 16- 'punker'lar ve takıldıkları yerler hakkında yorum yapmak için bilgim naif değil.Aslında konu başka yere çekilmiş ben punkçıalrın maddi durumlarından öte,bu tarz müziğin çıkış yeri olarak belirtmiştim $ faktörünü hoş bu da yazdıklarımın ana teması değildi. Sonuç olarak punk's dead veya değil ne farkeder popülarite için yaratılmış olanın ömrü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Exploited,sex pistols bu isimler telafuz edildikçe oldschool punk ölmez snrsam[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: esp, 02 Eylül 2005 14:34 tarihinde demiş ki: said: cenin, 01 Eylül 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Mal gibi şarkının kimin olmduğunu yazmamışım zaten dinlediğin müzikten seviyen anlaşılabiliyo... delikanlı mısın sen? olsan balonun olmazdı .... patlatırım ağlarsın bak.uza[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: BulletRide, 02 Eylül 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Exploited,sex pistols bu isimler telafuz edildikçe oldschool punk ölmez snrsam the ramones, the clash, fugazi, anti-flag, dead kennedys, joy division (!) dinlememiş insanlar punk'ın sex pistols'dan veya insan olanın dinlemeyeceği exploited'dan ibaret olduğunu düşünürler.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: [b] patlatırım ağlarsın bak.uza Pardon ben müzik forumlarına yazıyodum fakat burada ne hakkında yazı yazdığını kestiremeyecek meziyette insanlar var galiba... [Bu mesaj esp tarafından 03 Eylül 2005 05:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar