40lar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Merhabalar arkadaşlar,son aldığım bilgilere göre Akın abi tadilattaymış.Tadilat önümüzdeki hafta sona eriyor.Şimdiden hayırlısı olsun.En kısa zamanda karnımı doyurmaya ve lak laka gidicem.Sizzi de beklerim.Selametle...*!*
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Duvarına paticik yazmış orada biri. Kalem olsaydı "arkadaşım... lütfen." yazacaktım.[signature][hline]g3nk.
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Akın abi enseye tokat göte parmak değildir, sadece cana yakındır, gayet seviyelidir .[signature][hline]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 akın abi tadilattan cıktı salsa daha geniş daha güzel oldu hakikaten... uğramak lazım =)[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aynı hizada aşağıya dogru pilavcıyı tercih ediyos ama artık biz, daha bi süper oluyor=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sokak arasındamı yolun ustundemi? Onu karşısında bi patsos var ustune Tek büfe rexin yanı bir kırtasiye var ara sokakta dovmecıler var sokak basındamı ?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bak patsosun karşısında, az aşağısında, yol üstünde, yol bitmeden hemen önce, hatta müzik magazası var ( gitar vs.) köşede, hemen öncesindeki yer salsa[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
canss Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet ben bi kac aydır gidiom güzel yer tavsiye ederim yavaş yavaş alısıyorum muhabbet var sıcak bi yer orada calisan abi mavi gözlü cok iyi bide gülr yüzlü falan bu yıl oradayım
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hehe biz hep salsanın karşısındaki patsosa giderdik bir keresinde kapalıydı aha şu karşıdakine gidelim dedik birer patsos söyledik . arkadaşım abi patsosun içine patates koyuyormusunuz dedi heheheh[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bugun gördüm evet güzel kokular geliyordu :) Gidicem bugun yarın ne öneriyosunuz ayranın yanına ;=)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Köfte ekmek yada jumbo derim ben. Jumbonun bol baharatlısı güzel oluyor.
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 canım çekti bu saatte allahsızlar[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 salsa'nın şeysi geçti artık ya..Ne bileyim pahalı geliyor artık bana..Ayrıca o duvara ilk yazı yazanlardanım ben =) hatta yazdıktan sonra ulan ..çtık duvara demiştik de bir süre sonra bizimkiler güzel durmaya başladı gözümüze,milletin çizdiklerinden sonra..bir de o duvarlar boyanmadan önce resimleri çekilmiş o yazıların getirecekmiş birisi yalan olmuş..gitti yani yazılar..
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Akın abinin muhabbeti bir süre sonra, artık sıkıcılaşıyor. Ama hatır sormak için yine de uğradığım oluyor ayda 3-4 kere.
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Köftesi, sosislisi ve ayranı (başka ne var bilmiyorum zaten :p) harikadır. Bir arkadaş hastası olduğu için devamlı götürürdü bizi zorla, alışkanlık yapıyor. :)
Öne çıkan mesajlar