Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Kadıköy - Salsa Köfte Evi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar arkadaşlar,son aldığım bilgilere göre Akın abi tadilattaymış.Tadilat önümüzdeki hafta sona eriyor.Şimdiden hayırlısı olsun.En kısa zamanda karnımı doyurmaya ve lak laka gidicem.Sizzi de beklerim.Selametle...*!*
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aynı hizada aşağıya dogru

pilavcıyı tercih ediyos ama artık biz, daha bi süper oluyor=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
Sokak arasındamı yolun ustundemi? Onu karşısında bi patsos var ustune Tek büfe rexin yanı bir kırtasiye var ara sokakta dovmecıler var sokak basındamı ?
Mesaj tarihi:
bak patsosun karşısında, az aşağısında, yol üstünde, yol bitmeden hemen önce, hatta müzik magazası var ( gitar vs.) köşede, hemen öncesindeki yer salsa[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
evet ben bi kac aydır gidiom güzel yer tavsiye ederim yavaş yavaş alısıyorum muhabbet var sıcak bi yer orada calisan abi mavi gözlü cok iyi bide gülr yüzlü falan bu yıl oradayım
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
salsa'nın şeysi geçti artık ya..Ne bileyim pahalı geliyor artık bana..Ayrıca o duvara ilk yazı yazanlardanım ben =) hatta yazdıktan sonra ulan ..çtık duvara demiştik de bir süre sonra bizimkiler güzel durmaya başladı gözümüze,milletin çizdiklerinden sonra..bir de o duvarlar boyanmadan önce resimleri çekilmiş o yazıların getirecekmiş birisi yalan olmuş..gitti yani yazılar..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Köftesi, sosislisi ve ayranı (başka ne var bilmiyorum zaten :p) harikadır. Bir arkadaş hastası olduğu için devamlı götürürdü bizi zorla, alışkanlık yapıyor. :)
  • Yeni Oluştur...