Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DaoC Acc'imi trade etmek istiyorum WoW Acc'la

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynen boyle yada wow cdkeyiyle.
Daoc accimda full toalanmish bicok char var ben en hoshlarini soyliyim;

Runsya - Ranger Hibernia/Prydwen
rr7 ml10 full toa template, butun artiler lvl 10 etc.
Siktifil - Minstrel Albion/Excalibur
rr5 ml10 full toa template, butun artiler lvl 10 etc
Hibernia/prydwen 'de farm icin full toad ml1 animist, lvl 47 blademaster, 50 druid de var. Albion/excalibur'da sadece Minstrelim var ama onunla hem pvp hem rvr yapabilio zaten :)

Tabiki buffbotda var prydwen/hibernia icin...

Biliyorum bu kadar emegi boyle bosh wow acc icin satma diceksiniz ama sikildim daocdan gercekten hich tad vermio artik, oyun oldu gitti benim icin.

Asil istedigim aslinda soyle bi bosh wow acc 5-6 ay odenmish olmasi etc en azindan emegime karsilik...[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen
50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur
Mesaj tarihi:
Abi inan pişman olursun.

Boş wow acc istiyosan git shattercrystalden al 30 dolar falandır sanırım ama o kadar emeği boş bir accla değil lvl 60 herhangi bi toonla bile değişmem ben olsam.Bundan 2 sene sonra canın ne oynamak ister olaylar nasıl gelişir bilemezsin o yüzden bence elinde tut accunu mesela bende daocdan wowa geçtim 56 rogue yaptım ve artık oyunda 10 dakka duramıyorum bi yerden sonra hep aynı hep aynı pvp diye bişe yok pvp zonelar var küçük mapler orda 50 kişi karşılıklı ok büyü bilmemne atıyo yani karakterinin ne abilitysini kullanabiliyosun ne teke tek gibi bi şansın oluyo karambolden başka bişey değil.

Ve öyle ortamlarda oyuncu yeteneğinin item farkının bi önemi kalmıyo ö yüzden onca kastığın emekde birnevi boşa gitmiş oluyo çünkü karşında 50 kişi var sizde 50 kişisiniz harkulade oynasan nolur itemların uper olsa nolur range e girdiğin anda üzerine oklar ve büyüler yağıyo.Ayrıca 10 saniye içinde reslenip aynı yere geri geliyosun bir nevi cs yani anlayacağın.

Bunları neden anlattım bende hardcore solo daoc pvpsi yapan biriydim öyle bir ortamdan wow gibi yetenek ve itemın mass pvpde birşeyi etkilemediği karambolden ibaret olan bi oyuna geçince inan dumur oldum. Ha daoc baymış olabilir benide baymıştı bıraktım ama sana tavsiyem wow dışında bişeyler dene ille wow oynucam diyosanda all 30-40 dolara accu oyna sonradan pişman olma
Mesaj tarihi:
DAOC ilk basladiginda PVP denen sey yoktu, ayrica RP sistemi 1 yili askin bir sure sonra eklendi. Bekleyin Wow'da gelisecek elbet.. Daha baslangic asamasinda..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Mesaj tarihi:
tamam kereme satarsan rvr de dokunmam o chara soz :P

saka bi yana birak wow u 60 yapıp ıtemalrı alınca bi bakıyosun oyun bitmis[signature][hline]Tjorn.....
Mesaj tarihi:
said:
Moss, 31 Ağustos 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
tamam kereme satarsan rvr de dokunmam o chara soz :P

saka bi yana birak wow u 60 yapıp ıtemalrı alınca bi bakıyosun oyun bitmis

DAOC basladiginda ilk 1 sene oynamismiydin? O zamanda 50 oldugunda (pek olan yoktu ama) oyun bitiyodu...[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Mesaj tarihi:
Daocda pvp ne zaman yoktu ya benim bildiğim hep vardı

Wowda illaki gelişir ama daoc gibi umit edemezsin niye

çünkü haritaları rezalet oyun tamameen zerg üzerine kurulu senin itemının skillinin bi önemi kalmıyo karambolde
ha belki ilerde tek büyük bi harita yaparlar adam öldürdüğündede rp tarzı bişeler kazanırsın o zaman zevkli olabilir ama şu aşamada hiç iç acıcı gözükmüyor
Mesaj tarihi:
Sı geldiginden beridir oynuyorum ondan oncede butun cafe oynuyordu ben seyretmekle yetiniyordum pvp yok diyemem lvl 35 lerde emainde at kosturuyordu millet o zamanlar oynamayı bilenler simdi efsane olarak anılıyor..[signature][hline]Tjorn.....
  • Yeni Oluştur...