Mino Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Alfa Romeo yapmış yine yapacağını...
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 güzeeel[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yaa bari çıksa şu araç :) bi de ilk resimde taaaaaaa arkada bi C8 spyker var onu tercih ederim :D maksat bilmişlik ossun[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yandaki Bugatti mi eğer oysa (değilse yine yakıyor :P)yakıyor :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ewt bugatti. ben alfa romeonun arkasını sevmedim.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Biraz Capon arabası kılıklı mı olmuş ne... Güzel ama süper değil. Dela'ya yarar ama bak, hatunlar sever bunu :D[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bence kotu olmus[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bende beğenmedim. Yandan Z4, Veyron Önden Aston Martin, Maseratimsi Arkadan BMW, TVR türevleri Genel olarak İngilizlerin çok sevdiği TVR türü arabalara benzeyen birşey olmuş. Alfa Romeo ruhu yok bu arabada. Kötü.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 4.2 V8 Maserati motoru var 400 bg, eğer üretilirse muhtemelen o fiyatlarda olur.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Vodan, 31 Ağustos 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Alfa Romeo ruhu yok bu arabada. Eski spider'larin dizaynindan odun vermeden daha da guzellestirmisler bence karakterinde hicbir eksilme yok. Arka stoplar da alfa romeo'nun bundan boyle kullanacagi yeni nesil stoplarin ilk ornegi. Edit: On farlarla porsche'yi animsatmiyor degil ama.. [signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 31 Ağustos 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bitmiştir olay... Hayalimdeki araba budur artık.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Dela Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bunun buyuk buyuk babasini okulda goruyorum hergun, sevimli bi araba. bunu da sevdim ama onden de bi resmi olsaydi keske.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Öne çıkan mesajlar