bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya garip bi durum var. SP2 kullanıyorum. winxp c ve d olarak bölünmüş c ye eskiden format atabiliyordum.Şimdi dos üzerinden atamıyorum. Bilgisayar cd yi tanımıyor. anlamadım nasıl atıcam format. Hiçbir komutumu tanımıyor DOS isyanlarda...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 winxp cdsiyle boot et[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben 98 ın baslangıc dısketını takıyordum ardından catır cutur ıstedıgımı yaptırıyordum bı dene ıstersen oyle [Bu mesaj jacabo tarafından 03 Eylül 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: fastreload, 03 Eylül 2005 00:56 tarihinde demiş ki: winxp cdsiyle boot et oda olmuyor :=) 98 cd csi mantıklı da bana bunu klasor halınde yollayabilirmisin jacoba[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 google'a boot die arat bir başlangıç diskei boot için sıkıştırılmış halde programlar var sana açıveriyorlar bootable şekilde bi bak netten ara[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar