Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi fantastik yaratığı beslemek isterdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
unicorn beslemek isterdim saf beyaz tüylerine dokunmak üstüne atlayıp uzak diyarlara yolculuk etmek gölgelerin arasında kaybolmak :hmm:[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Mesaj tarihi:
2nd editionda büyü yapabilen elf kedilerdi vardı
o olmadı
pseudodragon[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 12 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
2nd editionda büyü yapabilen elf kedilerdi vardı
o olmadı
pseudodragon

benim bildiğim kadarıyla pseudo sahte demek (algoritma dersinde pseudo kod yazıyozda :)

bu dediği sahte dragon mu oluyo? :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
Pseudo "yalan söylüyorum" demek galiba esasında. Ancak ingilizce haliyle hem sahte hem de az gelişmiş, varlığıyla yokluğu bir olan, olduğu var sayılan vs anlamlarında kullanılıyor. Süüdo diyo okunuyor (di mi?) =)

Pseudodragon ise, küçük boyutlu, eğlenceli bir dragon çeşidi sanırısam...[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Unicorn ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
Nazgulde isterim. :D[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 13 Ağustos 2005 09:46 tarihinde demiş ki:
Pseudodragon ise, küçük boyutlu, eğlenceli bir dragon çeşidi sanırısam...

Evet, zannedersem de chaotic good[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
zaten siyah bi kedim var hali hazırda o yüzden sabrinanın geveze kedisi salem pek bi iyi olurdu :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Unicorn beslemek isterdim keske.....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Zenphex_Majoram, 13 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Nıhaha Balrog beslerdim... Ama neyle beslerdim onu bilemiyeceğim..

Yahu şunun yanına şöle şirin bir yaratık düşündüm bulamadım.. Sizin aklınıza geliyor mu hiç şirin bişi? (:

ermiş yaslı dedeleri atardin önüne .. :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
ehehe.. komşularla beslerdim... otobüs derdinden de kurtarırdı beni binerdim omzuna sevimli(!) balrog'umun... o yanımda oldukça kimsenin bir ricamı geri çevireceğinide düşünmüyorum (:

Bu arada Yoda bayağı sevimli ha ne dersiniz? hehehe
Mesaj tarihi:
yoda beslemek daha iyi olurdu ama herif zırt pirt akıl vericek sana insani denyuz eder bde devrik devrik konusup ! amanın!
elini kaldirsan o da belini kaldiri valla cıkariri kalem giib ısın kılcıını[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Black dragon beslemek isterdim. Düşünsenize, kadıköyde arkadaşınızla buluşacaksınız. Dragonla boğanın tepesine iniyorsunuz=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Mesaj tarihi:
WALLA atlan kirpinin çifleşmesinden oluşan bir hayvan isterdim.Ama pokemon gibi olcak tut diince tutcak[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!''Osman kılıcımı çaldı!!ühühühhü!!!!Hahahahahahaaha
  • Yeni Oluştur...