Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi fantastik yaratığı beslemek isterdiniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

said:
Ardeth, 12 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
2nd editionda büyü yapabilen elf kedilerdi vardı
o olmadı
pseudodragon

benim bildiğim kadarıyla pseudo sahte demek (algoritma dersinde pseudo kod yazıyozda :)

bu dediği sahte dragon mu oluyo? :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Pseudo "yalan söylüyorum" demek galiba esasında. Ancak ingilizce haliyle hem sahte hem de az gelişmiş, varlığıyla yokluğu bir olan, olduğu var sayılan vs anlamlarında kullanılıyor. Süüdo diyo okunuyor (di mi?) =)

Pseudodragon ise, küçük boyutlu, eğlenceli bir dragon çeşidi sanırısam...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 13 Ağustos 2005 09:46 tarihinde demiş ki:
Pseudodragon ise, küçük boyutlu, eğlenceli bir dragon çeşidi sanırısam...

Evet, zannedersem de chaotic good[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zenphex_Majoram, 13 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Nıhaha Balrog beslerdim... Ama neyle beslerdim onu bilemiyeceğim..

Yahu şunun yanına şöle şirin bir yaratık düşündüm bulamadım.. Sizin aklınıza geliyor mu hiç şirin bişi? (:

ermiş yaslı dedeleri atardin önüne .. :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

yoda beslemek daha iyi olurdu ama herif zırt pirt akıl vericek sana insani denyuz eder bde devrik devrik konusup ! amanın!
elini kaldirsan o da belini kaldiri valla cıkariri kalem giib ısın kılcıını[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...