paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 unicorn beslemek isterdim saf beyaz tüylerine dokunmak üstüne atlayıp uzak diyarlara yolculuk etmek gölgelerin arasında kaybolmak :hmm:[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 o saydıklarınızın çoğu sizi besler hehe. siyah bi panter güzel olurdu.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Wendigo, 11 Ağustos 2005 14:50 tarihinde demiş ki: kender :P Buyrun benim![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 2nd editionda büyü yapabilen elf kedilerdi vardı o olmadı pseudodragon[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ardeth, 12 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: 2nd editionda büyü yapabilen elf kedilerdi vardı o olmadı pseudodragon benim bildiğim kadarıyla pseudo sahte demek (algoritma dersinde pseudo kod yazıyozda :) bu dediği sahte dragon mu oluyo? :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Pseudo "yalan söylüyorum" demek galiba esasında. Ancak ingilizce haliyle hem sahte hem de az gelişmiş, varlığıyla yokluğu bir olan, olduğu var sayılan vs anlamlarında kullanılıyor. Süüdo diyo okunuyor (di mi?) =) Pseudodragon ise, küçük boyutlu, eğlenceli bir dragon çeşidi sanırısam...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Unicorn ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 red bull beslerdim *!kaçar*[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hell hound besler köpek çetelerine saldırırdım. yanına bir tanede gargoyle tutardım sağ kolum niyetine.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Nazgulde isterim. :D[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bi Nidhlogg beslerdim direk geceleri dama tünerdi işte,vay be güzel rüya aslında[signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!" Bacon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: dasaaa, 13 Ağustos 2005 09:46 tarihinde demiş ki: Pseudodragon ise, küçük boyutlu, eğlenceli bir dragon çeşidi sanırısam... Evet, zannedersem de chaotic good[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 zaten siyah bi kedim var hali hazırda o yüzden sabrinanın geveze kedisi salem pek bi iyi olurdu :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Unicorn beslemek isterdim keske.....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Nıhaha Balrog beslerdim... Ama neyle beslerdim onu bilemiyeceğim.. Yahu şunun yanına şöle şirin bir yaratık düşündüm bulamadım.. Sizin aklınıza geliyor mu hiç şirin bişi? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Zenphex_Majoram, 13 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Nıhaha Balrog beslerdim... Ama neyle beslerdim onu bilemiyeceğim.. Yahu şunun yanına şöle şirin bir yaratık düşündüm bulamadım.. Sizin aklınıza geliyor mu hiç şirin bişi? (: ermiş yaslı dedeleri atardin önüne .. :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehehe.. komşularla beslerdim... otobüs derdinden de kurtarırdı beni binerdim omzuna sevimli(!) balrog'umun... o yanımda oldukça kimsenin bir ricamı geri çevireceğinide düşünmüyorum (: Bu arada Yoda bayağı sevimli ha ne dersiniz? hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yoda beslemek daha iyi olurdu ama herif zırt pirt akıl vericek sana insani denyuz eder bde devrik devrik konusup ! amanın! elini kaldirsan o da belini kaldiri valla cıkariri kalem giib ısın kılcıını[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ahah evde yoda beslemek Kesin okuyun. Süper bi şi :D[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Benşi scream vokal olaraktan[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Black dragon beslemek isterdim. Düşünsenize, kadıköyde arkadaşınızla buluşacaksınız. Dragonla boğanın tepesine iniyorsunuz=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tarrasque :) [signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 14 Ağustos 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bitane Dragon koyardın arka bahçeye hırsız derdi fln kalmaz :p[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tarrasque beslenmez.Uyur o sürekli.Uyumadığı zamandada ülkeleri yıkıyodu sanırım :P[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 WALLA atlan kirpinin çifleşmesinden oluşan bir hayvan isterdim.Ama pokemon gibi olcak tut diince tutcak[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!''Osman kılıcımı çaldı!!ühühühhü!!!!Hahahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Yaşam Pati Pet hangi fantastik yaratığı beslemek isterdiniz? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 red bull beslerdim *!kaçar*[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hell hound besler köpek çetelerine saldırırdım. yanına bir tanede gargoyle tutardım sağ kolum niyetine.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Nazgulde isterim. :D[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bi Nidhlogg beslerdim direk geceleri dama tünerdi işte,vay be güzel rüya aslında[signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!" Bacon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: dasaaa, 13 Ağustos 2005 09:46 tarihinde demiş ki: Pseudodragon ise, küçük boyutlu, eğlenceli bir dragon çeşidi sanırısam... Evet, zannedersem de chaotic good[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 zaten siyah bi kedim var hali hazırda o yüzden sabrinanın geveze kedisi salem pek bi iyi olurdu :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Unicorn beslemek isterdim keske.....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Nıhaha Balrog beslerdim... Ama neyle beslerdim onu bilemiyeceğim.. Yahu şunun yanına şöle şirin bir yaratık düşündüm bulamadım.. Sizin aklınıza geliyor mu hiç şirin bişi? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Zenphex_Majoram, 13 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Nıhaha Balrog beslerdim... Ama neyle beslerdim onu bilemiyeceğim.. Yahu şunun yanına şöle şirin bir yaratık düşündüm bulamadım.. Sizin aklınıza geliyor mu hiç şirin bişi? (: ermiş yaslı dedeleri atardin önüne .. :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehehe.. komşularla beslerdim... otobüs derdinden de kurtarırdı beni binerdim omzuna sevimli(!) balrog'umun... o yanımda oldukça kimsenin bir ricamı geri çevireceğinide düşünmüyorum (: Bu arada Yoda bayağı sevimli ha ne dersiniz? hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yoda beslemek daha iyi olurdu ama herif zırt pirt akıl vericek sana insani denyuz eder bde devrik devrik konusup ! amanın! elini kaldirsan o da belini kaldiri valla cıkariri kalem giib ısın kılcıını[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ahah evde yoda beslemek Kesin okuyun. Süper bi şi :D[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Benşi scream vokal olaraktan[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Black dragon beslemek isterdim. Düşünsenize, kadıköyde arkadaşınızla buluşacaksınız. Dragonla boğanın tepesine iniyorsunuz=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tarrasque :) [signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 14 Ağustos 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bitane Dragon koyardın arka bahçeye hırsız derdi fln kalmaz :p[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tarrasque beslenmez.Uyur o sürekli.Uyumadığı zamandada ülkeleri yıkıyodu sanırım :P[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 WALLA atlan kirpinin çifleşmesinden oluşan bir hayvan isterdim.Ama pokemon gibi olcak tut diince tutcak[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!''Osman kılıcımı çaldı!!ühühühhü!!!!Hahahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar