Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlar durup duruken mouse kendi kendine hareket etmemeye başladı, restart attım düzeldi, yalnız tekrar bozuldu, usb mouse taktım o da aynı şekilde çalışmıyor, ps2 de çalışmıyor, yalnız mouse'un ışıklar filan yanıyor.Board üzerinde yapılacak ayar gibi bir şey varmı ? yoksa garantilikmi oldu.Setup'dan fabrika ayarlarına da döndürdüm ama hala aynı..[signature][hline]Vakit varken tomurcukları topla, zaman hala uçup gidiyor, bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir... [Bu mesaj Zagg tarafından 02 Eylül 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bye de[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Leath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 usb calisma prensibi ps/2 portlardan farkli,driverlerini kontrol et,cakisma vs benzeri birsey olabilir.Kisaca bye demene bir sebep yok gibi henuz.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Öne çıkan mesajlar