Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: kermit_frog, 04 June 2003 16:53 tarihinde demiş ki: biolog olmya gerek yok lise de biyoloji dersi gören herkes bilir bunu ![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) sen zaten zaten aşmıssın kendini...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Gawain, 04 June 2003 16:39 tarihinde demiş ki: Ben ölümün kanıt olduğuna inanıyorum arkadaşlar.....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==-- Gerçekten çok ilginç ve üstünde düşündüğüm bir soru. Neden ölüyoruz? Çünkü bildiğiniz gibi canlılar üreyebilirler. Bir kadın mesela çocuk doğurabilir. Kendi bünyesinden süper sıfır kilometre organlar üretebilir. Veya çocuklar işte vücut yenileniyo sürekli ve sonra bu duruyo. Yani demek istediim şu, organizmalar kendileri ölmek istiyor. Ve bunun tek istisnası kanserdir. Tabii; bunun arkasındaki sebebin üremek ve bir sonraki nesli oluşturmak olduğu açık. Fakat neden kendini herşeyden üstün ttan organizma buna katlanıyor. Bir sonraki nesil olcak da noolucak. Bu işte gerçekten akıl sahipleri için alınacak bir ders vardır. Çok çok ilginç ve derin bi konu bu bence de.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Angel_, 04 June 2003 16:56 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 04 June 2003 16:53 tarihinde demiş ki: biolog olmya gerek yok lise de biyoloji dersi gören herkes bilir bunu ![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) sen zaten zaten aşmıssın kendini...:P e kızım yalanmı sanki lise 1 mi 3 mü neydi genetikde görmüştük galiba hatırlıyamıyom[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 6 yaşındaki çocuk hepinizden ii bi yorum yapmış bence de.. canlılar çünkü. canlılar ölür.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: White_Rakkad, 04 June 2003 16:39 tarihinde demiş ki: Sorarım sana [b] bir akvaryumun var hergün yeni bir balık alıyorsun vede akvaryuma koyuyorsun.. Hiç bi balık ölmez ise yeni aldığın balıkları nasıl koyacaksın? Cevabını bekliyorum[hline]Zamane adamı geri döndü.... Ölüm Akvaryuma balık koyan birilerinin var olduğunu ispatıdır arkadaşlar....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yoo hiç de onun ispatı falan deildir o.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yaradana sormak lazım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Sly-One, 04 June 2003 17:07 tarihinde demiş ki: yoo hiç de onun ispatı falan deildir o.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar tmm ben bunlardan sonra daha yorum yapmıcam kolay kolay soora iş başka yerlere gidio ....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Kimse tanrıya yaratıcıya ispat getirmeye çalışmasın.. eğer edilebilseydi bugün herkes müslüman olurdu.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: horacegoesskiing, 04 June 2003 17:10 tarihinde demiş ki: Kimse tanrıya yaratıcıya ispat getirmeye çalışmasın.. eğer edilebilseydi bugün herkes müslüman olurdu.[hline]Ben akıllıyım. obaa en iyisinden bi cevap arkadaşım be işte sen busun imzan gibi sen akıllısın :) ama yinede işi buralara sokup konudan çıkmayın !![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bu arada hiç balıın ölmesse niye yenisini alasın ki? Problem o. Anlaşılmayan nokta o.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Çünkü ölmezlerse soyları tükenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Din tartışmasına çevirmeyin lütfen.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: kermit_frog, 04 June 2003 17:11 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 04 June 2003 17:10 tarihinde demiş ki: Kimse tanrıya yaratıcıya ispat getirmeye çalışmasın.. eğer edilebilseydi bugün herkes müslüman olurdu.[hline]Ben akıllıyım. obaa en iyisinden bi cevap arkadaşım be işte sen busun imzan gibi sen akıllısın :) ama yinede işi buralara sokup konudan çıkmayın !![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) kermit dooru söylmiş bence konu sapmasın .......[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şimdi bir hesap yapalım. 5 saniyede bir bir insan doğuyor. Çeşitli sevimli çarpma işlemlerinden sonra yılda 378.432.000 çocuk ediyor. Bunu insanlık tarihinin başlangıcı olan milattan önce 2000 = 4000 yıl ile çarparsak 15.113.728.000.000 insan ediyor. Şimdi biraz mantıklıca düşünelim. Eğer ölüm olmasa bu kadar insan nasıl sığardı?[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Estelciim orası öyle tabii ki. Ama soru -en azından benimki- şu: Neden organizma -özellikle insan- bir sonraki neslin varlığı için kendini yokediyor? Neden sonsuza kadar yaşamayı ve ürememeyi tercih etmiyor.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ölüm olurdu ki yine. yaşlanma olmasaydı tamam da. ama boğazını kesince olurdu insan yine. :p bulunur du onun da bir çözümü..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Yukardakı, hepimizi yukarda yazdığım sebepten dolayı öyle yaratmış. Bitti nokta.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: horacegoesskiing, 04 June 2003 17:19 tarihinde demiş ki: Estelciim orası öyle tabii ki. Ama soru -en azından benimki- şu: Neden organizma -özellikle insan- bir sonraki neslin varlığı için kendini yokediyor? Neden sonsuza kadar yaşamayı ve ürememeyi tercih etmiyor.[hline]Ben akıllıyım. yok çünkü oyle bir tercih hakları dimi ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: horacegoesskiing, 04 June 2003 17:19 tarihinde demiş ki: Estelciim orası öyle tabii ki. Ama soru -en azından benimki- şu: Neden organizma -özellikle insan- bir sonraki neslin varlığı için kendini yokediyor? Neden sonsuza kadar yaşamayı ve ürememeyi tercih etmiyor.[hline]Ben akıllıyım. ahanda dooru yere parmak bastın sen yane bende bunu anlayamıyom....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Sly-One, 04 June 2003 17:20 tarihinde demiş ki: yok çünkü oyle bir tercih hakları dimi ? :) Modern bilime göre var. Dinlerde yok tabii. Onun için enteresan bi konu.[hline]Ben akıllıyım. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 04 June 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 neden mi her canlı ölüyor sen sorasın diye ya millet gittikçe kafayı yiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yok abi herşey olur vücut deiştiremediin takdirde geberir gidersin. ölümsüzlük die birşey mümkün diil pek. ondan ürüyoruz boyle.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 neden insanlar sürekli büyümez ya da belirli bir seviyeye ulastıktan sonra neden ölen hücreleri yenilemezler merak ediyorum bende ama benim bildiğim her canlı ölmüyor :) ağaçlar (odunsu dokusu olan canlılar) ın dokularından biri sürekli büyümeyi sağlıyor tabi insan faktörü olduktan sonra neye yarar kendini yenilemek :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 lem ölümün nedeniydi siz nereye getirdiniz :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar