Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Her Canlı Ölüyor !!!

Gawain

Öne çıkan mesajlar

said:
Gawain, 04 June 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
Ben ölümün kanıt olduğuna inanıyorum arkadaşlar.....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==--

Gerçekten çok ilginç ve üstünde düşündüğüm bir soru.

Neden ölüyoruz? Çünkü bildiğiniz gibi canlılar üreyebilirler. Bir kadın mesela çocuk doğurabilir. Kendi bünyesinden süper sıfır kilometre organlar üretebilir. Veya çocuklar işte vücut yenileniyo sürekli ve sonra bu duruyo.

Yani demek istediim şu, organizmalar kendileri ölmek istiyor. Ve bunun tek istisnası kanserdir.

Tabii; bunun arkasındaki sebebin üremek ve bir sonraki nesli oluşturmak olduğu açık. Fakat neden kendini herşeyden üstün ttan organizma buna katlanıyor. Bir sonraki nesil olcak da noolucak. Bu işte gerçekten akıl sahipleri için alınacak bir ders vardır.

Çok çok ilginç ve derin bi konu bu bence de.[hline]Ben akıllıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angel_, 04 June 2003 16:56 tarihinde demiş ki:
said:
kermit_frog, 04 June 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
biolog olmya gerek yok lise de biyoloji dersi gören herkes bilir bunu ![hline] wrak wrakkk

sen zaten zaten aşmıssın kendini...:P

e kızım yalanmı sanki lise 1 mi 3 mü neydi genetikde görmüştük galiba hatırlıyamıyom[hline] wrak wrakkk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
White_Rakkad, 04 June 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
Sorarım sana [b] bir akvaryumun var hergün yeni bir balık alıyorsun vede akvaryuma koyuyorsun.. Hiç bi balık ölmez ise yeni aldığın balıkları nasıl koyacaksın?
Cevabını bekliyorum[hline]Zamane adamı geri döndü....

Ölüm Akvaryuma balık koyan birilerinin var olduğunu ispatıdır arkadaşlar....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==--
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 04 June 2003 17:07 tarihinde demiş ki:
yoo hiç de onun ispatı falan deildir o.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

tmm ben bunlardan sonra daha yorum yapmıcam kolay kolay soora iş başka yerlere gidio ....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==--
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 04 June 2003 17:10 tarihinde demiş ki:
Kimse tanrıya yaratıcıya ispat getirmeye çalışmasın..
eğer edilebilseydi bugün herkes müslüman olurdu.[hline]Ben akıllıyım.

obaa en iyisinden bi cevap arkadaşım be işte sen busun imzan gibi sen akıllısın :)
ama yinede işi buralara sokup konudan çıkmayın !![hline] wrak wrakkk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 04 June 2003 17:11 tarihinde demiş ki:
said:
horacegoesskiing, 04 June 2003 17:10 tarihinde demiş ki:
Kimse tanrıya yaratıcıya ispat getirmeye çalışmasın..
eğer edilebilseydi bugün herkes müslüman olurdu.[hline]Ben akıllıyım.

obaa en iyisinden bi cevap arkadaşım be işte sen busun imzan gibi sen akıllısın :)
ama yinede işi buralara sokup konudan çıkmayın !![hline] wrak wrakkk

kermit dooru söylmiş bence konu sapmasın .......[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==--
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bir hesap yapalım. 5 saniyede bir bir insan doğuyor. Çeşitli sevimli çarpma işlemlerinden sonra yılda 378.432.000 çocuk ediyor. Bunu insanlık tarihinin başlangıcı olan milattan önce 2000 = 4000 yıl ile çarparsak 15.113.728.000.000 insan ediyor. Şimdi biraz mantıklıca düşünelim. Eğer ölüm olmasa bu kadar insan nasıl sığardı?[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:
praw'ı belediye zehirlemiş.[/b]

Querquobad Quane[SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 04 June 2003 17:19 tarihinde demiş ki:
Estelciim orası öyle tabii ki.

Ama soru -en azından benimki- şu:

Neden organizma -özellikle insan- bir sonraki neslin varlığı için kendini yokediyor? Neden sonsuza kadar yaşamayı ve ürememeyi tercih etmiyor.[hline]Ben akıllıyım.

yok çünkü oyle bir tercih hakları dimi ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 04 June 2003 17:19 tarihinde demiş ki:
Estelciim orası öyle tabii ki.

Ama soru -en azından benimki- şu:

Neden organizma -özellikle insan- bir sonraki neslin varlığı için kendini yokediyor? Neden sonsuza kadar yaşamayı ve ürememeyi tercih etmiyor.[hline]Ben akıllıyım.

ahanda dooru yere parmak bastın sen yane bende bunu anlayamıyom....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==--
Sosyal ağlarda paylaş

neden insanlar sürekli büyümez ya da belirli bir seviyeye ulastıktan sonra neden ölen hücreleri yenilemezler merak ediyorum bende ama benim bildiğim her canlı ölmüyor :) ağaçlar (odunsu dokusu olan canlılar) ın dokularından biri sürekli büyümeyi sağlıyor tabi insan faktörü olduktan sonra neye yarar kendini yenilemek :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...