Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bu soruyu hep düşündüm ama cevap bulamadım !![hline] Camelot [Bu mesaj Gawain tarafından 04 June 2003 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bilmem acaba neden alla alla[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bazı şeyler olması gerektiği içindir...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yenilerine yer açmak için olabilir mi mesela?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Azmodai, 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: tobe yarabbim. *!cop kutusunun kapagini acar*[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:57 tarihinde demiş ki: hALA ÖĞRENEMEDİM BİR KULLANICI HESABINDAN,BAŞKA HESABA GEÇTİKTEN SONRA DOĞRU KULLANICI HESABINA GEÇMEYİ nukbasliklikiz, 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: şimdi bu forum silinsin ve nukleer muhabbeti kapansın.... patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. *! Çöp kutusunun içine atlar *[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 niye olacak siz zevke gelin çocuk yapın yaşayacak yer kalmasın sonrada ölüm niye var var işte bi sebepi var ki var alla alla o zaman niye gözünün üstünde kaş var ha niye ?[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 senin gibilere yer kalsın düşünsün cevap bulamasın die..:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 doğanın, tabiatın kanunu bu. elden bişe gelmez, gelse ayıpsın.. ;) *! elinden geleceğini anlar ve gawain'in ömrünü 100yıl daha uzatır :-P * sux.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Sorarım sana [b] bir akvaryumun var hergün yeni bir balık alıyorsun vede akvaryuma koyuyorsun.. Hiç bi balık ölmez ise yeni aldığın balıkları nasıl koyacaksın? Cevabını bekliyorum[hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ben ölümün kanıt olduğuna inanıyorum arkadaşlar.....[hline]--== Ölüme Çare Ölümdür ==-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bütün kaynaklar tükenir, insanlar birbirini yemeye başlarlardı.[hline]deep. Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 6 yaşındaki kardeşim şu yorumu yaptı ne dersiniz:"CANLILAR ÖLÜR ÇÜNKÜ ONLAR CANLI" :p MUHAHAHAA.............:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Angel_, 04 June 2003 16:41 tarihinde demiş ki: 6 yaşındaki kardeşim şu yorumu yaptı ne dersiniz:"CANLILAR ÖLÜR ÇÜNKÜ ONLAR CANLI" :p MUHAHAHAA.............:)))) meauhehua çocuk işte ne bekliycen sende ha[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Sto aspettando la tua risposta! Risponda mi! Dai![hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: White_Rakkad, 04 June 2003 16:43 tarihinde demiş ki: Sto aspettando la tua risposta! Risponda mi! Dai![hline]Zamane adamı geri döndü.... ne demek ?[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 senden daha mantıklı cevaplar verebiliyo hiç yoktan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Angel_, 04 June 2003 16:44 tarihinde demiş ki: senden daha mantıklı cevaplar verebiliyo hiç yoktan:P lol * yerin dibine girer * onları geyiğine yazıyom ben genelde yaw :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) [Bu mesaj kermit_frog tarafından 04 June 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Her hüzrenin kandini yenileme hızı vardır ve bir zaman sonra bu azalır (aynı video kasetten sürekli kopyalamak gibi en son olan bir öncekinden hep kalite olarak kötüdür) ve hücre artık kendini eskisi kadar hızlı yenileyemez ve yaşlanırız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Silthanas, 04 June 2003 16:46 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 04 June 2003 16:42 tarihinde demiş ki: said: Angel_, 04 June 2003 16:41 tarihinde demiş ki: 6 yaşındaki kardeşim şu yorumu yaptı ne dersiniz:"CANLILAR ÖLÜR ÇÜNKÜ ONLAR CANLI" :p MUHAHAHAA.............:)))) meauhehua çocuk işte ne bekliycen sende ha[hline] wrak wrakkk eyvallah seni ayakta alkışlıyorum..:P icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) cocuk orada cok iyi bir yanit wermis yalniz.. canlilar olmeselerdi, onlarin adi cansiz olurdu...oluyorlar ki canlari war...=)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Absolut, 04 June 2003 16:47 tarihinde demiş ki: Her hücrenin kendini yenileme hızı vardır ve bir zaman sonra bu azalır (aynı video kasetten sürekli kopyalamak gibi en son olan bir öncekinden hep kalite olarak kötüdür) ve hücre artık kendini eskisi kadar hızlı yenileyemez ve yaşlanırız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 uheuahueauhe ne diyon kız :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 sizin şu kuran-ı kerim açıklamıştır bunu bence onu bi araştırın !![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Tamam işte bir zaman sonra artık hücre kendini yenileyemeyecek kadar yoruluyor ve eskiyor ve ölüyor. insan===>bi sürü hücre Bi sürü ölü hücre===> Ölüm[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Absolut, 04 June 2003 16:48 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 04 June 2003 16:47 tarihinde demiş ki: Her hücrenin kendini yenileme hızı vardır ve bir zaman sonra bu azalır (aynı video kasetten sürekli kopyalamak gibi en son olan bir öncekinden hep kalite olarak kötüdür) ve hücre artık kendini eskisi kadar hızlı yenileyemez ve yaşlanırız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [hline]Kalplerdeki Kaymak Asli biologsun sanırım asli: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 biolog olmya gerek yok lise de biyoloji dersi gören herkes bilir bunu ![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar