erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya cypher 2 ye giriom ortadaki adamı seçiyorum hep dc oluo.sağdaki adamı seçiyorum dc olmuo bu sefer.nası oluoda ortadaki olmuoda sağdaki oluo.mecburen lvl 1 lemi oynicaz:D
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hersey cok gzlde konu başlıgını ":S" gibi saçma yapmasanız. içinde ne var die bakıoruz. acıklayıcı başlıklar seçin.Burası irc deil[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 özür dilerim.bu arada 2. adamlada giremedim loading dolunca oyun kendi kendine kapandı
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şu an oyuna girmiş olan varmı?
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oyuna girio. ama servera tıklıyınca dc. 20 dkkadır aynı[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yani oynayabilne varmı bende bazen (10061) oluo bazende giriom serveri seçiom adama tılıyınca dc.bazende seçiom serveri oyuna giriom loading bitio oyun kapanıo:D
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nasıl nasıl oluyor vallahi ilk defa senden duyuyorum allah kolaylık versin kardiş :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 allah diil gmler ancak kolaylı getirir bi keye geççez diye oyunun boku çıktı haa istemiorum kardeşim ke falan:D
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 vallahi ke gelecegine ko yu düzeltselerdide kurtulsaydık :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 harbi ya üstüne bi de nedense malesya serverinede girememeye başladım.bişeyler yazıo ok diorum bişe çıkmıo cancel diorum bi daha idyi soruyor.bi de yazıncada id yannış dio
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 allah kolaylık ve sabır versin kardeş :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lvl 1 adam açıp oynicam bazen zevkli oluo:D
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: erayyirik, 02 Eylül 2005 17:11 tarihinde demiş ki: yani oynayabilne varmı bende bazen (10061) oluo bazende giriom serveri seçiom adama tılıyınca dc.bazende seçiom serveri oyuna giriom loading bitio oyun kapanıo:D Bende de çok sık oluyor...Bakalım neler çıkacak daha...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Öne çıkan mesajlar