MeSh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kapattıramadığım shubuo paketinden böle bi haber geldi.. Şansal Büyüka rest çekmiş, o yoksa bende yokum gibi. Niye atıldı ne dedi? Bu yıl pek maraton izlemedim de.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 http://www.sabah.com.tr/spo109.html[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yazık ya anlaşamamışlar. oysa güzel programdı.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu kadar fazla isim yapmış bir program ve ikili boş kalmazki..alır hemen başka bir özel kanal..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oh be kıl oluyodum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yönetim Karamehmet'e geçicek tekrardan artık ShowTv de olucakmış. Bugun okudum kaynagı bulursam yazarım[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 25 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 insallah baska bi kanal alır gercekten, cnku o komediyi ozlicem:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: MeSh, 01 Eylül 2005 10:12 tarihinde demiş ki: Kapattıramadığım shubuo paketinden böle bi haber geldi.. Şansal Büyüka rest çekmiş, o yoksa bende yokum gibi. Niye atıldı ne dedi? Bu yıl pek maraton izlemedim de. Ümit Karan evlenicekti .. Ve bigün önce Hat-trick yapmıştı .. Erman Toroğlu : Ümit Bugun 3 gol attın yarına kaç tane kaldı gibi bi laf etti.. Muhtemelen bu yüzdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konu ile alakası olmadığı anlaşmazlık olduğu soylenmiş fakat Dediğim gibi işin özünde muhtemelen bu vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok böyle bir olay kardeşim bi tek onlar vardı dobra dobra konuşan şimdi onlarıda mı izleyemiyeceğiz!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 böyle bir rezil adamın barınmaması iyi olmuş İyice zaten mahalle ortamına çevirdiler. adam diyo golleri attın gerdekte napıcaksın ne rezil bir iştir yahu... başka yerden fırlamaması dileğiyle...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 11:25 tarihinde demiş ki: böyle bir rezil adamın barınmaması iyi olmuş İyice zaten mahalle ortamına çevirdiler. adam diyo golleri attın gerdekte napıcaksın ne rezil bir iştir yahu... başka yerden fırlamaması dileğiyle... Oyle deme Zagadan güzeldi be hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abarttın herhalde ? yahu adamın demediği laf kalmıyordu ki. Neler neler herhafta ayrı bi bomba.Hakem için gece evde karısıyla iyi anlaşamıyor herhalde diyordu sırıta sırıta.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ATV ve Sabah grubunun sahibi Turgay Ciner'in birkaç yıl içinde yapılacak naklen yayın ihalesine çok ciddi bir teklifle gireceği , bu nedenle Şansal ve Erman'ı kendi kanalında istediği söyleniyordu. Daha önce de Maraton ve Digitürk arasında sorunlar olmuştu, ama ayrılmaları daha ilginç olabilecek şeylerin göstergesi.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: jacabo, 01 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: oh be kıl oluyodum erman toroğlu'dan ben de nefret ediyorum ama maratonu bir futbol programı yeriner komedi programı olarak düşünüp izle. Abartmıyorum yerlerde izliyoruz :)[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 doberman ayrılmış hee vay anasını artık havlıyamıcak.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: NiGgA, 01 Eylül 2005 11:24 tarihinde demiş ki: yok böyle bir olay kardeşim bi tek onlar vardı dobra dobra konuşan şimdi onlarıda mı izleyemiyeceğiz!? saçmalama...erman toroğlu dediğin adam kimdir ya[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bak Nefret Ettiğim Serhat Uluerene git dürüst de ama bu adama deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence o programa bişe olmaz devam edecek[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 geçsin showda devam etsin.ligtv yok izleyemiyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 patavatsızdı o adam zaten şaşırmam yani bole bi olaydan oturu atıldıysa ama genede guzeldi program guluyoduk egleniyoduk lig tv ye geçtiginden beri izleyemiyodum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Önce Şansal Büyüka istifa etmiş yalnız. Sözleşmede Şansal Büyüka kanalda olmazsa Erman Toroğlu da olmaz yazdığı için atılmış.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İyi olmuş ama malesef başka bir kanalda boy gösterir bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bence iyi olmamış. Hanzo veya öküz olduğunu düşünenler vardır tabi olabilirde ama benim izlediğim programlarda pozisyonları iyi analiz ediyordu. Söylediği şeylerin %80 ile 90'ı dogruydu bence pozisyonlar hakkında. Arada falan laf sokmalarda gülüyodum falan. Çok izlemem gerçi, rast gelirsem izlerim genelde.. izleyince zevk alirim ama.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 02 Eylül 2005 07:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Show Tv ile anlasmıslar[signature][hline]Quardon - Orc Shaman - Lightning's Blade[PvP Realm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar